Şimdi Ara

Turkcell 5G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

m.turkcell.com.tr
    Turkcell 5G Hazır
    https://m.turkcell.com.tr/5g

Sayfalar hazirlanmaya baslamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalim frekans ihalesi yapilmadan eldeki frekanslar ile 5G verecek bir operator olacak mi pilot noktalarda. Mesela verizon chicago daki merkez binasinin oldugu caddede 5G sinyal veriyor ve cokca kisinin ilgisini cekmis bu olay. Ozellikle youtuberlar bol bol deneme yapmislardi videolarini izledim bazilarini. Bu tarz bisey yapilabilir bence operatorler tarafindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 6 Temmuz 2019; 17:17:19 >
  • 5G hızında 2 gb internet yalnızca 25 lira....

• quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

5G hızında 2 gb internet yalnızca 25 lira....
    O konu onemli gercekten. Artik bu kota isini 5G hizmete sunulunca oldukca yukarilara tasimak gerek. Bugun ben 270 mbit hiz aldigim Speedtest sonrasinda toplamda 500 mbayt kotamdan yedi. 1 gbit hizi goren test sonucunda muhtemelen 1-2 gb arasi kota gidecektir. Adam test yapmak icin can atsa bile bukadar kota harcanacagi icin eli gitmez testi baslat yapmaya

• 4G simkartını 5G simkart ile değiştiren abonelere nasıl bir kampanya yapsınlar istersiniz?
    Turk Telekomun 4.5G için 3 ay tarifedeki internetini 2'ye katla hediyesi iyiydi mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

4G simkartını 5G simkart ile değiştiren abonelere nasıl bir kampanya yapsınlar istersiniz?
    Turk Telekomun 4.5G için 3 ay tarifedeki internetini 2'ye katla hediyesi iyiydi mesela.
    Zaten ikiye katlama olayi ilk hizmet başladığı ay kesin olur diye dusunuyorum ben yine. Ama onemli olan normal tarifelerin internet kotasinin yuksek tutulup uygun verilmesi.

• İlk defa bi 40 yıl sonra geçmiyecez çok sevindim 3G yılları mobil internet neydi öyle yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    Turkcell
    7 yıl önce açıldı
    TürkTelekom 5G modem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en cokta superbox için gelicek gelişmeleri merak ediyorum 5G de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

en cokta superbox için gelicek gelişmeleri merak ediyorum 5G de
    1gbit fiberin 1000 tl oldugunu dusundugumuzde sinirsiz 5g superbox fiyati 500 ustu olur en az sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 6 Temmuz 2019; 18:37:28 >
  • Suan icin yok ama yakindir ithalatci firmalarin getirmesi

• 5g ye gerek yok 2 yıl sabredin 6g ye Geçeriz
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    İki değilde 6 ya katlasa anca yeter

• '4.5g gelicek net fiyatı düşer' diye sevindik ama yok
    Adamlar 4.5g yatırım masrafını paket fiyatlarından çıkardı.
    5g gelince de farkeden şey; fiyatlar yükselecek.

• mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Sonunda 10 mbps hız alabileceğiz vododa

• Türkiye'de 4.5G aktif olduğunda (1 Nisan 2016), hemen herkesin elinde 4/4.5G destekli cihazlar vardı. Durum şimdi öyle değil. Döviz kuru, ÖTV vergisi gibi şeyleri de üst üste koyduğumuzda, 5G'nin Türkiye için pek bir anlam ifade etmediğini/etmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

• Konu hakkında bir video paylaşmak isterim.
    Türk telekom ceo'sunun 5G hakkındaki roportajını linkten izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 6 Temmuz 2019; 22:9:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Türkiye'de 4.5G aktif olduğunda (1 Nisan 2016), hemen herkesin elinde 4/4.5G destekli cihazlar vardı. Durum şimdi öyle değil. Döviz kuru, ÖTV vergisi gibi şeyleri de üst üste koyduğumuzda, 5G'nin Türkiye için pek bir anlam ifade etmediğini/etmeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.
    O zaman bu sekilde olmasinin sebebi dunyada 4G zaten yayginlasmisti ve telefon ureticileri coktan piyasaya 4G versiyonlu telefonlari surmuslerdi. 4G bize gec gelince pek cok kisinin elinde 4G ye hazir telefon olmus oldu. Bu kez tabii 5G dunyadaki pek cok ulke ile ayni anda gelecegi icin hali hazirda 5G li telefon sahibi olan abone sayisi oldukca dusuk kalacak. Orta segment telefonlara 2020 itibariyle 5G destegi gelirse ozaman bu surec hizlanabilir ama yinedr oldukca dusuk kalacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 6 Temmuz 2019; 22:36:45 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.