Ben turkcell connect card almayı düşünüyorum teknosada 199 ytl ye inmiş turkcell den bu hizmeti kullananlar yada bilgisi olanlar bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz ne dersiniz evimde ve iş yerimde adsl var ancak iş saatlerimin %30-40 ı dışarda geçiyor ve dışardaki boş vakitlerimde sürekli nette olabileceğim bir uygulama ii olur diye düşünüyorum aylık 1GB 50 ytl cıvarında diye biliyorum yorumlarınız nedir bu konuda
Şimdiden teşekkürler forumdaşlara
aslında buna cok gerek olmadıgını düşünüyorum eger dışarda geçen vakitlerinizde şehir çevresinde veya içinde falansanız mutlaka bir ev veya cafe nin wi-fi agını yakalıyabilirsiniz
ya hiçmi kullanan yok arkadaşlar
magicool cevabına teşekkürler ama bana en uygunu bunu kullanmak bu nedenle çok dezavantajları yoksa kullanmak istiyorum çok büyük rahatlık çünkü kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorum yoksa internetin anlamı yok benim için dışarda kullanmanın
Merhbalar bı aralar bende cok arastırdım ancak ücretlendırme tarıfesı asırı derecede yuksek oldugundan caydım suan ıcın genısband uygulamasını beklıyorum hem daha uygun hemde daha hızlı
lazımsa tavsiye ederim 158kbps bağlantı yapıyor online oyun oynuyorum hiç sorun olmadı oyunda
Connect card iyi güzelde eğer Notebook'ta Bluetooth varsa ve Bluetooth olan bir de cep telefonun varsa telefonu modem olarak tanıt ve direkt telefondan çık derim. Boşa birde karta para vermemiş olursun.
Connect card iyi güzelde eğer Notebook'ta Bluetooth varsa ve Bluetooth olan bir de cep telefonun varsa telefonu modem olarak tanıt ve direkt telefondan çık derim. Boşa birde karta para vermemiş olursun.
evet aynen.. boşyere connect card almaya gerek yok...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme