Şimdi Ara

Turkcell 4,5G Simkart 1 GB Hediye Yanıltmacası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reklamlar da gördüğüm üzere 09 aralık akşamı Turkcell bayiinden 4,5 G simkart değişikliği yaptım. 1 GB hediye yüklenmeyince müşteri hizmetlerine canlı hizmetten yazdım. Kontrol ettiğinde önce cihazınız uyumlu değil dedi. Cihazım iPhone 6 deyince SMS atmalısınız dedi SMS attım yine olmayınca uzun süre kontrol amaçlı bekletti ve sizin simkartınız 4,5G uyumlu dedi.

Simkartı bir yıl önce aldım o zaman 4,5G diye birşey yoktu ayrıca Turkcell Bayii niye değiştirdi deyince uzun süren tekrar kontrol süreci sonrası her şey normal gözüyor 1 GB almanız gerekli dedi. 40 nci dakida...

Tekrar kontrol edeceğim dedi bu seferde sistem izin vermiyor maalesef 1 GB hediye yüklemesini alamayacaksınız dedi. 70 nci dakika...

Pes ettirine kadar hatta bekletmek ve haklı olduğunuzda ise maalesef sistem izin vermiyor demek.
    Turkcell Müşteri Hizmetleri klasiği...

• 40 nci dakika MT cevabı resimdeki gibidir.
     Turkcell 4,5G Simkart 1 GB Hediye Yanıltmacası!
  • Bi 3 kağıt olduğu belliydi zaten bende hediye 1gb için değiştirdim ama ne gelen var nede giden :) bosuna değiştirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timsah team T kullanıcısına yanıt
    Yanıltma falan yok 1 gün geçmesi gerekiyor kartı değiştirdikten sonra banada aynısı oldu kartı değiştirdikten 1 gün sonra alabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazışmaları bir daha okursanız 09 Aralık'ta simkart değişikliği yapıldı bugün 12 Aralık yani 3 gün geçti üzerinden

Ayrıca kontrolleri yapan Turkcell Müşteri Hizmetleri, resimdeki ifade MT'in ifadesi yazışmalar MT ile yapılan yazışmalar bir daha okuyun isterseniz.

Yalan söyliycek Halim yok hocam ben kullandım illaki sizede verirler 1 gb vermekle batmazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikayetvar a yaz çözülür kesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 4.5g kandırmaca mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Canlı hizmete nasıl bağlanılıyor?

Aklima takilan bukadar yazmalarinzdaki şu cumle : sizin telefonunuz 4g uymlu degil .. Şayet bunu turkcell ciddi sekilde diyorsa bir fok olmaz turkcell calisanlarindan
    Bunun teknoloji cahilligi ile alakasi yok..insan tv demi izlemez ..nasil insanlar turkcellde calisiyor maas aliyor ...

• İşin asıl ilginç yanı, MT'in uyumlu değil telefon Turkcell sisteminde kayıtlı ki, iphone 6s çıktığında sürekli iphone 6 telefonunuzu yükseltmek istermisiniz diye turkcell tarafından sürekli kampanya mesajları gönderildi.

• Yurt icimi yurt disimi tel
    Ve daha onceki sim kart 4g li ve degistiyse yine 4g li kart verdikleri icin 1gb gelmrz
    1GBGONDER yaz 2222 ye at gelen cevabi buraya yapistir
    4.5G yaz 2222 ye at onuda bura yapistir

• Yusuf Saracen kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinin hepsi MT tarafından kontrol edildi zaten 70 dk boyunca...
    Yukarıda ayrıntıları mevcut.

• Ayrinti filan yokki sen dediklerimi qt

• Sorunu kökten çözdüm bu sabah itibarıyla vodafone'dayım artık. Hem 2 tl daha az ödeyeceğim hem de 3 gb ve 4000 sms fazlası olan pakete geçiş yaptım.
    Güle Güle (sorun) Turkcell....

Hayirli olsun hocam,Turkiye gibi bir memlekette tek
    operator varmis gibi otomatik bir algiya dusmedigin de sevindirdi beni,gule gule kullan :)

• Hattımı yeni turkcele taşıdım mesaj gönderdim hemen geldi 1gb

• Ben de vodafone taşıdım hattımı 3gb hediye yüklendi hemen

• benim turkcell hattım 4,5g uyumlu, telefonum da uyumlu olunca yazdım gönderdim. 1GB verdi hemen:)
  • KDRORC kullanıcısına yanıt
    bende değiştirdim 1 gb geldi. sorun yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.