Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByBaterist

74 liraya, 5 ayrı turkcell numarasından, 5 adet tablet aldım, 3'ünü satarım zaten, birini basit şeyler için kullanırım, birisini de zulalarım dursun köşe de. haber veren arkadaşa teşekkür ederim, kısa zamanda tükeneceği aklıma geldiği için elimi çabuk tutmuştum.

Aferin iyi halt yemişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sisteme giriş çok yavaştı telefona sms geç geldi,indirim kodu girme alanıda çıkmadı 99 TL ye aldım sonra iptal edip tekrar deniyim diye düşündüm iyi ki vazgeçmişim 1 dakika sonra baktım stok kalmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TallMan

LÜTFEN SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜNÜ MISAFIRLERE KAPATIN. YARIM SAATTE STOKLAR TUKENIYOR FORUMUMUZUN SICAK HABERLERINDEN FORUM UYELERININ COGU YARARLANAMIYOR

süper fikir bu benim aklıma gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

napaydık yani 74tlye aldılar diye 99a almayalaım mı :) yalnız anlamadığım giriş yapınca alınmıyordu çıkıştan sonra aldım sonra 74e aldım diyenler oldu ya önceden aldılar ya da başka muhabet var bu dedikleri siteden girin muhabeti ama saçma.. kesin turkcell indirimi kullandırmamak için böyle yaptı

Ölücü takıntısı hocam 74e de alındı ya ederi trilyon olsun insanın içinde acı bi isteksizlik oluyor ürüne karşı :)

2. Kez almaya çalıştığımda kod girecek yeri bulamadım herhalde turkcelli olup giriş yapmak lazımdı.

Sadece turkcelli olanlara karne25 kodunu kullanıdırıyorsa kızmıyorum turkcelle kendi müşterisine esktra kıyak geçmesinden doğal bir şey yok bence. 99a almama rağmen bunu söylüyorum

• quote:

74 liraya, 5 ayrı turkcell numarasından, 5 adet tablet aldım, 3'ünü satarım zaten, birini basit şeyler için kullanırım, birisini de zulalarım dursun köşe de. haber veren arkadaşa teşekkür ederim, kısa zamanda tükeneceği aklıma geldiği için elimi çabuk tutmuştum.

3 taneden birini 75'e alırım. Hem kar etmiş olursun, iyisin hadi..

• turkcell'den alışveriş yapabilmek için turkcell hattımız mı olması gerekiyor?
  • Hayrina 1 tane Satan var mi 100 tl vericem kargo öderim.

• Gidip 5-10 tane alan varsa bişi olurda umarim elinizde kalir. Cok ihtiyacim vardi allahin cezalari.

• HawK95 kullanıcısına yanıt
    İnanın tümüyle şans hocam. Arada foruma göz atınca çıkıyor karşınıza. Yılbaşı, bayram öncesi, karne zamanları ekleniyor bu tür kampanyalar. Bir de arkadaşlardan kimileri alalım mı almayalım mı kararsızlığı yaşıyor. Gördüğünüzde üye girişi yapıp atın sepete. Birkaç saat duruyor zaten sepette.

İkinci yol ise turkcell timlerde arkadaşınız varsa, bu tür ürünleri toplu olarak geri çağırıyor merkez. Bilin ki, kampanya yapacaklardır büyük olasılık. Aynısını geçen okul döneminde reeder p10c telefon+reeder a8i quad tabletlere yapmışlar ve ikisini sarı kutu 200 tl indirimiyle 499 liraya vermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nickjonas

Arkadaşlar artık Sıcak Fırsatlar misafirler kapatılsın hiç bir ürün kalmıyor en azından Dh biri faydalansın.

hocam çok doğru söylüyorsunuz ama dh bu konuda bişey yapmıcak sanırım, sürekli biz alamadan bitiyor ürünler
  • quote:

bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorum :) satmak için almak burada ki herkesin hakkını yemektir bana göre

• benimde baya ihtiyacim vardı kucuk kardeşime alıcaktım ama olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satacak arkadaşlar varsa İstanbul içi elden teslim şeklinde alırım.

• Ben de oğlum için alacaktım ama hiç kalmamış. Sağlık olsun diyelim... Alabilen arkadaşlar güle güle kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befo -- 13 Haziran 2017; 21:34:13 >
  • Tablet cop fakat 4G oldugu icin Modem olarak kullanir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

quote:

bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorum :) satmak için almak burada ki herkesin hakkını yemektir bana göre

Hocam ben de alamadım ama kul hakkı ile alakası yok.Firma istediği kadar alım hakkını veriyor adam da alıyor.Pazara gitsen normalde patates 2 lira olsa birisi 1 liradan satsa gelip hepsini alan adam kul hakkı mı yemiş olur tabiiki hayır.Bu da aynı olay.

• 75 e bir adet alırım çocuğa filan değil kendim kullanacağım arkadaşlar acındırma durumlarından hoşlanmıyorum ihtiyacı olmayan fazla alan varsa memnun olurum teşekkürler
  • Bende elini çabuk tutup alamayanlardanım,modem olarak kullanmayı düşünüyorum satacak olan varsa 100 liraya alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir seyin çöp olup olmadigini fiyati belirler. Bu fiyata çöp falan degil. Benzerini ayni fiyattan gostersin cop diyenler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.