Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ensara para lazım neden olacak. Siz de kullanmaya devam edip para kazandırın bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 27 Ocak 2019; 11:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 ay önce tt mobile geçtim 20 gb 45 lira. 2 lira da vergi.
    Çekim sıkıntısı tekirdağ merkezde yok.
    Şu var asansörse çekmiyor turkcell çekiyor ama.
    Sen asansörse illa çekmeli diyorsan bilemem ama bence gerek yok. Müşteri hizmetleri ile hiç muhattap olmadık gerek olmadı fatura düzenli ve sabit geliyor ben de ödüyorum.
    Hıza gelince ben 40-50 civarı dowloand alıyorum turkcell kaç alıyor bilmem ama 100 alsa ne olacak mobil kullanıcı için 50 haliyle yeterli değil mi?
    Turkcell 100 alsa 5-6gb paketleri daha hızlı biter zaten neyse.
    TT mobil sıkıntılı olabilir bazı yerlerde bilemem ama tekirdağda su gibi maşallah çekinmeden kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikincieldeguven.com

Bide şu var TT deki aynı paket Turkcell’de 100 tl TT’de 30TL , araban evin var mı diye sorarım ben sana şimdi yada telefonun marka modeli ne diye ? Neden biliyo musun? İphone var , renault var , ferrari var , toros var , doğan vs. var. Araban toyota 4 tekerlek klima var. İstediğin yere götürüyo mu götürüyo ? Telefonun var iphone istediğini yapıyor mu ? yapıyor. Samsung’un 1000 tl lik telefonu da iphone la aynı işi yapıyor mu ? Yapıyor. Lan o zaman neden gidipte toyota alıyon ? neden iphone alıyon ? Gerçekçi olun abi azcık ya. Canınız acıycak belki kendiniz bunu düşününce aptal olduğunuzu falan hissediceksiniz ama değilsiniz sadece neyi neyle karşılaştıracağınızı yada kıyaslayacağınızı bilmiyorsunuz. Benim arabam subaru zevk için biniyorum, telefonum iphone 7+ şifremi kaydetsin , safari de ****er olsun, abuk subuk virüsler benden habersiz bulaşıp faturamı düdüklemesin vs.(başıma geldi lg g2 kullanırken) istemediğim için bunları seçiyorum ben. Subaru 100km/12 litre yakıyor , aynı paraya clio da var 6 litre yakıyor ama bu benim zevkim ve o güven hissini clio vermiyor. Adamlar kaliteli hizmeti bu şekilde fiyatlıyorlar. Çünkü gerçekten kaliteli hizmet veriyorlar. Bu shoplardaki androidin ne olduğunu bilmeyen elemanlar bu konu dışındadır 😁
    Dediklerinin çoğu kısmında haklısın fakat yine de Turkcell'in biraz sınır dışına çıktığı aşikâr. Öyle ki 191 TL fatura ödüyorum 35GB +5GB sabit alıyorum. Şimdi taahhütüm bitse aynı paraya 30+5 alacağım. Yani 5GB'ı şimdiden aldı Turkcell.

Platinum kullananlara karşı resmen savaş açmış durumda. Platinum paketlere geçmek isteyen biri fiyatlara baktığında 16GB 129.90 TL şuanda, ki Platinumluları da normal ve black olarak ayırdı. Burada çok fena bir oyun çevirdi neye göre bunu yaptı bilmiyorum. Belki yeni kampanya vs. yaparak toparlayacak, ama görünen tablo içler acısı. O yüzden 5 ay sonra bitecek olan taahhütümü direk yenilettim ki ne kurtarsam kârdır diye düşündüm.

Evet kaliteli lafım yok, kimsenin de olmamalı. TT ve Vodafone vatandaşın hayrına daha ucuz vermiyor. Onlarında ne şartlarda o fiyatları istediği belli.

Sırf şu forumdaki Turkcell'i kötüleyenler kazık diyenler diğerleriyle arasında ki farkı ne? neden pahalı veriyor? sorularını sormamı sağladı, nihayetinde cevapları aldım.

Hayatım boyunca ilk defa Turkcell kullanıyorum, (ailemin yıllardır Turkcell'li olmasına rağmen) ilk hattım avea idi 4 sene kullandım kapattım. (Şuan tt hattım var 36 liraya 19GB aliyorum ama çekmiş çekmemiş umrumda değil) Ardından vodafone 6 sene kullandım (hala kullanıyorum, yıl sonu kapatacağım). 2018 ocak ayında vınn hattıyla beraber Turkcell hat aldım aldım en düşük tarifeye geçirdim, tesadüfen takıp 1 2 arama vs yaptım internette dolaştım ve "ulan ben farkında olmadan neler çekmişim, öyle yada böyle 200 lira verebilecek gücüm varken niye doğru düzgün yatırım yapmayanları zengin edeyim" dedim ve tarifeyi Platinum yaptım ve çatır çatır kullanıyorum. Ha tabi bütçem yetmese kullanmazdım mecburen diğerlerini kullanırdım. Ama burada gelipte "aaaa enayilere bak 10GB'a 30 lira veriyorum, siz kazıklanın" demezdim, diyemezdim karakterime sığmaz.. İşte bu bakış açısı bu yorumlar ülkemizin hâlini, insanın insana saygısının kalmadığını gösteriyor.

Sonuç olarak kimse kimsenin faturasını ödemiyor, insanlar bütçesi yettiğince neyi kullanmak istiyorsa kullansın kimse laf etmesin.

Bu arada Turkcell fiyatları az aşşağı indirde sustur şunları

• Uçtu iyice faturalılar, millet deli gibi köntür sistemine geçecek, 2019 da teşşekürler Türkiyem

• mofarah kullanıcısına yanıt
    Turkcell şirketini babam almadıkça kaba tabirle gidipte domalmam kimse kusura bakmasın
  • Lifecell 5gb paketi 35 lira hadi gel ile +1gb daha geliyor. Gayet uygun bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell ve Türk Telekom hatlarım var

Türk Telekom’da 10 GB internete 60 lira ödüyorum, Türkcell 5 GB bip tv+ vs ayrı ayrı internet paketleri var o pakete 70 lira ödüyorum çok gereksiz tutarlar ödüyoruz Türkcell e bu konuda ciddi anlamda düzenleme yapılması gerekiyor tamam Türkcell biraz daha sosyetik bir hat ama bu kadarda abartılması anlamsız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmem farkındamısınız, şuanda TT (hem sabit hem mobil) fatura ödeyenler olarak arapların pisliğini temizliyoruz. Bunu hatırlatayım belki içiniz cız eder.

Ulan bileydim bu kadar kolay olacağını bankalardan kredi çekip TT u ben alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 27 Ocak 2019; 12:26:4 >
  • Yillarca turkcell kullandim simdi vodafone gectim ama turkcell kalitesi baska fiyatlari kazik zor o fiyatlarla

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar turkcell süper avantaj paketlerinden yararlanıyordum ancak bu ay kampanyanın bittiğini belirterek bana 500dk 1000sms 2gb yi 40 tl ye önerdiler akıl alır gibi değil. 3 4 kat fark hepsinde değil tabii ki ancak paketteki internet tutarı arttıkça fark bunun bile üzerine çıkabiliyor. Turkcell birine verdiği paketi bir başkasına vermiyor kendilerine göre bir şartlandırma getirmişler yok son 3 aydaki tl kullanımı yüzde bilmem kaç artmış kullanıcılar yararlanabilir falan. Platinium ve prime kullanıcılarını karşılaştırdığınızda eminim 4 katından bile fazla fark olan paketler vardır. Herkes karşılaştırır hizmet kalitesini ve fiyatı ona göre karar verir ben turkcell in son zamanlardaki müşteri politikasını saçma buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spooky21 -- 27 Ocak 2019; 12:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spooky21

Ben şimdiye kadar turkcell süper avantaj paketlerinden yararlanıyordum ancak bu ay kampanyanın bittiğini belirterek bana 500dk 1000sms 2gb yi 40 tl ye önerdiler akıl alır gibi değil. 3 4 kat fark hepsinde değil tabii ki ancak paketteki internet tutarı arttıkça fark bunun bile üzerine çıkabiliyor. Turkcell birine verdiği paketi bir başkasına vermiyor kendilerine göre bir şartlandırma getirmişler yok son 3 aydaki tl kullanımı yüzde bilmem kaç artmış kullanıcılar yararlanabilir falan. Platinium ve prime kullanıcılarını karşılaştırdığınızda eminim 4 katından bile fazla fark olan paketler vardır. Herkes karşılaştırır hizmet kalitesini ve fiyatı ona göre karar verir ben turkcell in son zamanlardaki müşteri politikasını saçma buluyorum.
    Evet son dönemlerde azıttı bunda hemfikiriz.

Herkesin durumu iyi değil sonuçta. Turkcell kullanmak isteyen fakat fiyatından dolayı kullanamayan milyonlar var.

Artık herkesin rahatça alıp kullanabileceği tarifeleri kolay kolay çıkartmıyor. İnşallah bu düzelir ama hiç sanmıyorum.

• Kazılcell...

• Durumum var 15 senedirde gold gold plus ve şuanda platinium kullanıorum
    Kesinlikle diğer şebekeleri beğenmesemde artık upcall fizy lifebox filan hiçbir anlamı kalmadı ki zam üstüne zam
    Bide son çıkan pltnium paketlerde 100gb olan depoyu 25 e düşürüp 30 lira zam yapmış
    Cezada ödesem çıkarım

• Insanımızın bugını biliyorlar.

Kendini geliştirmek,kaliteli insan olmak yerine "kaliteli" araba,"kaliteli" telefon,"kaliteli" operatör kullanmak ve bunun havasını atmak.Kendini böyle kaliteli tanımlamak.532 ile başlayan numaralar hayvani paralara satıldı bu ülkede bir ara prestij kalite bik bik diye.

Meslek icabı 7/24 ulaşılabilir olmam lazım. Yalan yok Vodafone beni çok mağdur etti. Lakin Turk Telekom ile bir kez sorun yaşamadım.

Bir diğer olay da sidik yarıştırmak. Bilmemne köyünde , Gerede - İstanbul Yolu 93. kilometrede o çekmez Turkcell çeker. İnsanımız bunu da çok sever,işin fonksiyonelliğine buna ne kadar ihtiyaç duyarıma bakmaz.

Efsane Prime diye bir tarife seçtim 20 gb internete 45 lira veriyorum,kafama göre hotspot yapıyorum ek para falan isteyen yok.

Siz devam kaliteli operatörünüzle gençler,Rekabet Kurulu falan ...
  • Turkcell kurulduğu günden bu yana hep diğerlerinden pahalıydı yeni bir şey değil yani.
  • Ben başta tt ve vodafone arasında kalmıştım ama gerek çevremdekıler gerek forumdakıler özellıkle vodafone’u tavsıye etmedıler. Ben de türkcelle geçtım 35 tl verıyorum 3 gb internete ama hef hafta hedıye 1 gb ınternet kazanıyorum. Yanı ayda 8 gb ınternetım oluyor ve çekim hızı benım konumumda çok iyi. Ben 100mbit civarı cekıyor 4.5 g daha fazlada gördum. Aynı evde tt kullanan akrabam 20mbit filan alıyor.

Zaten internetımın çoğunu kullanmıyorum wifi var diye o yüzden memnunum. 35 tl fazla degıl ama 50-60 olsa vermezdım o ayrı konu.

• Yönetim kurulu akp'liler ile değiştireli 4 yıl olmadı mı ? Daha durun şirket batma noktasıan gelene kadar kendilerini zengin edecekler.
  • Zamlanmayan ne var ki.. Sadece operatörlere özel bir durum değil bu..
  • Turkcell icin iyide turk telekom 35tlye 15gb veriyor.

• Spooky21 kullanıcısına yanıt
    Lifecellde var 35tlye 500dk 5gb

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.