Bildirim
Turkcell 10 gündür btk şikayetimi cevaplamadı.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba
süre 10 iş günüdür ama genelde 1 veya 2 günde cevap veriyorlardı sizin baya uzamış. -
11 olursa nolur hocam?Ben mi haklı olurum? -
10 iş gününü hesap'la hafta sonunu günden düş genelde 10 iş gününde cevap veriyorlar geçerse ilgili firma her gün için ceza ödüyor.genelde aramazlar btk şikayetini ara ara kontrol etquote:
Orijinalden alıntı: Akcam46
11 olursa nolur hocam?Ben mi haklı olurum? -
Siz iş günü demişsiniz şimdi gördüm hocam pardon.Hafta sonlarını silmem gerekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 23 Mart 2020; 0:30:50 > -
Çalışan sayılarıni düşürdüler. Bu sebeble sanirim. Ttde mh baglanmiyor bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size bir sey soracagim.Bugun faturamin son odeme gunuydu.Otomatik olarak hesabimdan sabah cekti lakin dijital operatorde odenmemis gozukuyor.Nasil bir istir anlamadim.Bu geceye kadar odendi olarak degisir mi?
Bankalar paralari işliyor yolluyor hicam 1 2 gün gec düşebilir. Ara ara kontrol edin olmadi dekont var zaten elinizde hattiniza kisit vs getiremezler.
Gecikme faizi gelir mi acaba?
Gelirse banka ödemek zorunda farkı hocam. Onlarin hatasiyla oluyor çünkü. Yarin gün içinde düşer tahminimce.
Otonatik ödeme güzel ama bu tür heyecanlari oluşturuyor. Ödememe durumu da yasadik zamaninda
Corona süreci sebebiyle cevap almanızın süresi uzayabilir. Çoğu çağrı merkezi kapandı, çoğu elemanlarını yarı yarıya azalttı haklı olarak. Bu süreçte sabırlı olmalıyız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X