Şimdi Ara

Turkcell 1 Mart sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell de 1 Mart tüm Türkiye de sorunlar ulus tu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erpinik kullanıcısına yanıt
    Tüm Türkiye'de ne gibi gibi sorunlar ulus tu?
  • Benim internet paketim olmasına rağmen paket Asım ücreti altında güncel faturaya 15 tl ye ek internet paketi tanımlanmış, Birde bu şekilde mesaj geldi 01.01.1970 02:00 itibari ile,Internet kullaniminiz 2 MB yi gecmis ve vergiler dahil 15 TL ile ucretlendirilmistir. 100 MB ye kadar EK BIR UCRET ODEMEDEN internet kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket tarife arama internet bağlantısı gibi sorunlar mevcut

• Müşteri hizmetleri ile görüşün iade isteyin.

• Böyle şeyler sadece Türkcell de olur

• Tabi avea da vodafone de alışkanlık yapılan şeyler .turkcell de olunca insan şaşırıyor neyseki anında çözüm üretiyor lar turkcell.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabah sabah bana attığı mesaj, 01.01.1970 te internetmi vardı turkcell herzamanki gibi yine saçmalamaya başladı
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell 1 Mart sorunları Turkcell 1 Mart sorunları

• getaway kullanıcısına yanıt
    4.5g sistem iyileştirmesi bunlar. kaldı bir ay. o değil de dikkatimi son mesaj çekti size özel 10 tlye 100 mb net mi avantajlı teklif mi? ya bırak allaşkına turkcell
  • Problemden çoğu kullanıcı etkilenmiş. Herhangi bir bedel yansımayacağını iletti müşteri hizmetleri. Ücretlendirme ile ilgili problem devam ediyormuş. Muhtemelen 4.5G ile ilgili bir çalışma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell sabah bana da aynı şekilde mesaj göndererek faturama da 5 TL yansıtmış.

Sabah kalkar kalkmaz bu şekilde bir mesaj gelince insan ister istemez. Ben 92 doğumluyum. Hat 98 yılında alındı. Yıl 2016 gibi saçma sapan hesaplara girişiyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell 1 Mart sorunları

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri sistemin tarihleriyle oynamis anlasilan

• sanırım bazı bölgelerde 4,5 g için altyapı çalışması yapıyorlar zaman zaman sorunlar yaşanıyor.
  • Dünden beri aveada ara sıra kontör sorgulayınca bu hizmetten sadece faturasız aboneler yararlanabilir gibi cevap aliyorum.
    Paket detay soruncada aynı cevabi aliyorum. Korkuyorum fatura kesecekler diye :)

• Sistemsel sorun oldu ondan öyle bir mesaj geldi. *159# yapın tanımlı paketlerinizin bilgisi geliyor zaten. İnternet paketiniz de varsa eğer sıkıntı yok ;) Otomatik siz herhangi bir şey yapmadan zaten turkcell düzeltecekmiş ücretlendirmeyi.

100 MB 10 TL ye gelince de bu zaten paket aşımı ücretlendirme. mantık şu; paket aşım ücretlendirme bu fiyat normal paket al daha avantajlı :) zaten artık günümüzde kimse paket aşım ücretlendirilmiyor merak etmeyin :) %80 bitince paketiniz bitiyor %100 bitince de paketiniz bitti diye mesaj geliyor Turkcell'den. Bu mesajlardan sonra hala kullanıyorsa bir kişi (ayrıca paket aşım ücretide belirtiliyor mesajda ) bırakın yansısın 10 TL ona müstehak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.