Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlla bu tableti mi alacaktınız? Bu durumu Turkcell'e yazın size bedava bile verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell'i olmayanlar alabiliyormuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

hala vestel almak isteyen var

ülke olarak çabuk unutuyoruz olanları maalesef.

Boş yapmayın siyaset tutkunları sizi, Vestel Türkiye'nin markasıdır her anlamda destek olmak isterim.

O zaman Vestel de Türkiye firmasi gibi davransin, yuzde 50nin degil

• quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

İlla bu tableti mi alacaktınız? Bu durumu Turkcell'e yazın size bedava bile verirler.

İlla bu tablet değil normalde Samsung tab3 alacaktık fakat bu tableti uygun görünce keşke dedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blumhouse

quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

hala vestel almak isteyen var

ülke olarak çabuk unutuyoruz olanları maalesef.

Boş yapmayın siyaset tutkunları sizi, Vestel Türkiye'nin markasıdır her anlamda destek olmak isterim.

Manisa'da işçi bulmak için billboardlara reklam veriyorlar ama yok. Kazayla bugün önünden giren yarın arkasından çıkıyor. Millet yabancı firmalara girmek için birbiriyle yarışıyor.

Yemişim lafta milliyetçiliği yabancı marka alın arkadaşlar malları daha dayanıklı ve en azından işçisine bakıyor.
  • Alanlara hayırlı olsun Almadım çünkü Vestel

• orhan.asan O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sen %50 gibi davranmazsan daha iyi canım. İsteyen istediği ürünü alır. Ama sen olanları unutup 100 yıl önce ülkemizi işgal eden ülkelerin mallarını almaya devam et. Hadi boş yapma, siyaseti de siyaset başlığında yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 13 Haziran 2017; 19:20:41 >
  • Çok iyi fırsatı kaçırdık ama yarım saat nedir hemen bitmiş stok.
  • alanlar kullanmadan kenara kaldırırlar :)
  • Öyle stok 100 adetti falan zannetmeyin. Sırf biz işyerinde arkadaşlarla 20 kadar almışız...

• Vay beaa kaçırmışız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 13 Haziran 2017; 19:40:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adminler e bir çagrıdır : Sıcak fırsatlarda özel konu başlığı oluşturabilme seçeneği yapın. Ve bu tur konuya sadece belli uyelık zamanı ve mesaj sayısı olan kısıler gırsın. Bu forumun sahıplerı ıcın faydalı olur cunku uye sayınız artar ve ınsanlar paylasım yapma zorunlulugu olunca forum daha canlanır.

Yoksa hicbir katkısı olmayanlar goturuyor asıl burayı canlı tutanların yerıne. Herkes alsın ama en azından bır katkısı olan herkes olsun bu kısıler

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Stok tahminimce 2000den fazlaydı ama yapacak bişey yok hocam. Bir kaç saat içinde iki katı fiyata sahibinden'de görme ihtimalimiz var bence :D Çünkü alan 1 tane kullanmaya 5 tane de satmaya alıyor biliyorsunuz türk insanını...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LÜTFEN SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜNÜ MISAFIRLERE KAPATIN. YARIM SAATTE STOKLAR TUKENIYOR FORUMUMUZUN SICAK HABERLERINDEN FORUM UYELERININ COGU YARARLANAMIYOR

• Babamın turkcell hesabından önce 99 a 1 adet sipariş verdim. Daha sonra kodu görüp 74 ten bir sipariş daha verdim. Babama 99 luk olanı iptal ettir demiştim. Babam da olmadı diye 2 kere iptal formu doldurmuş. İkisini de iptal etmezler umarım.

• Siyaset girdirmis yine bazilari tablete :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HawK95

Öncelikle sen %50 gibi davranmazsan daha iyi canım. İsteyen istediği ürünü alır. Ama sen olanları unutup 100 yıl önce ülkemizi işgal eden ülkelerin mallarını almaya devam et. Hadi boş yapma, siyaseti de siyaset başlığında yap

Içindeki çiplerin, lcd panelinin çeşitli ülkelerden, kalıbının çinden basıldığını söylemeyin yerli sanıp sevinsin
    Karton kutusunu biz yapıyoruz bu doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 13 Haziran 2017; 20:10:10 >
  • 74 liraya, 5 ayrı turkcell numarasından, 5 adet tablet aldım, 3'ünü satarım zaten, birini basit şeyler için kullanırım, birisini de zulalarım dursun köşe de. haber veren arkadaşa teşekkür ederim, kısa zamanda tükeneceği aklıma geldiği için elimi çabuk tutmuştum.
  • Konuyu görünce girip başlığın düzeltilmesini isteyeyim dedim.99 TLye(hatta 74ten gitmiş) tablet mi olur mutlaka başka şartları vs.demiştim..Ama olmuş kaçırdık

• ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Tipik bir ölücü hareketi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.