Bildirim
Turkcell Bilgilendirme Mesajları Nasıl İptal Edilir ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
IPTAL YASAM 2222
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolla
quote:
Orijinalden alıntı: Rasim9595
Arkadaşlar annemin telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor ve her ay başında belli bir miktar para çekiyor. MODA , YEMEK , KADIN YAŞAM gibi bilgilendirme mesajları geliyor hergün bunu nasıl iptal edebiliriz.Turkcell TİM e sorduk 532 arayın dediler ama yapamadık bir türlü. Önerisi olan var mı ?
Aşağıdaki mesajları yolla
ODEMELIKAPAT IC > 2222
MOBILODEME IPTAL > 2222
IPTAL IZIN > 2222
KAPA > 2222
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar annemin telefonuna bilgilendirme mesajları geliyor ve her ay başında belli bir miktar para çekiyor. MODA , YEMEK , KADIN YAŞAM gibi bilgilendirme mesajları geliyor hergün bunu nasıl iptal edebiliriz.Turkcell TİM e sorduk 532 arayın dediler ama yapamadık bir türlü. Önerisi olan var mı ?
Online işlemlerden Tanıtım mesajlarının hepsini iptal etmen lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
ODEMELIKAPAT IC > 2222
MOBILODEME IPTAL > 2222
IPTAL IZIN > 2222
KAPA > 2222
Kapa yazmak çagrı engellemele alakalı. Mobilödeme iptal etmekte bunla alakası yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Creative BLack
quote:
quote:
ODEMELIKAPAT IC > 2222
MOBILODEME IPTAL > 2222
IPTAL IZIN > 2222
KAPA > 2222
Kapa yazmak çagrı engellemele alakalı. Mobilödeme iptal etmekte bunla alakası yok :)
Kapa yaz 2222 ye yolla bak ne cevap geliyor...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben o servisi kullanmıyorum ama detaylara bakınca çağrı kısıtlamala alakalı oldugu görünüyor. Ücretli servis, istedin numarayı engelleme servisi kapatmak istersen kapa yaz yolla
anneniz akıllı kadınlar kulübüne üye olmuş. Onu iptal ederseniz bir daha böyle mesajlar gelmez. Internetten bulabilirsin.
quote:
Ben o servisi kullanmıyorum ama detaylara bakınca çağrı kısıtlamala alakalı oldugu görünüyor. Ücretli servis, istedin numarayı engelleme servisi kapatmak istersen kapa yaz yolla
Cagri kısıtlama ile alakalı değil
Hattı ücretli servislere kapatıyor
Mobil ödeme iptali ise gereksiz lira düşümlerini engeller.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Cagri kısıtlama ile alakalı değil
Hattı ücretli servislere kapatıyor
Mobil ödeme iptali ise gereksiz lira düşümlerini engeller.
Hadi öyle olsun ama bu arkadaşın üye oldugu şeyler ücretsiz abonelikler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X