Beyler şimdi ttnet den 3g'ye geçmeyi düşünüyoruz. Turkcellin bir paketi varmış. Limitsiz 8mb's lik tarifesi varmış. yanlız ttnet de oldugu gibi 15 gb limitliymiş, limit aşımından sonra 128kb's e düşüyormuş hızı. Biliyorsunuzki ttnet denetlemiyor limit işlerini benim şuanda 200 küsür gb download ettim. Fakat hayla hız 8mb's. Turkcell denetleme yapıyormu? 15 gb'ı gectikten sonra direk hız düşüyormu? aranızda kullanan varmı ?
Mesajım bulunsun
fiyatı nekadarmış turkcell in ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Loney
fiyatı nekadarmış turkcell in ?
99
yukarda
Hocam yeri gelmişken bende birkaç soru soruyum. Aylık 15 Liraya denk gelen bir paketi varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: HighWoltage!
Hocam yeri gelmişken bende birkaç soru soruyum. Aylık 15 Liraya denk gelen bir paketi varmı ?
Beyler şimdi ttnet den 3g'ye geçmeyi düşünüyoruz. Turkcellin bir paketi varmış. Limitsiz 8mb's lik tarifesi varmış. yanlız ttnet de oldugu gibi 15 gb limitliymiş, limit aşımından sonra 128kb's e düşüyormuş hızı. Biliyorsunuzki ttnet denetlemiyor limit işlerini benim şuanda 200 küsür gb download ettim. Fakat hayla hız 8mb's. Turkcell denetleme yapıyormu? 15 gb'ı gectikten sonra direk hız düşüyormu? aranızda kullanan varmı ?
ttnetin hızı düşüremediği eski altyapı sını kullanıyorsunuz bir anlamda ballı gruptasınız
bilgisi olan varmı ben pek anlamadım şimdi buna sabit tel yoksa bu çok önemli bi olay ttnet ayvayı yedi beklediğim bişey ama kimsede bahsetmemiş bi bit yeniği var :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme