Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'ın GSM operatörü versiyonu işte. Kaliteliyiz diye döşüyorlar zammı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell mantıklı değil.

sivasta yaşıyorum. geçen sene beni 5 ay boyunca ayda 3-4 kez arayıp telefonunuz 4.5G uyumlu değil size telefon verelim şu şu fiyattan dediler. neyse sonra kendim başka yerden bir telefon aldım. ama o da ne? şehir içinde vaktimin çoğunu geçirdiğim yerlerde hat düzgün çekmiyor, sinyal sürekli zayıf.

müşteri hizmetleri ile görüştüm hat neden düzgün sinyal vermiyor dedim size dönüş yapacağız dediler. 2-3 gün sonra aradılar. bulunduğunuz bölgede henüz anten yok hattınızı 3G'de kullanmanızı öneriyoruz demesinler mi? kafam attı geçtim turk telekom'a. asansörde bile çekiyor.
  • Diğer operatörlerle benzer paketleri kabul edilebilir bir farkla satsa mantıklı olur yine en ucuz isteyen vodafone ve tt ye geçer ancak bunların yaptığı tamamen müşteri kazıklamak 3 4 katı fiyat nedir ya

• Türk Telekom'un bir süre önce yayınladığı faturalı tarifeler.

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Turkcell'de turbo 3gb 36 TL
    Lifecell fırsat 5gb 46 TL
    Lifecell Fırsat 7gb 61 TL (yeni kampanyada 49 tl ve üzeri tarifeye gelene +3gb 12 ay boyunca veriyor ve 10gb ediyor)

Turkcell'in verdiği, TT'un veremediği hediyelere hiç girmeyelim. Kuru bi fiyat karşılaştırmasıydı.

3 4 kat fark nerede? Evet bazı tarifelerde ciddi fark var, ama hepsinde varmış gibi lanse edilmemeli.

Kendi kullandığımın paket hediyelerle vs. 55GB'dan fazla ve 191 tl ödüyorum, aynı oranda gb için TT'a 220 TL ödemem gerek. Bana gidip geldiğim heryerde en iyisini sunan Turkcell dururken, biryerde iyi biryerde kötü olan TT'a niye 220 vereyimde daha düşük seviyede bir hizmet alayım değil mi? 200 TL gibi bir ücreti gözden çıkartmışım (5 10gb yetmediği için) niye bunu TT'a kaptırayım? Eminim benim gibi düşünen milyonlar var.

GNC vs Selfy yapılsa evet çok kötü bir fark var, ama bu her tarifede böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Ocak 2019; 3:18:37 >

• maaart M kullanıcısına yanıt
    ilk yatırım maliyetlerini anladığımı mesajımda belirtmiştim zaten,
    bunların hepsi yurtdışından geliyorsa o kadar yerli baz istasyonu reklamı yaptılar hepsi yalanmıydı? yani ilk yatırım maliyeti dolar artmasıyla birlikte %50 artınca bütün faturalara %70 zam normal diyorsunuz.

Bu saydığınız ürünler bir kısmı yurtdışı olabilir ama yarısından fazlasını kolaylıkla yurtiçinden temin edilebilir, ve kur artışını bahane ederek böyle yüksek zamlar yapılması bence kolaya kaçmak. %20-25 hadi bilemedin %30 zam anlarım da direk %70'lerde zam yapmak ve kur artışının arkasına saklanmak ucuz bir politika.
  • Çift hat kullanıyorum Turkcell olanı faturalidan hazır karta gectim lifecell hoşgeldin paketi 35tl. Turkcell de hazır kart daha uygun.

• yahu hepsini anladık da artık neden sade konuşma paketi hiç yok ?
    80 yaşındaki annem telefonla bile zor konuşurken ,onu internetli pakete niye zorluyorsun ?
    fazla para alabilmek için konuşma paketlerini kaldırıp ,internetli paketleri zorla aldırıyorlar

hele ki evlere şenlik bir sadakat paketleri var ,anlayabilene aşk olsun
    benim bildiğim sadakat yıllardır aynı firmada kalanlar için olur ama bunlar yüksek tarifeli bir paket almadığın sürece seni sadık müşteri kabul etmiyorlar

sadakat bile bunlarda para ile ölçülüyor demek ki :)
  • Turkcell kurumsalda çalışıyorum o dönemler 4 yıl önce falan , genel müdür yardımcısı bizim şubeyi tebriğe geliyor. Bir dangalağın sorduğu soru Turkcell neden bu kadar pahalı ? Bu sorunun muhattabı ben değilim rekabet kurumu eğer bize 6 ay için istediğimiz fiyattan fiyatlandırma imkanı verirlerse 6 ayda ne vodafone kalır ne avea demişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıkcası Turkcell'i gerçek anlamda sevmesemde bende Turkcell kullanıyorum. Çünkü çekim ve kalite anlamında başka alternatif yok.

Ancak çok rahatlar, yani bu durumların farkında olduklarından mıdır nedir bilmiyorum ücretlendirme konusunda yaşadığım bir sorunda hiçte sallamadılar beni. Stockholm sendromu yaşamaya başladım bende
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    TT 1000dk 1000 SMS 30 GB kullanıyorum 35 tl. Sil süpür hariç.

• Diğerleri çekmiyor. Bu fiyatlara rağmen en çok müşterisi olan operatör neden ? Çünkü diğerleri çekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Duymuyoruz

TT 1000dk 1000 SMS 30 GB kullanıyorum 35 tl. Sil süpür hariç.
    İlla ki TT'un çok daha uygun tarifeleri var, hatta birini kullanıyorum 19GB'a 36 lira veriyorum.

O kıyasta denk tarifeler var bunu göstermeye çalıştım.

Kullanmasını bilene çok daha avantajlı ama bunu anlatamıyorsun işte. En nihayetinden nasıl ki insanların aklında eskiden beri "tt çekmiyor" yerleştiyse aynı şekilde "turkcell pahalı" düşüncesi yerleşmiş durumda.

Kullanımlarım gereği Turkcell bana göre daha avantajlı. Türk Telekom'a 220 lira fatura versem kapıma koruma gönderir herhalde, ama ı ıh yemez.

• Peki TT ve Vodafone kullananlar başka operatöre geçmesin diye bidünya indirim veriyor, Turkcell neden bunu yapmıyor.? O an ki paketin güncel fiyatı neyse onu almaya çalışıyor.

Bunun rekabet kurumuyla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.

Seneye taahhütüm bitecek, şimdiden kara kara düşünüyorum.

Şirket hatlarımız ilk girdiğim sene Turkcell idi, sonra vodafone geçtik. Turkcell de iken baya iyiydi yani sorun yaşamıyoduk ki 81 ili karış karış geziyoruz. Neyse sonra şirket telefonlarını yenileyelim dediler.Vodafone dan Huawei Mate 10 Lite aldık.Aldık almasına ama Vodafone çekmez oldu.Telefonları değiştirdiğimiz günün ertesinde oldu bu , 1 ay biz bununla cebelleştik. Telefon çekmez , cızırtı yapar , 4G patates zaten edge yazsa öp başına koy. Patronun telefon İphone 7 onda bu sorunlar daha az yaşanıyor. Ama bizim bütün telefonlar çöp oldu konuşamıyoruz abi kimseyle.Sonra ucuz diye TT geçtik.1 hafta dayanamadık TT ye abi bi telefon hiçbiryerde mi çekmez ya ? Ne telefon ne internet 20 lira ucuz olucak diye eziyet çekiyoruz milyarlık işleri konuşurken telefon çat çut kesiliyo acayip acayip sesler geliyor. Sonra Turkcell’e geri döndük. Dünya varmış hocam. Kim ne derse desin Turkcell sadece bu hizmet için para alıyor bence , telefon demek özgürlük demek heryerde çekmesi demek vs. vs. çekmeyen tt yi bedava olsa napayım ? İstanbul’un göbeğindeyiz bu arada

• Hocam toplantılarda türkcell sorumlularına özellikle bu sorunu dile getiriyorum aldığım cevaplar türkcellin genelde orta seviyeye hitap ettiğini bu fiyatlara pahalı diyenlerin tt ve vodafone geçmelerinde bir problem görmediklerini belirtiyorlar özetlemek gerekirse fakirse kullanmasınlar kardeşim diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ikincieldeguven.com

Şirket hatlarımız ilk girdiğim sene Turkcell idi, sonra vodafone geçtik. Turkcell de iken baya iyiydi yani sorun yaşamıyoduk ki 81 ili karış karış geziyoruz. Neyse sonra şirket telefonlarını yenileyelim dediler.Vodafone dan Huawei Mate 10 Lite aldık.Aldık almasına ama Vodafone çekmez oldu.Telefonları değiştirdiğimiz günün ertesinde oldu bu , 1 ay biz bununla cebelleştik. Telefon çekmez , cızırtı yapar , 4G patates zaten edge yazsa öp başına koy. Patronun telefon İphone 7 onda bu sorunlar daha az yaşanıyor. Ama bizim bütün telefonlar çöp oldu konuşamıyoruz abi kimseyle.Sonra ucuz diye TT geçtik.1 hafta dayanamadık TT ye abi bi telefon hiçbiryerde mi çekmez ya ? Ne telefon ne internet 20 lira ucuz olucak diye eziyet çekiyoruz milyarlık işleri konuşurken telefon çat çut kesiliyo acayip acayip sesler geliyor. Sonra Turkcell’e geri döndük. Dünya varmış hocam. Kim ne derse desin Turkcell sadece bu hizmet için para alıyor bence , telefon demek özgürlük demek heryerde çekmesi demek vs. vs. çekmeyen tt yi bedava olsa napayım ? İstanbul’un göbeğindeyiz bu arada
    Sonuna kadar haklısın, keşke TT bu fiyat politikasıyla Turkcell'in verebildiğini verse.

Belki yarın birgün TT en çok baz istasyonuna, ihalede en iyi frekanslara ve en iyi altyapıya sahip olursa seve seve onu kullanırım.

Şuanlık Turkcell ile gidiyoruz bakalım, daha fazla fiyat arttırmazlar herhalde.

• Bide şu var TT deki aynı paket Turkcell’de 100 tl TT’de 30TL , araban evin var mı diye sorarım ben sana şimdi yada telefonun marka modeli ne diye ? Neden biliyo musun? İphone var , renault var , ferrari var , toros var , doğan vs. var. Araban toyota 4 tekerlek klima var. İstediğin yere götürüyo mu götürüyo ? Telefonun var iphone istediğini yapıyor mu ? yapıyor. Samsung’un 1000 tl lik telefonu da iphone la aynı işi yapıyor mu ? Yapıyor. Lan o zaman neden gidipte toyota alıyon ? neden iphone alıyon ? Gerçekçi olun abi azcık ya. Canınız acıycak belki kendiniz bunu düşününce aptal olduğunuzu falan hissediceksiniz ama değilsiniz sadece neyi neyle karşılaştıracağınızı yada kıyaslayacağınızı bilmiyorsunuz. Benim arabam subaru zevk için biniyorum, telefonum iphone 7+ şifremi kaydetsin , safari de ****er olsun, abuk subuk virüsler benden habersiz bulaşıp faturamı düdüklemesin vs.(başıma geldi lg g2 kullanırken) istemediğim için bunları seçiyorum ben. Subaru 100km/12 litre yakıyor , aynı paraya clio da var 6 litre yakıyor ama bu benim zevkim ve o güven hissini clio vermiyor. Adamlar kaliteli hizmeti bu şekilde fiyatlıyorlar. Çünkü gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar. Bu shoplardaki androidin ne olduğunu bilmeyen elemanlar bu konu dışındadır 😁

• Vodafone çok güzel gelsene

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

500 dakika , 8GB , 500sms mi 100 sms mi ne var. 40 yada 45 tl ödüyorum. Kontörlü dediğimiz yükle paketle konuş hesabı . Süpriz fatura sevmiyorum. Turkcell kullanıyorum. Vodafone de geçen gün kız arkadaşıma 15GB,1000DK,100SMS vodafone 60tl ye faturalı yaptık. Yani şimdi hangisini niye seçersin ? bana yetiyor çünkü 8 gb hatta fazla bile geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.