Şimdi Ara

Turkcell Bilgilendirme Mesajları Nasıl İptal Edilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemin telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor ve her ay başında belli bir miktar para çekiyor. MODA , YEMEK , KADIN YAŞAM gibi bilgilendirme mesajları geliyor hergün bunu nasıl iptal edebiliriz.Turkcell TİM e sorduk 532 arayın dediler ama yapamadık bir türlü. Önerisi olan var mı ?

• IPTAL YASAM 2222

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolla

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim9595

Arkadaşlar annemin telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor ve her ay başında belli bir miktar para çekiyor. MODA , YEMEK , KADIN YAŞAM gibi bilgilendirme mesajları geliyor hergün bunu nasıl iptal edebiliriz.Turkcell TİM e sorduk 532 arayın dediler ama yapamadık bir türlü. Önerisi olan var mı ?

Aşağıdaki mesajları yolla

ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar annemin telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor ve her ay başında belli bir miktar para çekiyor. MODA , YEMEK , KADIN YAŞAM gibi bilgilendirme mesajları geliyor hergün bunu nasıl iptal edebiliriz.Turkcell TİM e sorduk 532 arayın dediler ama yapamadık bir türlü. Önerisi olan var mı ?

Online işlemlerden Tanıtım mesajlarının hepsini iptal etmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

Kapa yazmak çagrı engellemele alakalı. Mobilödeme iptal etmekte bunla alakası yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

quote:

quote:

ODEMELIKAPAT IC > 2222

MOBILODEME IPTAL > 2222

IPTAL IZIN > 2222

KAPA > 2222

Kapa yazmak çagrı engellemele alakalı. Mobilödeme iptal etmekte bunla alakası yok :)

Kapa yaz 2222 ye yolla bak ne cevap geliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o servisi kullanmıyorum ama detaylara bakınca çağrı kısıtlamala alakalı oldugu görünüyor. Ücretli servis, istedin numarayı engelleme servisi kapatmak istersen kapa yaz yolla

• Rasim9595 R kullanıcısına yanıt
    anneniz akıllı kadınlar kulübüne üye olmuş. Onu iptal ederseniz bir daha böyle mesajlar gelmez. Internetten bulabilirsin.

• quote:

Ben o servisi kullanmıyorum ama detaylara bakınca çağrı kısıtlamala alakalı oldugu görünüyor. Ücretli servis, istedin numarayı engelleme servisi kapatmak istersen kapa yaz yolla

Cagri kısıtlama ile alakalı değil

Hattı ücretli servislere kapatıyor

Mobil ödeme iptali ise gereksiz lira düşümlerini engeller.

• quote:

quote:

Ben o servisi kullanmıyorum ama detaylara bakınca çağrı kısıtlamala alakalı oldugu görünüyor. Ücretli servis, istedin numarayı engelleme servisi kapatmak istersen kapa yaz yolla

Cagri kısıtlama ile alakalı değil

Hattı ücretli servislere kapatıyor

Mobil ödeme iptali ise gereksiz lira düşümlerini engeller.

Hadi öyle olsun ama bu arkadaşın üye oldugu şeyler ücretsiz abonelikler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.