Şimdi Ara

Turkcell Biiiir - ipad 2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Orijinalden alıntı: webislander

quote:

Turkcell'i Samsunga benzetmeye basladim

he evet.sesli tanıma sistemini ve tüketici hakları konusunda tv'de ilk önce kim girişimde bulundu ardından kim "ilk bulmuş" gibi reklam yapmaya başladı.onu da hatırlayabilecek misin

evet hatirladim hemde "Dunya genelinde"

dünya çapındaki vodafone kalitesiyle Türkiyede'ki vodafone kalitesini bir tutuyorsanız vay halimize
    İngilterede de yanlış faturalandırılınca ya da atılan maillere geri dönül yapılmayınca ingiliz tüketicisi bizim gibi koyun gibi mi davranıyor merak ettim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

ipad 3 ün çıkacağı vakit ipad 2 almak ne kadar mantıklı bilmiyorum aslında bende bir tablet istiyorum ama alınca uzun süre gitmesi lazım ipad 2 çok güçlü bir cihaz ancak ekran kalitesinin daha üst düzey olmasını istiyorum bu yüzden kararsız kaldım acaba ipad 3 ü mü beklesem yoksa vodafonedan ipad 2 ye girişsem mi kararsız kaldım

ayni seyleri dusunuyoruz hocam, bende cok kararsizim bu konuda

Bende kararsizdim ancak ipad 3 u beklemeye karar verdim.3 te buyuk yenilikler olacak diye dusunuyorum.

• En iyisi ipad 3 ü beklemek ben ipad1 aldım 3 ay sonra ipad 2 çıktı. Çok kötü oluyo. Ben bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Cok gec kaldi :)

bencede cok gec kaldi

Geç kalma durumu soz konusu değil bence, diğer operatörler gibi resmini siteye koyup aylarca bekletmek istemedi ve böylesi de daha uygun
  • ipad 9u bekleyeceğim :))
  • cep telefonumda sınırsız cepnet paketi kullanıyorum. eski ipad 1'imle interneti paylaştırabiliyordum..o yüzden şimdi operatörlerden internet taahhütü verip de almak da çok mantıklı gelmiyor..piyasa fiyatıyla arasında ne kadar fark olacak sadece onu merak ediyorum..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell'i Samsunga benzetmeye basladim

he evet.sesli tanıma sistemini ve tüketici hakları konusunda tv'de ilk önce kim girişimde bulundu ardından kim "ilk bulmuş" gibi reklam yapmaya başladı.onu da hatırlayabilecek misin

evet hatirladim hemde "Dunya genelinde"

dünya çapındaki vodafone kalitesiyle Türkiyede'ki vodafone kalitesini bir tutuyorsanız vay halimize
    İngilterede de yanlış faturalandırılınca ya da atılan maillere geri dönül yapılmayınca ingiliz tüketicisi bizim gibi koyun gibi mi davranıyor merak ettim

Oranın halkı koyun değil tabiiki (Egitim meselesi) orada hiçbir kurum buradaki gibi insanın gözünün icine baka baka yalan söylemez, söyleyemez. Ama Vodafone' un kalitesi tıpkı Apple' in kalitesi gibi global. Örneğin, İstanbul' da sel oldu, Vodafone' un ikitellidedi ana santrali sular altında kaldı, aynı gün mudahele edilip, geçici çozumle yan santrallere kaydirdilar yükü, bu işlem daha tam bitmemistiki, İngiltere fizibite yapmış, ekibi toplamış, özel uçakla gelmiş, ana santral için olabilecek en uygun yere (izmire) Ana santrali kurmaya gelmişlerdi bile, ve çok kısa sürede bunu yaptılar. Adamlar milyonlarca dolar zarar etmesine rağmen benim kullanıcım mağdur oldu diye insanları bir süre ücretsiz gorusturduler. Aynı şey turkcell' in basına gelmiş olsa değil bedava gorusturmek emin ol santralin parasını zam ile çıkarıldı. Ornekler artirilabilinir ama mobilden yazıyorum :)))

• ne kadar olur beyler varmı tahmin ? 100 125 falan olurmuki en düşük paketi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

ipad 3 ün çıkacağı vakit ipad 2 almak ne kadar mantıklı bilmiyorum aslında bende bir tablet istiyorum ama alınca uzun süre gitmesi lazım ipad 2 çok güçlü bir cihaz ancak ekran kalitesinin daha üst düzey olmasını istiyorum bu yüzden kararsız kaldım acaba ipad 3 ü mü beklesem yoksa vodafonedan ipad 2 ye girişsem mi kararsız kaldım

Ayni fikirdeyiz
  • dört gözle bekliyorum yarın olmasını uygun olursa hemen alıcam

birde birşey sorcam bu ipad 2 lerde win kullanıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

ne kadar olur beyler varmı tahmin ? 100 125 falan olurmuki en düşük paketi acaba?

sanmam 80 tl paket halınde satarlar sanırım. 1gb ve 4gb ayrı ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

dört gözle bekliyorum yarın olmasını uygun olursa hemen alıcam

win derken hocam win den kastınız windows degildir umarım
  • quote:

wınn dan bahsediyorsanız eğer, wınn daki sim kartı takarsanız iPad e çalışacaktır diye düşünüyorum.. deneyen var mıdır araştırmak lazım..

bkz: google.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

wınn dan bahsediyorsanız eğer, wınn daki sim kartı takarsanız iPad e çalışacaktır diye düşünüyorum.. deneyen var mıdır araştırmak lazım..

bkz: google.com

evet ben o şekilde kullanıyorum. sadece ipad 2 için simkartı kestirdim o kadar..

birde ilk seferde müşteri hizmetlerini arayıp ipad için internet ayarlarında birşeyleri değiştirdik ama hatırlamıyorum. sanırım kullanıcı adı gibi birşeylerdi. arayıp sorarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 20 Ekim 2011; 21:39:46 >

• Turkcell şişirme payıyla birlikte fiyatlar aynen şöyle olur: 98 ay taahhütlü, ayda 257TL.
  • Değişik espriler şakalar
  • Bugünden fiyatı tahmin ediyorum 69TL olur en düşük paket bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

Bugünden fiyatı tahmin ediyorum 69TL olur en düşük paket bence.

Valla 69*24 taksit desin hiç düşünmeden alırım.

Ama ben minimum 99*24 TL olur oda 1 GB için olur büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apuskal

quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

Bugünden fiyatı tahmin ediyorum 69TL olur en düşük paket bence.

Valla 69*24 taksit desin hiç düşünmeden alırım.

Ama ben minimum 99*24 TL olur oda 1 GB için olur büyük ihtimalle.

79 ya da 89 lira olacaktır 1gb içinde 24 ay
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.