Şimdi Ara

Turkcel CONNECT CARD Kullanan Arkadaşlar YARDIIIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben turkcell connect card almayı düşünüyorum teknosada 199 ytl ye inmiş turkcell den bu hizmeti kullananlar yada bilgisi olanlar bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz ne dersiniz evimde ve iş yerimde adsl var ancak iş saatlerimin %30-40 ı dışarda geçiyor ve dışardaki boş vakitlerimde sürekli nette olabileceğim bir uygulama ii olur diye düşünüyorum aylık 1GB 50 ytl cıvarında diye biliyorum yorumlarınız nedir bu konuda

Şimdiden teşekkürler forumdaşlara

• aslında buna cok gerek olmadıgını düşünüyorum eger dışarda geçen vakitlerinizde şehir çevresinde veya içinde falansanız mutlaka bir ev veya cafe nin wi-fi agını yakalıyabilirsiniz
  • ya hiçmi kullanan yok arkadaşlar
  • magicool cevabına teşekkürler ama bana en uygunu bunu kullanmak bu nedenle çok dezavantajları yoksa kullanmak istiyorum çok büyük rahatlık çünkü kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorum yoksa internetin anlamı yok benim için dışarda kullanmanın
  • Merhbalar bı aralar bende cok arastırdım ancak ücretlendırme tarıfesı asırı derecede yuksek oldugundan caydım suan ıcın genısband uygulamasını beklıyorum hem daha uygun hemde daha hızlı
  • lazımsa tavsiye ederim 158kbps bağlantı yapıyor online oyun oynuyorum hiç sorun olmadı oyunda
  • Connect card iyi güzelde eğer Notebook'ta Bluetooth varsa ve Bluetooth olan bir de cep telefonun varsa telefonu modem olarak tanıt ve direkt telefondan çık derim. Boşa birde karta para vermemiş olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efrasyab

Connect card iyi güzelde eğer Notebook'ta Bluetooth varsa ve Bluetooth olan bir de cep telefonun varsa telefonu modem olarak tanıt ve direkt telefondan çık derim. Boşa birde karta para vermemiş olursun.

evet aynen.. boşyere connect card almaya gerek yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.