Şimdi Ara

Turkcell 4gb hediye içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgili konu bknz;https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113985584&p=1#113985897

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4GBGONDER yazip 2222 ye yollayip deneyebiliriz.

Benim sim kart 4.5g uyumlu olmadigi icin olmuyormuș.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5G uyumlu sim kart alıp kampanyadan yararlanayım.
  • Bana bu cevap geldi;
    Bu kampanyadan son 30 gun icerisinde ilk kez 4.5G uyumlu sim karta gecis yapan aboneler yararlanabilir.

• 28.02.2016 12:05 e kadar gecerli, hediye 4GB internetiniz hattiniza tanimlanmistir. Artik hem telefonunuz hem sim kartiniz 4.5G uyumlu! Essiz internet deneyimi icin 4.5G'yi bekleyin. Hediye paketinizde kalan miktari dilediginiz zaman Hesabim uygulamasihttp://trcll.im/hesabim45G ile takip edebilirsiniz.

• 3gb tarifemde var 4 gb de bundan gapdim 500 mb de goller cepteden geldi etti 7.5 gb varsa daha beles olan soyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

3gb tarifemde var 4 gb de bundan gapdim 500 mb de goller cepteden geldi etti 7.5 gb varsa daha beles olan soyleyin

Özele gel 4gb +1gb var +1.5gb var birde +2 daha olabilir sana bagli pm gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmandrill -- 29 Ocak 2016; 15:02:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

quote:

3gb tarifemde var 4 gb de bundan gapdim 500 mb de goller cepteden geldi etti 7.5 gb varsa daha beles olan soyleyin

Paylasin bilelim hocam.

Bu ay gectim turkcelle 4.5gden 1gb zaten kullandim uc dort yerden 100 mb geldi. 1gb bip ile aldim gncturkcell icin 1gb aldim ustune bu 4gb geldi. Tatilde evde ne yapacam derken daha hattin kendi 3gb internetine dokunmadim bile

• quote:

Orijinalden alıntı: kr3yzi

quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

quote:

Paylasin bilelim hocam.

Bu ay gectim turkcelle 4.5gden 1gb zaten kullandim uc dort yerden 100 mb geldi. 1gb bip ile aldim gncturkcell icin 1gb aldim ustune bu 4gb geldi. Tatilde evde ne yapacam derken daha hattin kendi 3gb internetine dokunmadim bile

O diğer 4gb pat diye gelmiyor vr o kampanya sınırlı

• 1GB GONDER le 4GB GONDER İ 2 gün arayayla yaptım suan toplam 5gb hediye internet 2gb da kendi internet paketim var toplam 7gb internet oldu

• Hattımı 4.5 G li hatla değiştirirsem aynı gün içinde hemen kullanabiliyormuyum?İnterneten alışveriş filan yapmam lazım
  • Evet kullanırsın çıkarıp diğerini takıyorsun yedek hat yazıyor zaten verdiklerinin üstünde 2 hattında aktif olur hatta sadece bi hat 4g destekler diğeri desteklemez :)

• Hatları 4.5g li yaptım bu seferde cihaz 4.5g uyumlu değil diye internet vermedi. Göz göre göre 12 gb internet (3 hat) kaçacak

1 er gb daha veriyormuş kaybım 15 gb oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 30 Ocak 2016; 2:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Hatları 4.5g li yaptım bu seferde cihaz 4.5g uyumlu değil diye internet vermedi. Göz göre göre 12 gb internet (3 hat) kaçacak

1 er gb daha veriyormuş kaybım 15 gb oldu

3 cihazda denedim bana da uyumsuz diyor

• goller cepte nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

goller cepte nasıl oluyor

Turkcell seniz hic yapmadiysaniz bana numaranizi atin pm den gunluk 500mb kazanalim

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    1 Gb kulanmıştım zaten şimdide 4 Gb geldi 1.5 Gb'da fulle'den aldım varya Türkcell şaşırtıyor son günlerde böyle devam ederse Diğer operatörlerde kimse kalmaz.

3 Gb Faturalı internet paketim.1 Gb almıştım 10 gün önce Şimdi 4 Gb daha aldım . Fulle'den 1.5 Gb Daha aldım hayırlısı bakalım.

Toplam:9.5 Gb bol kepçeden dağıtıyor inşallah bu fulle özelliği hiç bitmesin.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İnşAllah birde neti iyi çekse evde cok bozuldu yav

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

1 Gb kulanmıştım zaten şimdide 4 Gb geldi 1.5 Gb'da fulle'den aldım varya Türkcell şaşırtıyor son günlerde böyle devam ederse Diğer operatörlerde kimse kalmaz.

3 Gb Faturalı internet paketim.1 Gb almıştım 10 gün önce Şimdi 4 Gb daha aldım . Fulle'den 1.5 Gb Daha aldım hayırlısı bakalım.

Toplam:9.5 Gb bol kepçeden dağıtıyor inşallah bu fulle özelliği hiç bitmesin.

Goller cepte yapmadiysaniz numaranizi pm olarak atın bana ikimizde 500mb kazanak gunluk ?

• Sadece bir günlük mü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.