Bildirim
Turkcell ara ödeme nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
m.turkcell.com.trFaturam çıkmadan önce Turkcell benden ara ödeme isteyebilir mi?https://m.turkcell.com.tr/kurumsal/yardim/hattiniz/faturali/faturam-cikmadan-once-turkcell-benden-ara-odeme-isteyebilir-mi
Belki yardımcı olur umuduyla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler ama orayı ben de okudum. Sadece gerçek fatura kesim tarihine kadar ödemezsem ne olur onu tam anlayamadım. Hattın kapanması önemli değil ama ödediğim an geri açılması gerekir. Bir de bunlar kesin şimdi Turkcell bazında kredi notumu da düşürürler. Saçma sapan işler.
-
Kredi notu türkcell bazında değil genel anlamda etkilenir.
Hat kapanınca şu an bilmediğim bir ücret ödeyerek açtırılır. Tabi aramaya kapanırsa. Durumunuz hattın tümden kapanması ise durum farklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura kesim tarihinden önce geldiği için şaşırdım. İnsanlar faturaların verilen kesim tarihine göre plan yapıyor ama ara ödeme isteyeni ilk defa duydum. Neyse artık yarın gider öderim henüz kapanmadı.
-
Diyelim aylık faturanız 150 tl ama siz o ay kullanımı aştınız ve 280 tl ye yükselttiniz, Turkcell hemen ara fatura kesiyor, o faturayı ödemezseniz netinizi ve hattı giden aramalara kapatıyor, tabi ödemeyi yapınca tekrar açılıyor
Turkcell in saçma sapan uygulamalarından biri işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim yeni alınan hatlarda olabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X