Şimdi Ara

Türk Telekom kaynaklı arıza 3 ay sonra giderilecekmiş!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TürkNet kullanıcısıyım ve yaklaşık 1 hafta önce internetim kesildi. Sürekli Türk Telekom kaynaklı genel bir arıza olduğunu söylediler. Destek kaydıma verilen son cevap ise gerçekten muhteşem. Cevabı aynen yazıyorum:

"İletmiş olduğunuz ADSL arıza kaydınız için yaptığımız incelemelerde bulunduğunuz bölgede Türk Telekom kaynaklı genel arızanın 24.09.2018 17:00 tarihine kadar süreceği bilgisini edinmiş bulunuyoruz."

Ne tür bir arıza 3 ay sürebilir anlayabilmiş değilim gerçekten .

Daha önce benzer bir sorun yaşayan var mı? Varsa nasıl halletiğini söylerse gerçekten çok iyi olur .

Şimdiden teşekkürler

• Peki bu kesinti boyunca para alacaklar mi senden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telekomun ellerinde yetişmiş kalifiye eleman yokmuş duyumlarıma göre hal böyle olunca da müşteriye perişanlık kalıyor..
  • yaz paul doany e türknet abonesi oldugunu soylemeden
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hizmeti 3 aylık dondurdum para almayacaklar.
  • Hocam hangi bölgedesiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde 21 mayısta direğe yıldırım düşme sonucu telefon kablosu yandı 31 ağustosa kadar süre verdiler ama 12 haziranda sorun giderildi başka biyerden yeni kablo çekmişler geriden 3 ay max süre telekomun elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykemerli -- 18 Haziran 2018; 20:38:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Kalifiye eleman durmuyor ki.

Başında elli tane müdür var adamın. Çekiyor gidiyor turkcell e Vodafone a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Hocam hangi bölgedesiniz?
    Muğladayım. Çevremdeki hiçbir arkadaşımda arıza yok bir tek benim oturduğum kısımda arıza var garip bir şekilde.
  • angarasif A kullanıcısına yanıt
    Biz de İstanbul da 20 günü geçti internetsiz bekliyoruz. Telekom bitmiş ülkede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Telekom bitmiş. Hem yüksek fiyatlara yavaş internet kullanıyoruz hem de aşırı kötü hizmet alıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.