Şimdi Ara

Türkçe Rap Düşmanlığı !!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen gafları yapıştırsana buraya.bulamadın değilmi.araştır bulursun belki.araştırırken de öğrenirsin bişeyler.senle uğraşmıyoruzki dalga geçiyoruz.biz sözünü tutanlarla uğraşırız.sen forumu terkedecem diyosun hala buralarda at koşturuyosun..ayrca o soruyu soran adam sana DMX in discography sini istememişti.DMX in albümlerini istemişti..sürekli eziliyorsun hala altta kalmamak için burda bişeyler ıspatlamaya çalışıyosun.önüne 8 yaşında çocuk koysam senden daha fazla rap bilgisi vardır.senin topikte dönen isimler hep aynı.birde ilerlemiyor dediğiniz hiphop,soul,r&b forumuna bak bakalım orda kimlerin ismi geçmiş.senin eminemden başka hiçbişey bildiğin yok.bide öğrenmişsin public enemy onu da duymayan yok zaten.ülkemizdeki bütün bilgisizlerin dilinde dolaşan 4 isim vardır.eminem,50cent,tupac,public enemy...işte sende onlardansın.topicte bu çok açık.senin bildiklerini asıl 5 yaşındaki çocuk bile biliyor ama sen o 5 yaşındaki çocuktan daha fazla bişey bilemiyorsun malesef.sırf arkadaşların senin bilgisiz olduğunu anlamasın diye sürekli bişeyler ortaya atıp bunları örtbas çabasındasın..senle uğraşacak çok adam var senin buna değmeyeceğini bildikleri için senle uğraşmıyorlar.bizde sana bişeyler öğretme gayreti içindeyiz.belki o popçu eminem i dinlemeyi bırakırsın diye çok uğraş veriyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

single lar discography de yer alır bunu 5 yaşında ki çocuk bile bilir.

benle bi rap düşmanı metalciler bi cezacılar bide memati ile polat uğraşıyor başkada kimseyi bulamassınız

KG

http://www.dmx-official.com/

bak bakalım orda kaç albüm var...discographyin daha anlamını bile bilmiyorsun....demekki sen 5 yaşında bile deilsin...zaten tahmin etmiştim...

kendi açtığın topicte bile 452323 kişiyle kavga ettin...önceki topiğin silindi...daha ne diyim ben sana...girdiğin her topicte olay yaratmaya bayılıyorsun...ha unuttum sen "Kenar Mahalle Gangstasıydın"..

KG ye niye gülüyorsun onu hala anlayamadım..ben o topicte gereken şeyi söyledim zaten...hala en beğendiğim basketbolcu KG dir halende minnesota taraftarıyım bunlar değişmez...KG istediği takıma gidebilir ben adamın fanıyım şuan oynadığı takımın değil...bayılıyorsun gereksiz konuşmaya...Ama Minnesota taraftarı olmamın sebebi KG dir bu değişmez...

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 13 Ekim 2007; 22:16:13 >

• kendisi herşeyin en iyisini biliyor ya.millete akşama kadar laf sokuşturma çabasında.hiçbişey bilmeyipte herşeyi bildiğini iddia eden insanlardan oldum olası nefret etmişimdir.ama bunun kadarını görmedim.bunun topic teki 1-2 kişi bişeyler biliyor ama neden bununla takılıyor anlamadım.ya sırf muhabbet olsun diye takılıyolar yada gerçekten inanıyolar.bu da onlardan öğrendikçe onların huyuna gidiyor.yine aynı örnek olacak WUTANG ve CYPRESS..2 sine de eski topicte nasıl laf geçirdiğini ve bunların bi halta yaramadıklarını sürekli iddia ederdi.şimdi de diyoki ben ne zaman cypress hakkında onları söyledim.silinmese yeminle yapıştırırdım buraya yazdıklarını ama talihsizlik okadar kavgacısın ki topic silindi.kenar mahalle gangstası olduğun için topic lerde olay çıkarmayı çok seviyorsun.zaten bu tip fake rap dinleyicileri ancak forumlarda bişey ıspatlama çabasındalar.açın gözünüzü beyler bilmiyor rap falan.sizden öğrenip huyunuza gelmek için gidip copy paste yapıyor heryerden.

• aranıza girmek gibi olmasın siz sürekli tartişiyorsunuz birbirinize gıcık gidiyorsanız ve gidiyorsunuz :) he deyin gecin kim kimin açiğini yakalasa laf sokuyor olmaz böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhang Wen-Xiang -- 13 Ekim 2007; 23:11:08 >
  • gıcıklıkla alakası yok.millete sürekli laf atıyor.sizin topic te diyorki rahatsız etmeyin şikayet ederim bilmem ne yaparım.ama bu her topic te millete karışıyor.tamam görüş dile getir ama ezici cümleler sürekli.bütün topiclerde sataşma var..açık yakalamıyorum.kabul etsin.cypress a laf attı wu ya laf attı.sonra gidip şimdiki topicinizde bunların bilmem nelerini tartışıyor.bilgi veriyor.ama silinen topicte bunlara demediklerini bırakmadı.ssürekli bunları söylüyorum çünkü en bilinenler bunlar.başkalarına da laf attı.kabul etmiyor.kabul etsin ve millete sataşmaktan vzgeçsin susacam.bak sen gelip diğer topicte görüş bildiriyosun gelip sana bişey dedikmi veya bir başkasına.arada sizin topicten Lord ve bunun kavgasına karışanlar oluyor karıştıkları için laf yiyolar.yaptıklarını kabul etmiyor.ve ben iddia ediyorum rap hakkında hiçbirşey bilmiyor.açık arasam açık çok.açık aramaya gerek yok çünkü bilmediğini gönül rahatlığı ile söylüyorum.tamam onunla muhabbet edin benim haddime değil karışmak ama bilmediğini de görün artık başka bişey istemiyorum.ayrıca her topic e girip milleti rahatsız etmesin.yada kendi topic inde yazdığımızda bize karışmasın.kendine yapılmasından hoşlanmadığın şeyleri başkasına yapamazsın.bu da o misal.

• beyler artık bırakalım bu iş kabak tadı vermeye başladı..lord,boss hogg beyler artk bitsin bu zırvalık ya sıktı yani..sürekli bizmle sizin aranızda bi çekşme laf sokma uğraşı..Bakın ilk defa olsn rica ediyorm uğraşmayalm birbirimzle siz topicimze gelin yorum yapın biz sizinkne gelelim yorum yapalım..Böle bi yere varılmıcağını hepimiz biliyorz ama bırakmıyorz..bakın rica ediyorm lütfen diyorm artk bitirelim...
  • dediğin gibi isteyen istediği yere post atar kimsede karişamaz siz gelin bizim topic e post atin inanın o da birşey demez laf sokma olmadıkdan sonra... bende geLdim sizin topic e geçen lerde birşey yazdım sizdende birşey diyen olmadı sanmıyorum diyende olmaz size karşı birşey demedikden sonra... bu forum da 3 -4 aydır takiliyorum... 3-4 aydır sürekli tartişma var nereye kadar gidecek böle arada bazı arkadaşlarda uzaklaştirma aliyor bundan sonra tartişmayın o sizi siz onu görmeyin

• ewt bnde yazdım kimse bişi demedi bnada,emin olun bizde demeyiz laf sokmadığınz sürece...bnde 10 aydır forumdaym hep lordla dmc kawga halinde..sizde bilgilerinizi gelin efendice paylaşın topicimizde bizde size yazarız yorumlarımızı kawganın bi anlamı yoq..Öle deil mi lord ve boss...
  • evet yok..ama benim takıldığım noktaları yukarda açıkça belirttim..sizin topic te rahatsızlık vermeyin diyor ama diğer topiclere herkese sataşıyor.ben böyle şeylere gelemem haksızlıktır ve ayıptır.kendi topic inde ne derse desin ama başka topiclerde milleti rahatsız etmesin..beni diğer yaptıkları ilgilendirmez..herkes kendini biliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: outlawsinan

ewt bnde yazdım kimse bişi demedi bnada,emin olun bizde demeyiz laf sokmadığınz sürece...bnde 10 aydır forumdaym hep lordla dmc kawga halinde..sizde bilgilerinizi gelin efendice paylaşın topicimizde bizde size yazarız yorumlarımızı kawganın bi anlamı yoq..Öle deil mi lord ve boss...

seni görende bugüne kadar hiçbişey demedin yapmadın sanır...şimdi burda zeytin dalı uzatmakla hiçbiyere varacağınımı sanıyorsun...zamanında dmc nin dolduruşlarıyla bana yazdığın terbiyesizce postları unutayım hiçbirşey olmamış gibimi davranayım yani...

birkere şunu aklınızın bir köşesine yazın...bu forumda senin topiğim benim topiğim diye birşey yok...sırf biri bir topic açtı diye o topic onun tapulu malı değildir...isteyen istediği yere yazar yazmaz buna kimse karışamaz...

outlawsinan sana 1000 kere dedim o tartışmalarda taraf olma diye ama sen naptın dmc nin arkasında oldun hemde % 100 haksız olduğu halde...şimdi kalkmış benden sana sıcaklık göstermemimi bekliyorsun...en baştan karışmıycaktın o adamla aramdaki münasebete...

burdan şunu tekrar söylüyorum...ben bir şeyi iyi biliyorsam ve o bildiğim konu başka biryerde yanlış, eksik, hatalı yada yalan, dolan, üçkağıt olan birşekilde aktarılıyorsa ben ona itiraz ederim, el atarım baktım anlamıyorlar lafta sokarım, bozarda atarım...bundan 7-8 ay önce ne kadar seviyeli hip hop muhabbeti vardı bu forumda...ne zaman sedat (dmc)denen arkadaş ayak bastı bu foruma işin cılkı çıktı...

bu konuyla ilgili artık başka bişey yazmıycam...kabak tadı verdi...ben bildiğim yolsan dönmem...hatalı olan herşeyede kesin doğru bir bilgim varsa o konuda müdahale ederim...bu benim en doğal hakkım...

dmc senin hakkında yapacağım tek yorum "önce tavrını değiştir"...sana destan gibi pm yazdım ama nafile...onu tekrar tekrar oku...bilmemek suç değil hatada değil eksiklikte değil...ama bilmeden ben herşeyi biliyorum dersen hem komik duruma düşersin hemde işte böyle antipati toplarsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: kHuG
    Sagopada çok iyi ama Ceza tartışmasız en iyi rapper Türkiye'de

Buna katıLmıyorum...
    Türkiye'de Sago'nun üstüne rapçi yok bence
    Sago daha duygusaL söyLer geneLde küfür kuLLanmaz ama Ceza biraz daha hareketLi..Bundan doLayı Ceza biraz daha çok seviLiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: outlawsinan

ewt bnde yazdım kimse bişi demedi bnada,emin olun bizde demeyiz laf sokmadığınz sürece...bnde 10 aydır forumdaym hep lordla dmc kawga halinde..sizde bilgilerinizi gelin efendice paylaşın topicimizde bizde size yazarız yorumlarımızı kawganın bi anlamı yoq..Öle deil mi lord ve boss...

seni görende bugüne kadar hiçbişey demedin yapmadın sanır...şimdi burda zeytin dalı uzatmakla hiçbiyere varacağınımı sanıyorsun...zamanında dmc nin dolduruşlarıyla bana yazdığın terbiyesizce postları unutayım hiçbirşey olmamış gibimi davranayım yani...

birkere şunu aklınızın bir köşesine yazın...bu forumda senin topiğim benim topiğim diye birşey yok...sırf biri bir topic açtı diye o topic onun tapulu malı değildir...isteyen istediği yere yazar yazmaz buna kimse karışamaz...

outlawsinan sana 1000 kere dedim o tartışmalarda taraf olma diye ama sen naptın dmc nin arkasında oldun hemde % 100 haksız olduğu halde...şimdi kalkmış benden sana sıcaklık göstermemimi bekliyorsun...en baştan karışmıycaktın o adamla aramdaki münasebete...

burdan şunu tekrar söylüyorum...ben bir şeyi iyi biliyorsam ve o bildiğim konu başka biryerde yanlış, eksik, hatalı yada yalan, dolan, üçkağıt olan birşekilde aktarılıyorsa ben ona itiraz ederim, el atarım baktım anlamıyorlar lafta sokarım, bozarda atarım...bundan 7-8 ay önce ne kadar seviyeli hip hop muhabbeti vardı bu forumda...ne zaman sedat (dmc)denen arkadaş ayak bastı bu foruma işin cılkı çıktı...

bu konuyla ilgili artık başka bişey yazmıycam...kabak tadı verdi...ben bildiğim yolsan dönmem...hatalı olan herşeyede kesin doğru bir bilgim varsa o konuda müdahale ederim...bu benim en doğal hakkım...

dmc senin hakkında yapacağım tek yorum "önce tavrını değiştir"...sana destan gibi pm yazdım ama nafile...onu tekrar tekrar oku...bilmemek suç değil hatada değil eksiklikte değil...ama bilmeden ben herşeyi biliyorum dersen hem komik duruma düşersin hemde işte böyle antipati toplarsın...

snden ne sıcaklığı beklicem bn be adama bak insan gbi bişi söledm..Yine bn dmc den taraf olurum dostm snn bu konuda bi şüphen olmasın..Bn artk aramızdaki kawga bitsn diye söyledm ama sn bunu anlıck karakterde bi insan deilsin ztn..Yoksa meraklısı deilim snn kankan olmaya..Ve emin ol burda snn kadar antipatik kimse yoq...

• @outlawsinan dostum boşuna kendini yorma adamlar bu işi böyle devam ettirecek biz yine kendi yolumuza bakalım bundan sonrada biadha bunların yazdığı yere yazmıyalım
  • @@outlawsinan benim karakterimin %1 i sende olsa seni adam yerine koyar konuşurdum...

@dmc_dmx evet yazmaman isabet olur...zaten yzadığın hiçbişeyde bizi enterese edicek şeyler içermiyor....sen devam et copy pasteye...seyyar google...
  • @Rccp +1903
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.