Şimdi Ara

Türkçe Yama Alanında Kendi Ayağına Sıkan Millet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır benim gibi yüzlerce insan red dead redemption 2 TÜRKÇE Yamasını bekliyordu. Biz ne kadar Rockstar gibi bir çok örnek firmaya eleştiride bulunsak ve hakkımızı aramaya çalışsak da maalesef başarılı olamadık, Türk oyuncu topluluğu olarak hep ezik bir şekilde oyun oynamaya çalıştık.

Ülkemizde TÜRKÇE dil desteğine o kadar çok hasretle bakan insan var iken bir o kadar da ego kasan kendini insanların mutsuzluğundan tatmin eden kesim var.

Ben kendi şahsım adına konuşacak olursam kalp hastasıyım ve aylardır evden çıkamıyorum her gün bir umutla bu oyunun TÜRKÇE yamasını bekledim durdum, Bir oyun kardeş alt tarafı neyine bu kadar hayal kurdun diyenlere cevabım benim çaresizliğimi son isteklerimi sen belirleme güzel kardeşim.

Ben ve bir kaç arkadaş bu ekibi savunurken etmeyin grup bir hata yaptı adamlar hatasını düzeltti sizlere kulak verdi kendilerine çeki düzen verdi desekte kimileri bize hakaret etti kimileri tehdit etti. Tehdit edende hukukçu bir arkadaş tek bildiği hukuki bilgileri ile

insanları nasıl korkuturum. Acaba hukuku kullanarak hangi insana faydalı bir şey yaptı bu zamana kadar çok merak ediyorum.

KENDİ AYAĞIMIZA SIKTIK...

Evet arkadaşlar kendi ayağımıza bir güzel sıktık ve o sıkanları alt konularda görüyorum biz üzülürken onlar bizim üzüntülerimiz ile hala dalga geçip egolarını tatmin ediyorlar.

Biz emeğe saygı duyan karşılığını gönül rızası ile veren bireylere saygı duymadan acımadan egolarını tatmin ediyorlar. Buna üstte belirttiğim hukukçu arkadaşta dahil.

Bizim bu eğlencemize bu kadar bekleyişimize taş koyanlardan birinin yazısını örnek vermek istiyorum.

Ben oyuna bile para vermiyorum kardeşim torrent indiriyorum Türkçe yamaya mı para vereceğim.

Evet bizi bu hale getirenler bu zihniyeti taşıyanlardır. Maalesef aynı ülkede onlarla aynı havayı solumak çok zoruma gidiyor.

Şimdi insanlar çıkıp diyecek iyi duyar kasıyorsun yamayı bedava verecekler saçma sapan laflar edecekler. Bir oyun belki bu ama dilerim ALLAHTAN benim bu evde çektiğim çaresizliği bu arkadaşlar da çeker ufacık bir ışıkla mutlu olmayı ararlar.

Benim ışığımı biraz da siz kıstınız üstelik beni hiç tanımadığınız halde ALLAH sizin gibi insanların eline düşürmesin kimseyi.

Bu olaylar ilk patladığında TÜRKÇE Yama konularını geçtim Oyunlar konusunda bile hiç görmediğim kişiler sırf ego kasmak ve duyar kasmak adına bir ton konular açtılar şikayet linkleri paylaştılar. Ne geçti eline güzel kardeşim ?

Benim mutsuz olmam seni bu kadar mı mutlu etti ? Madem öyle benim gibi insanlar ölüp gitse çok mu mutlu olacaksın yazık günah sizdeki bu düşünceye bu mantığa kelimelere dökecek o kadar sözüm var ki maalesef siz buna bile değmezsiniz.

Herkese keyifli forumlar umarım derdimi anlayanlar yazar bu konunun altında çünkü daha fazla egoist insan görmek istemiyorum midem bulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 18 Temmuz 2020; 10:14:42 >

• Hayatları boyunca hiç kimseye faydası olmamış kötü niyetli insanların şikayeti sonucu bizim oyun zevkimiz çalındı durum budur. Bunlarda utanma denen kavram da yok, binlerce oyuncunun ahını alacaksın ondan sonra bir de ben şikayet ettim diye burada yazacaksın.

Pes vallahi insanlar nasıl bu kadar başkalarının üzüntüleri ile mutlu olacak kadar alçalabilecek hale geldi bu ülkede hayret ediyorum. Sanırım siyasal ve ekonomik durum nedeniyle çünkü 90 lar da asla böyle değildik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Hayatları boyunca hiç kimseye faydası olmamış kötü niyetli insanların şikayeti sonucu bizim oyun zevkimiz çalındı durum budur. Bunlarda utanma denen kavram da yok, binlerce oyuncunun ahını alacaksın ondan sonra bir de ben şikayet ettim diye burada yazacaksın.

Pes vallahi insanlar nasıl bu kadar başkalarının üzüntüleri ile mutlu olacak kadar alçalabilecek hale geldi bu ülkede hayret ediyorum. Sanırım siyasal ve ekonomik durum nedeniyle çünkü 90 lar da asla böyle değildik..
    Aynen öyle hocam ekonemik sıkıntılardan dolayı artık insanlar bir birinin cebine bakar oldu ölse de düşsede alsam diye. Böyle bir toplumda acıma duygusu beklemek zor maalesef.
  • bu arkadaşlar olayı aç gözlülükle ellerine yüzlerine bulaştırdıkları için şimdi de mağdur ayağına yatmayı tercih etmişler. plan belli. şimdi herkes bunları savunacak, "bak kaçırdınız adamları" diyecek, "tülay ne olur geri dön" diyecek, bunlar da mağduriyetin kıralını yaşayıp "tamam tamam hadi yine iyisiniz döndük" diyecek. tepkiler de sıfıra inecek.

türkiye'de artık alıştık bu mağduriyet numaralarına. buradan çıkarılması gereken ders asla aç gözlülük yapmamaktır. "3 kazanacakken neden 5 kazanmamayım ki" dememektir.
  • Iyi olmuş sizin gibilere Neymiş büyük lokma ye büyük konuşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Iyi olmuş sizin gibilere Neymiş büyük lokma ye büyük konuşma.
    Aferin kardeşim bundan mutlu olabiliyorsan gurur duy kendin ile :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.