www.smsgonder.org adlı siteye üye oldugunuzda şifreniz cep telefonunuza mesaj olarak geliyor.
günlük 50 adet mesaj hakkınız bulunuyor.
Mesajlar 5 ile 10 dk arasında gecikebiliyor sistem yogunluguna göre ama kesin geliyor. arkadaşlar
bakalım işe yarıyorsa süper.
üye oldum. kontor falan gitmedi. sonradan da gitmez herhalde.
ben tavsiye etmem önceki deneyimlerime dayanarak bence denemeyin ama emeğe saygı paylaşan arkadaşımıza teşekkür ediyorum
siteyi inceledim ve bana pek güven vermedi. bu her hafta 50-100 kontörü emen abonelik sistemlerinin bir benzeri olabilir. sms göndericem diye üye olursunuz. sonra.... o yüzden dikkat edin lütfen
Güvensek mi ?_
site bana güven vermedi bende güvenmediğim için denemedim
Şu anda bütün operatörlerde zaten nerdeyse bedavaya yakın sms paketleri varken, böyle bi yere üye olup risk almak dogru değil bence. Tavsiye etmem.
gelen mesajlar +905416631982 numarasından geliyor mesajın sonunda site reklamı ve kayıt olunan numara yazıyor
siteye bak be.
ücretsiz yazacaklarına ücretis yazmışlar.
tavsiye etmiyorum arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
siteye bak be.
bende tam onu yazcaktım hocam
adam bakmış başka sitelere yazmış öylesine
quote:
siteye bak be.
Bende farkettim. Şikayet Formu bölümü ise henüz yapım aşamasında. Kullanım şartlarında ise tatmin edici birşey bulamadım.
quote:
siteye bak be.
site deneme aşamasında olur böle şeyler
şifre mesajını yolladıkları 0541 663 19 82 yi aradım. telefon çalıyor ama açan yok. ben de onlara sms gönderdim. 100 kontör şifresi yollarsanız giriş yapacağım yazdım. cevap bekliyorum.
quote:
şifre mesajını yolladıkları 0541 663 19 82 yi aradım. telefon çalıyor ama açan yok. ben de onlara sms gönderdim. 100 kontör şifresi yollarsanız giriş yapacağım yazdım. cevap bekliyorum.
Hiç tavsiye etmem... Artık yani ne yapacaklarını şaşırdılar... Yok çekilişsiz kurasız 100 kontör .. Yok bedava sms ... Hiç inandırıcı bulmuyorum ben bu tür işleri... Dolandırıcılık sahtekarlık işleri falan diye tahmin ediyorum... Dostum sakın yanlış anlama seni kötülemedim...
sms leri gondersene belli bir üyeye ulaşınca iptal ederek 100 kontor veriyorum diyenler gibi olabilir birkaç gün sonra sonumuz bu noktada dikkat edelim arkadaşlar
Bedava sms atacağım derken hattı toptan kaptırmak zorunda kalma riski var. Hortumcuya benziyorlar. Bence de gerek yok. Ama yine de paylaşım için teşekkürler