Şimdi Ara

Turkcell 1 GB kotalı FULL Bis paketi Kullananların Dikkatine!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ihtiyaç duyanlara, soru soranlara bilgim dahilinde elimden geldiğince yardımcı oluyorum.

şimdi benim bir sorum var

turkcell 1 GB kotalı 16,90 liralık full bis paket kullananlar kotayı bitiremediklerini söylüyorlar.

radyo dinlemiyor musunuz ya da video izlemiyor musunuz, nasıl bitmiyor anlamadım

(bu arada blackberry cihazların veriyi sıkıştırdığını biliyorum, daha az tüketim oluyor bu sayede)

mesela 1 saat radyo dinlemek kaç megabyte götürüyor?

ya da 1 saat video izlendiğinde kaç megabyte tüketim oluyor?

teşekkürler

• sende hangi model var bilmiyorum ama 9300 deneyimimden sana söyleyebileceğim, zaten internet sitelerini düzgün açamadığı için yükleme olmuyor fazla, ram yüzünden. radyo da fazla götürmez diye düşünüyorum, walla benm aylık kullanım sonucu 900 mb civarı artıyor hep. şu anda kalan mb 4000 civarı bir sonraki aya devrediyo gibi anladm ben ama doğru mudur bilmem?
    eğer sürekli, şarjı bitirene kadar uğraşmazsan telefonla, nette gezmezsen hayatta dolmaz o kota
    hatta ben game of thrones un yeni böülümü indireyim dedim netten de paylaşım siteleri zorluk çıkardı indiremedim, kotayı harcamak amaçlı yani
    bazen internetten müzik dinlediğim de oluyodu telefonla youtube dan açıp dinliyorum ama dediğim gibi kotada herhangi bir sıkıntı olmadı

• bende bold 9780 var. deneyimini paylaştığın için teşekkürler başka görüş belirtmek isteyen
  • Ben de 9780 kullanıyorum, bana kalırsa Turkcell'in kalan mb verisi doğru olmadığı için bizim için yanıltıcı oluyor. Zira, paket alalı 2 haftaya yakın olmasına ragmen ben sorgulama yaptığımda hala 1024 mb kotam olduğu yazıyor. Geçen ay da ilk ayımdı ve onda da durum aynıydı. Ama dediğin gibi radyo dinlemek veya video izlemek gibi şeyler hiç yapmadım henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

Ben de 9780 kullanıyorum, bana kalırsa Turkcell'in kalan mb verisi doğru olmadığı için bizim için yanıltıcı oluyor. Zira, paket alalı 2 haftaya yakın olmasına ragmen ben sorgulama yaptığımda hala 1024 mb kotam olduğu yazıyor. Geçen ay da ilk ayımdı ve onda da durum aynıydı. Ama dediğin gibi radyo dinlemek veya video izlemek gibi şeyler hiç yapmadım henüz.

teşekkürler yorumunuz için zaten asıl kotayı bitiren olay radyo ve video.. internette surf, bbm, facebook, twitter vs. fazla tüketmez... bu arada veri alışverişini takip etmek için data monitor diye bir uygulama var(internet sayacı), blackberry forumlarında bulabilirsiniz...

• ya veriyi falan sıkıştırıyor mu bilmem ama bis e geçeli 5 gün oldu 100mb dan geriye 45mb kotam kaldı. toplamda 15mb falan program indirmişimdir. nasıl gidiyor bende anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper Canavarı -- 5 Nisan 2012; 23:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper Canavarı

ya veriyi falan sıkıştırıyor mu bilmem ama bis e geçeli 5 gün oldu 100mb dan geriye 45mb kotam kaldı. toplamda 15mb falan program indirmişimdir. nasıl gidiyor bende anlamadım.

selam nedir arkadaşlar bu bis beleş internet servisi felanmı ? banada bir tane b.b 9900 geldi hediye gibi bir şey cihaz hakkında hiç bir bilgim yok bu cihaza benim farklı bir imei yazmam gerekecek pasaport hakkım olmadığı için böyle bir şansım varmıdır imei yazabilirmiyim bu cihaza nette bakındım adamın biri yapıyo video ile anlatım yapmış deniycem olcakmı bakalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepivedik06 -- 6 Nisan 2012; 0:42:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ya veriyi falan sıkıştırıyor mu bilmem ama bis e geçeli 5 gün oldu 100mb dan geriye 45mb kotam kaldı. toplamda 15mb falan program indirmişimdir. nasıl gidiyor bende anlamadım.

5 günde kotanın yarısını bitirmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 6 Nisan 2012; 9:36:38 >
  • Ben bilgisayara bile bagliyordum zamaninda o zamanlar 30liralik 4gb kotali vardi. Onda bile 1gb yi sadece bir kere gecmisim. Onun disinda sadece telde kullancaksan 1 gb rahatlikla yeter. Benim bu zamana kadar hic kota derdim olmadi seninde olacagini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Layblood

Ben bilgisayara bile bagliyordum zamaninda o zamanlar 30liralik 4gb kotali vardi. Onda bile 1gb yi sadece bir kere gecmisim. Onun disinda sadece telde kullancaksan 1 gb rahatlikla yeter. Benim bu zamana kadar hic kota derdim olmadi seninde olacagini zannetmiyorum.

teşekkür ederim bilgilendirme için numaramı turkcell'e taşıyorum, tarifemde 600 mb internet kullanım hakkı olacak, o nedenle full paket yerine 6,90 liralık giriş paketi almayı düşünüyorum. bilmiyorum yeterli olur mu? bu durumda 100 mb kota blackberry apn ve 600 mb kota da internet apn için geçerli olacak herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow(+)

quote:

5 günde kotanın yarısını bitirmişsin

acaba nereden gidiyor çok merak ediyorum.
  • quote:

quote:

Ben bilgisayara bile bagliyordum zamaninda o zamanlar 30liralik 4gb kotali vardi. Onda bile 1gb yi sadece bir kere gecmisim. Onun disinda sadece telde kullancaksan 1 gb rahatlikla yeter. Benim bu zamana kadar hic kota derdim olmadi seninde olacagini zannetmiyorum.

teşekkür ederim bilgilendirme için numaramı turkcell'e taşıyorum, tarifemde 600 mb internet kullanım hakkı olacak, o nedenle full paket yerine 6,90 liralık giriş paketi almayı düşünüyorum. bilmiyorum yeterli olur mu? bu durumda 100 mb kota blackberry apn ve 600 mb kota da internet apn için geçerli olacak herhalde?

* BlackBerry Giriş Paketi: 1 adet “@turkcell.blackberry.com” uzantılı adresi tanımlayabilirsiniz.Paket kapsamında 100MB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 100MB data sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve internet apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez.

**BlackBerry Full Paket: 10 adet e-posta adresi tanımlayabilirsiniz. Paket kapsamında 1GB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 1GB data BlackBerry, wap ve internet apn üzerinden data alışverişini kapsar.

Buradan anladığım kadarıyla blackberry giriş paketi bbm, facebook ve twitter için geçerli sadece. 100mb ayırmışlar bunlar için ki yeter zaten bu kota. Geri kalan işler içinde 600mb lik internet apn her türlü yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layblood -- 6 Nisan 2012; 12:19:22 >

• quote:

quote:

quote:

* BlackBerry Giriş Paketi: 1 adet “@turkcell.blackberry.com” uzantılı adresi tanımlayabilirsiniz.Paket kapsamında 100MB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 100MB data sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan data alışverişini kapsar, wap ve internet apn pakete dahil değildir. Anlık mesajlaşma uygulamaları (MSN, yahoo messenger..vb) içermez.

**BlackBerry Full Paket: 10 adet e-posta adresi tanımlayabilirsiniz. Paket kapsamında 1GB internet, BBM (BlackBerry Messenger), sosyal ağ ve anlık mesajlaşma uygulamaları (Facebook, Twitter..vb.) bulunmaktadır. 1GB data BlackBerry, wap ve internet apn üzerinden data alışverişini kapsar.

Buradan anladığım kadarıyla blackberry giriş paketi bbm, facebook ve twitter için geçerli sadece. 100mb ayırmışlar bunlar için ki yeter zaten bu kota. Geri kalan işler içinde 600mb lik internet apn her türlü yeter.

Ben de ayni fikirdeyim. Yorumun icin tesekkurler :)

• quote:

quote:

quote:

Güzel açıklamışsınız hocam

• Blacberry full paket almak icin ne yapmam lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

Blacberry full paket almak icin ne yapmam lazim

cep telefonundan 532 ara ya da turkcell bayiine git
  • quote:

quote:

Hat pederin ustune , ev telefonunfanda arasam olamzmi haledemezmiyim pedersiz

• quote:

quote:

quote:

Peder olmadan da olur.. Babanin kimligini al, sesini biraz kalinlastir ve evden 444 0 532 ara :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peder olmadan da olur.. Babanin kimligini al, sesini biraz kalinlastir ve evden 444 0 532 ara :D

sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.