Şimdi Ara

Turkcell 3G VINN Modem alacaklara uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni konu açacak yetkim olmadığı için buraya yazmak durumunda kaldım.

Turkcell'den Sözleşmeli 3G VINN USB Modem veya MultıModem alan kullanıcıları bekleyen büyük TEHLİKE......

Diyelim ki 4GB Kotalı paketlerden birini aldınız ( ilk üç ay 19 TL / sonraki aylar 39 TL ) İnternette gezdiniz,bir kaç müzik ve birkaç dosya indirdiniz.Ve bir kaç günün sonunda kota miktarınız 1.5GB oldu.Aklınıza faturanızı sormak geldiğinde Türkcell Yetkilileri size 1.5GB hesabınızdan ve paralı olarakta 67 TL lik harcama yaptığınızı söylediklerinde ve sizde " Ben bu 67 TL lik harcamayı nasıl yaptım ? " diye sorduğunuzda cevap olarak DOSYA indirmişsiniz beyefendi denildiğinde nasıl bir şaşkınlığa uğrayacağınız varın düşünün...

Bu olay netten forumlarda gördüğüm bir arkadaşın başına gelmiş.Doğruluğunu tehit etmek için TURKCELL yetkililerini aradım ve bu arkadaşın başına gelenleri anlattım.Maalesef DOĞRU.Turkcell kendi belirlediği birtakım siteler haricinde download yapılan yerlerden indirimleri KOTANIZIN dışında ÜCRETLENDİRİYOR.

Sizlerden Ricam bunu yakınınızdaki TURKCELL den Sözleşmeli 3G USB Modem almayı düşünen arkadaşlara iletmenin ve canlarının yanmasını önlemeniz.Kampanya şu haliyle tam bir fiyasko

Saygılarımla
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sitelerin adresini verirmisin?
  • Tam bir skandal vodafone'da durum ne acaba?
  • olurmu böyle saçmalık yaw? Böyle birşeyi talep edebileceklerini düşünmüyorum şahsen... eğer doğruysa
  • Yok artık diyorum..

Bence ortada bir yanlış anlaşılma var.. Eğer gerçek buysa "yok artık" yerine "yuh" diyeceğim
  • "Turkcell kendi belirlediği birtakım siteler haricinde download yapılan yerlerden indirimleri KOTANIZIN dışında ÜCRETLENDİRİYOR."

Bu laf tamamen palavra arkadaşlar.

Böyle karalama amaçlı konu açan vodafone/avea çalışanlarına veya gidip 3g modemi hattına tanımlanmadan indirmeye başlayan bilgisiz arkadaşlara dikkat edelim.

3g modem hattına tanımlamadan başlamıştır bilgisiz arkadaş indirmeye, ondan sonra faturası gelince ağlar tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 24 Ağustos 2009; 14:36:28 >
  • Karala izi kalsın türü palavra bir yazı.. Kınıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya böyle saçma haberler yazıp bu forumdakilerin de inanacağını düşünenlere
    3 operatör içinde olsa sadece karalama için yazılan yalan haberlere
  • pek inanmadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Böyle karalama amaçlı konu açan vodafone/avea çalışanlarına veya gidip 3g modemi hattına tanımlanmadan indirmeye başlayan bilgisiz arkadaşlara dikkat edelim.

3g modem hattına tanımlamadan başlamıştır bilgisiz arkadaş indirmeye, ondan sonra faturası gelince ağlar tabi

"Modem hattına tanımlamak" derken ?
  • Eğer var olan hattınıza paket alıyorsanız tanımla gerekmekte ve öncesi ayrıca hesaplanmakta.

Ancak Doğrudan usb modem ile hat alıyorsanız bunun tanımlama öncesi sonrası yok. Modem için alınan hat açıldımı aldığınız pakette açılmış demektir.

Fakat "bazı sitelerden indirme yapılırsa (tanımlanmayan) ayrıca ücretlendirilir" pek (aslında hiç) inanılası değil.....

Turkcell kullanan bir arkadaş MH ye sorsada olay netlik kazansa aslında....
  • gercek degil dimi
  • alttaki yorumları okumadan anladım hikaye olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 26 Ağustos 2009; 16:39:28 >
  • Başlıgı gören girmez kaçar turkcell den
  • konuyu acan arakdas uzaklastirilmis. acaba suan neler geciyo icinden eminim vermek istedigi cevaplar vardir
  • Bende iş yerinden bir kaç arkadaşa Turkcell Müşteri Hizmetlerini arattırdım.Herhangi bir siteden farzedelim milliyet.com'dan bir içerik ( Video olsun ) indirirseniz bunu size faturalandırıyor.Bu Outlook'tan bir mail ekinde dosyayı indirdiğiniz takdirde faturanıza yansıyor.Bunu bizzat Turkcell yetkilileri ifade ediyorlar...

Bu olayi bir kaç forumda dile getirdim.Bana inanmadılar,ne yalancılığım kalmadı ne de Vodafan firmasınının bir çalışanı olup Turkcell'i karalamaya çalışmam.Zaten bir kaç forumdanda bu yüzden BANlıyım.

Olay daha yeni ve sıcak olduğu için bilhassa sözleşmeli olarak alanlar Büyük bir Hayal kırıklığı yaşayacaklarına inanıyorum.En azından 24 ay boyunca çekecek oldukları.

Gerrçekten anlaşıldığı üzere 4GB kapasiteyi istediğimiz gibi kullanabileceğimiz bir özelliğe sahip olabilseydı bu 3G VINN Modem evdeki Telefon Hattını ve ADSL yi kapattırıp almayı düşünüyordum.

Umarım Turkcell yetkilileri bu hatadan geri adım atarlar...

Saydılarımla

• Külliyen yalan kardeşim. İlk Vınn faturam kesildi 32 tl. Damga vergisi vb. Vergiler dahil. Bir ay oldu, inndir, rapid vb. sitelerden kotaya göre bir çok dosya indirdim. Nerenizden uyduruyorsunuz böyle saçma şeyleri.

quote:

Orijinalden alıntı: pentapower

Bende iş yerinden bir kaç arkadaşa Turkcell Müşteri Hizmetlerini arattırdım.Herhangi bir siteden farzedelim milliyet.com'dan bir içerik ( Video olsun ) indirirseniz bunu size faturalandırıyor.Bu Outlook'tan bir mail ekinde dosyayı indirdiğiniz takdirde faturanıza yansıyor.Bunu bizzat Turkcell yetkilileri ifade ediyorlar...

Bu olayi bir kaç forumda dile getirdim.Bana inanmadılar,ne yalancılığım kalmadı ne de Vodafan firmasınının bir çalışanı olup Turkcell'i karalamaya çalışmam.Zaten bir kaç forumdanda bu yüzden BANlıyım.

Olay daha yeni ve sıcak olduğu için bilhassa sözleşmeli olarak alanlar Büyük bir Hayal kırıklığı yaşayacaklarına inanıyorum.En azından 24 ay boyunca çekecek oldukları.

Gerrçekten anlaşıldığı üzere 4GB kapasiteyi istediğimiz gibi kullanabileceğimiz bir özelliğe sahip olabilseydı bu 3G VINN Modem evdeki Telefon Hattını ve ADSL yi kapattırıp almayı düşünüyordum.

Umarım Turkcell yetkilileri bu hatadan geri adım atarlar...

Saydılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: pentapower

Bende iş yerinden bir kaç arkadaşa Turkcell Müşteri Hizmetlerini arattırdım.Herhangi bir siteden farzedelim milliyet.com'dan bir içerik ( Video olsun ) indirirseniz bunu size faturalandırıyor.Bu Outlook'tan bir mail ekinde dosyayı indirdiğiniz takdirde faturanıza yansıyor.Bunu bizzat Turkcell yetkilileri ifade ediyorlar...

Saydılarımla

Bu indirdikleriniz ile kotanızı aşmadığınız takdirde extra ücrete tabi değildir. Müşteri temsilcisi ile yaptığınız konuşmayı kaydedip koyun öyleyse buraya... gerçi gene inanmam cünkü bana da extra fatura gelmiyor. Gunde 10 kere milliyete girerim. Bircok kez mail okurum.. Sadece paket ücreti öderim.. Kusura bakma ama sen elinde kanıt olmadan konuşuyorsun.. Bende ise kanıt var...kendi faturam.

• arkadaşlar olurmu öule şey ben voda kullanıyorum 5gb lık hakkımı istediğim gibi kullanabiliyorum exrtadan ücretlendirilmiyorum.Türkcel dede böyle saçma sapan bir uygulama kesinlikle yoktur.iddia ediyorum
  • Konuya destek değilde eksiklerden birini yazayım malesef site tanımlama diye bişi yok
    Başımdan gecen olay ve gerçekler şunlar
    LÜTFEN OKUYUN BİLGİLENİN
    bakın araştıramadan beğendim diye gittim extralarda konuştum reklamlarda dahil MİNİ NOTE 4 GB kotalı 79 TL dedi durdular bende gittim hemen aldım biyerden tabi tüm extradakilerin ve reklamlarda 79 TL dediklerinden kafanızda 79 ama faturanızda malesef 100 tl okuyosunuz nasıl oluyor bu ?
    79 TL diye olan kandırmacaları kota aşmadığın halde bin bir türlü vergilerle faturanız 100 TL yi aşıyor vede vazgeçmek istiyorsunuz o zaman tek bir ağızdan şu nida yükseliyor olmaz sözleşme gereği çıkarsanız kullanmadığınız 24 aylık 3G internet ücretinide peşin ödersiniz deniyor yani sizi bağladık okumadan attığınız o imza ile bize aylık 79 yerine 100 TL üzeri faturayı kabul ettiniz vede çıkarsanız aslında 24 X 40 TL olan MİNİ note ücreti yerine 24 X 79 vergilerde dahil ödeyeceksiniz buda aşağı yukarı 2300 TL ediyor
    Evet bu konuda ıspat isteyen arkadaşım varsa hemen isteyin ısbat edeyim başıma geldi berbat durumdayım o attığınız imza ile 79 yerine 100 TL olduğunu unutmayın geri dönüşü yok!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.