Bildirim
BİMCELL Bankalardan SMS gelmiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hANGİ OPERATÖRE TAŞIRSAN TAŞI, İLK GÜNLERDE SMS LER GELMİYOR, SONRA GELMEYE BAŞLIYOR. -
quote:
Orijinalden alıntı: sakerim1976
hANGİ OPERATÖRE TAŞIRSAN TAŞI, İLK GÜNLERDE SMS LER GELMİYOR, SONRA GELMEYE BAŞLIYOR.
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim. -
pttcell geliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
pttcell geliyor
Bugün atm nin önünde rezil etti beni, bir türlü gelmedi şifre, değişik hat girişi yapıp aldım. Umarım gelir, yoksa bu şekilde bu kullanılmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
quote:
Orijinalden alıntı: Kasık biti
pttcell geliyor
Bugün atm nin önünde rezil etti beni, bir türlü gelmedi şifre, değişik hat girişi yapıp aldım. Umarım gelir, yoksa bu şekilde bu kullanılmaz.
olduğu gibi saçmalık bu şekil
mutlaka düzelir
sonuc olarak resmiyette avea gibi görünüyor -
Avea dan bimcelle geçtim, avea da sıkıntı yoktu, bimcell de neden böyle oldu anlamadım, düzelir inşaallah :) -
Sorun Avea ya da bimcell ile alakalı değil. Hattınızın sim kartını çeşitli sebeplerle değiştirirseniz(kayıp-çalıntı, numara taşıma) mobil onay kodu gönderirken operatörler bunu bankaya bildirir ve banka da bloke koyar . Güvenlik içindir.
Bilindiği üzere internet bankacılığı yolu ile dolandırıcılık tek kullanımlık sms şifresi ile büyük ölçüde son bulmuştu. Kişisel bilgileriniz ellerinde bile olsa tek kullanımlık şifreye erişemedikleri için bir şey yapamıyorlardı. Sonraları buna da bir çözüm buldular. Kimlik bilgileriniz ellerinde olduğundan sahte kimlikle gsm hattınız için yedek sim kart çıkartmaya başladılar. Sim kart değişikliği blokesi bunu önlemek için uygulamaya konuldu.
Bankaya göre değişmekle beraber blokeyi kartınızla atm'den ya da telefon bankacılığından kaldırabilirsiniz. Kimi bankalar blokeyi başvuruya istinaden kaldırıyor, kimileri de 48 saat sonra bunu otomatik olarak yapıyor.
-
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom"a yeni geçtim sil süpür yok
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- bimcell numara taşıma
- operatör değiştirme süresi
- türk telekom e sim tarifeleri
- gizli numaradan arama
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- turkcell abone sayısı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil imza nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X