Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoğunluktan foruma bakamadım bugün tablet kaçmış be. Bizim ufaklık bizim telefonları gasp edip duruyor, tablet iyi bir çözüm olabilirdi. İlk tel çekirdekli android tabletlerden var da onları açmak bile resmen ölüm. Neyse nasip değilmiş. Başka fırsatlara inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Yoğunluktan foruma bakamadım bugün tablet kaçmış be. Bizim ufaklık bizim telefonları gasp edip duruyor, tablet iyi bir çözüm olabilirdi. İlk tel çekirdekli android tabletlerden var da onları açmak bile resmen ölüm. Neyse nasip değilmiş. Başka fırsatlara inşallah.

hocam ayni sekilde benim kardesimde bizim telefonlari gasp ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

74 liraya, 5 ayrı turkcell numarasından, 5 adet tablet aldım, 3'ünü satarım zaten, birini basit şeyler için kullanırım, birisini de zulalarım dursun köşe de. haber veren arkadaşa teşekkür ederim, kısa zamanda tükeneceği aklıma geldiği için elimi çabuk tutmuştum.

bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorum :) satmak için almak burada ki herkesin hakkını yemektir bana göre

Hocam ben de alamadım ama kul hakkı ile alakası yok.Firma istediği kadar alım hakkını veriyor adam da alıyor.Pazara gitsen normalde patates 2 lira olsa birisi 1 liradan satsa gelip hepsini alan adam kul hakkı mı yemiş olur tabiiki hayır.Bu da aynı olay.

+1 eyvallah hocam. sağolun.

sanki bedava aldık, sanki çaldık. :))

• misafirler bizden daha ölücü amua anında çöküyorlar leşe çöker gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

74 liraya, 5 ayrı turkcell numarasından, 5 adet tablet aldım, 3'ünü satarım zaten, birini basit şeyler için kullanırım, birisini de zulalarım dursun köşe de. haber veren arkadaşa teşekkür ederim, kısa zamanda tükeneceği aklıma geldiği için elimi çabuk tutmuştum.

bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorum :) satmak için almak burada ki herkesin hakkını yemektir bana göre

Hocam ben de alamadım ama kul hakkı ile alakası yok.Firma istediği kadar alım hakkını veriyor adam da alıyor.Pazara gitsen normalde patates 2 lira olsa birisi 1 liradan satsa gelip hepsini alan adam kul hakkı mı yemiş olur tabiiki hayır.Bu da aynı olay.

hocam verdiğiniz pazar örneğiyle bu olay çok farklı, hem arkadaş demiş ki 5 farklı kişiden turkcell numarası aldım, ne demek bu ?? şimdi turkcell herkese 1 tane satmak istiyor yoksa tek bir kişi bütün hepsini alıp ticarete döksün mü istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

misafirler bizden daha ölücü amua anında çöküyorlar leşe çöker gibi

Naptiniz yaa bi firsati kacirdiniz diye millete ne ithamlar.Alana hayirli olsun diyin gitsin 3 kurusluk is icin.Alamayanada firsatlar bitmez

• Taşıyın şu konuyu moral bozuluyor

• Bedava gibi bisey olmus.. alanlar hayirli olsun.. konu da biten firsatlara tasinsin.. gomelim artik konuyu gormek istemiyorum moral bozuyor

• Bilmiyorum doğru olur mu ama belli bir yılın üstünde üyeliği olanlar farklı bir sıcak fırsat platformu oluştursa daha işlevsel olabilir. Dh sıcakfırsatları ülkedeki milyonlarca insan artık üyelik bile almadan takip ediyor. Etmeli de Zaten tabi ki herkesin hakkı. Ama bu durumda çok bir avantajı kalmıyor. Hani böyle bir WhatsApp grubu gibi birşey kullanışlı olur mu acaba diye bir aklımdan geçti.

• her konuda aynı muhabbet.

kimse kimseyi çekemiyor.

benimde ihtiyacım vardı görseydim 2 tane alırdım. millete beddua etmeye gerek yok.

hayırlı olsun demeyi de bilin.
  • yine kaçırdık

birdaha bi arkadaş pm atarsa çok sevinirim
  • Arkadaşlar satan varsa alıcıyım.

Teşekkürler
  • k35 K kullanıcısına yanıt
    bu fiyattaki bir ürün 1 GB Ram çok değil. Zaten tabletin kullanımında işinizi göre bilecek seviyede. Şu an 500 tl den satılıyor bu tablet. Zaten isteseniz de bu fiyattan alamazsınız bu tableti artık stokları tükenmiş. Bende kaçırdım maalesef :( alan arkadaşlar çok şanslı kısaca.
  • vampir drakulanın yarasaları gibi saldırıp bitirmişler

• Bu tableti Turkcell'den hediye olarak almıştım. Tam bir kanser alettir, haberiniz olsun.
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam bunun için birşeyler yapmaliyiz mesela bu tabletin stoğu 100 taneyse en fazla 20 tanesini forumdan arkadaşlar almıştır geri kalan forum dışı. Tabiki herkes alabilir hatta bizden bir kişi bile alamayabilir, burada anlatmaya çalıştığımız forum disi şahısların fırsatı buradan görerek yakalaması. Gelsin üye olsun foruma katki saglasin herseyden faydalansin.

• Vay arkadaş hemen canını okumuşlar.

• Sipariş halen siparişiniz alındı aşamasında inşallah gönderilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanser derken hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıpta begenmeyen , vazgecen , satmak isteyen olursa alabilirim. Cocuga karne hediyesi alamadık...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.