Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Saf? wtf.
    Her kim çeviriyorsa çevirsin ne olduğu belli.
    Bir şey çevir-çevirme fark etmez, fanatikliğin gereği yok. Türkçe çeviriyi bir ekip yaratmadı, bir ekip yok edemez. Dert etme bunları..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Saf? wtf.
    Her kim çeviriyorsa çevirsin ne olduğu belli.
    Bir şey çevir-çevirme fark etmez, fanatikliğin gereği yok. Türkçe çeviriyi bir ekip yaratmadı, bir ekip yok edemez. Dert etme bunları..
    fanatikliğe gerek var elbette eve geliyouz stres atıyoruz ingilizcemiz yok belki bir çok kişinin imkanı yok parasal anlamda da vakit olarak ta ing öğrenmek büyük emek gerektirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Millete değil de devlete ağlayın; oyunların Türkçe olmadıkça satışı bile yasaklanmalı; bak gör o zaman nasıl da paşa paşa kendileri Türkçe yapıyor!
    hocam devletin el attığı her şey %50 trt vergisi, %50 nefes alma vergisi, %65 bla bla vergisi, %80 lololo vergisi, %500 QWEWQEQEWQEWQE vergisi, %2398538628432858426853 XXX vergisi olarak geri dönmekte. bu konuya çok hakim değilim fakat yok yasalmış yok değilmiş gibi tartışmalara rastladım. yahu arkadaşlar siz tuhaf mısınız? bırakın ücretli ücretsiz yama yapan yapsın. firma sorun yapmıyor, adamlar uygun ve ya değil herhangi bir fiyata çeviri yapıyor. paranız yetiyorsa alırsınız, yetmiyorsa almazsınız. adamlar bırakın yapsın çeviri ihtiyacı olan alır olmayan almaz. büyük şirketlere özel, vergi adalarının olduğu dünyada, ota boka %500 vergi ödenen bir ülkede hala yasal mı, e tamam da vergi vercek misiniz gibi sorular?? ben anlamamak nasıl yani???? devlet el atarsa bu işe siz bugünleri çok ararsınız da düşünen yok arkadaş... bırakın da herkes mutlu mesut takılsın.

durumu olmayıp da okumayanlar için : vergi vermek, bir şeyin illa yasal prosedürlerde ilerlemesi konuları her zaman aleyhinize olan bir durum. bir iş kurduğunuzda bile belirli bir miktarın üzerinde kazanç getirmiyorsa maliye gelip de siz napıyonuz hayırdır demez arkadaşlar. bırakın da bu konuyu çeviri yapanlar ve devlet düşünsün. kendi kendinize çelme takmayın kafayı kullanın az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 20 Temmuz 2020; 0:15:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

hocam devletin el attığı her şey %50 trt vergisi, %50 nefes alma vergisi, %65 bla bla vergisi, %80 lololo vergisi, %500 QWEWQEQEWQEWQE vergisi, %2398538628432858426853 XXX vergisi olarak geri dönmekte. bu konuya çok hakim değilim fakat yok yasalmış yok değilmiş gibi tartışmalara rastladım. yahu arkadaşlar siz tuhaf mısınız? bırakın ücretli ücretsiz yama yapan yapsın. firma sorun yapmıyor, adamlar uygun ve ya değil herhangi bir fiyata çeviri yapıyor. paranız yetiyorsa alırsınız, yetmiyorsa almazsınız. adamlar bırakın yapsın çeviri ihtiyacı olan alır olmayan almaz. büyük şirketlere özel, vergi adalarının olduğu dünyada, ota boka %500 vergi ödenen bir ülkede hala yasal mı, e tamam da vergi vercek misiniz gibi sorular?? ben anlamamak nasıl yani???? devlet el atarsa bu işe siz bugünleri çok ararsınız da düşünen yok arkadaş... bırakın da herkes mutlu mesut takılsın.

durumu olmayıp da okumayanlar için : vergi vermek, bir şeyin illa yasal prosedürlerde ilerlemesi konuları her zaman aleyhinize olan bir durum. bir iş kurduğunuzda bile belirli bir miktarın üzerinde kazanç getirmiyorsa maliye gelip de siz napıyonuz hayırdır demez arkadaşlar. bırakın da bu konuyu çeviri yapanlar ve devlet düşünsün. kendi kendinize çelme takmayın kafayı kullanın az.

Alıntıları Göster
    gerçek rakamı düşük gösteren fakat evin değerini kat be kat yüksek fiyata satan müteahhite ses çıkarmayan naylon fatura kestirip giderlerini yüksek gösteren vergiden kaçıranlara kimsenin sesi çıkmıyor ya siz nasıl bir şeysiniz mysterious79 arkadaşa katılıyorum yazdıklarında haklı

• bugüne kadar batman arkham knight'a kim el atmıştı, neden kimse gönüllü çevirmedi, deus ex md'a kim el attı? ikisine de bu işi paralı yapan gruplar el attı. siz gönüllü olarak büyük oyunların çevrileceğini, bunun kısa sürede olacağını mı sanıyorsunuz. tırt youtuberlara katıl butonundan ayda 30-40 tl ateşliyorlar adlarının yanında çekiç görünecek diye, şu adamlar aylık 20tl karşılığında her ay aaa oyun çevireceklerdi. yama işi bu saatten sonra bitmiştir, kimse gelip büyük bir oyunu çevirmez, belki indieleri çevirirler. benim ingilizcem var translateçi mezarcılar düşünsün.
  • XBlades kullanıcısına yanıt
    Hangi mailde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

Bu is gonulluluk esasina dayanmali. Profosyonel bir is yapiyorsan git oyun yapimcilari ile anlas parani al.Bu mantiga bakilir ise Crack dosyasini yapan gruplar da para almiyor ama adamlar da uzun sure ugrasiyor eme kveriyor bu ise o zaman onlara da para verelim crack li oyun oynamak icin
    Tamam yap o zaman dostum 2 milyon kelimelik oyunu gönül işi. Sanki 3-4 saatlik cod çeviriyorsun. Dolu gta-rdr modları patreonda ücretli satılıyormuş mesela buna ses çıkarmayan rockstar bir dil yamasına ses çıkarması sıkıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 20 Temmuz 2020; 4:23:42 >
  • yamayı game pass vs 50 tl vs gibi şark kurnazlığı ve para hırsı ile piyasaya sürersen olacağı bu
  • Adam gönül işi demiş ağzına kürekle vuracaksın ölücü sürüngen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri mülkiyet haklarının içinden geçen bir girişimi ama korsancılar vs engelledi diye ağlayarak savunmanız komik değil mi?
    Bunu yapan ekip işten para kazanma metodunu inanılmaz yanlış seçmiş. İran ya da Hindistan gibi fikri mülkiyet haklarının çok flu olduğu bir yerde değilseniz böyle bir para kazanma yoluyla t2 elbet size musallat olacaktır. Ha şikayet gitmez hemen bulamaz. Üç aya bulur üç yıla bulur ama bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 20 Temmuz 2020; 7:19:12 >
  • Parayla yama satılmasına karşıyım kardeşim bağış sistemi yap isteyen para atsın bu kadar basit her önünden geçene 50 lira dersen pastanın büyük kısmınıda ben yicem benim olmayan oyundan dersen piyasaya gömülürsün bu zamana kadar kaç binlerce tr yama çıkmış dublajlı dublajsız adamlar bir getiri görerek yapmamışlar donate kurmuşlar gönlünden kopan destek olsun diye arsızım yüzsüzüm hepinizden 50 tl almak zorundayım modunda değiller.

Yani şu ki gönül işiylede oluyor bu işler yok iki milyon kelimeyi çevirmek filan oluyor kardeşim nette bir sürü örneği var bu millet keriz değil en azından oyuncu camiası.
  • paraya laf edip bu projenin sonlanmasını sağlayan varoşlar

size bir daha yağmurlu hava da su yok ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr2 gibi bir oyunu Türkçe oynamak o oyunu mahveder bence. Zaten güzelliği karakterlerin aksanları, konuşma tarzları ve seçilen kelimelerin film tadında olmasından geliyor. Türkçe yamada bu hissiyatı vereceklerini hiç sanmıyorum. 2 milyon kelime var ve çevirenlerin yüzde yüz doğru yapacağını da hiç sanmıyorum. Dizi ve filmlerin Türkçe altyazılarını görüyoruz. Rezalet durumda resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

Rdr2 gibi bir oyunu Türkçe oynamak o oyunu mahveder bence. Zaten güzelliği karakterlerin aksanları, konuşma tarzları ve seçilen kelimelerin film tadında olmasından geliyor. Türkçe yamada bu hissiyatı vereceklerini hiç sanmıyorum. 2 milyon kelime var ve çevirenlerin yüzde yüz doğru yapacağını da hiç sanmıyorum. Dizi ve filmlerin Türkçe altyazılarını görüyoruz. Rezalet durumda resmen.
    İngilizce bilmeyen adam napsın aksanı. İngilizcesi iyi olan bitirdi oyunu zaten çoktan.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    vay be. üzülüyorum senin için sadece
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    haklı.
  • Bir sürü şey yazdım sonra geri sildim

Çünkü bunun iki ucu b*klu değnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 20 Temmuz 2020; 11:3:25 >
  • ggbahar kullanıcısına yanıt
    İşine gelmedi değil mi illegal iş yapıp üstüne bunun ticaretini yapanları savunmadığım için?

Benim için üzülmen gerçeği değiştirmeyeceği için hiçbir şey ifade etmiyor şu söylediğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajira

Hacı bu gönüllülük işi. İşi paraya çevirince olmuyor.
    O zaman mesela gönüllü olarak her gün bana bi paket sigara yollasana adresi vereyim.

Aslansın sen yaparsın bence.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.