Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekim kalitesinin ve ilk olmanın bedelini ödetiyor bize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    köydeyim sürpriz nokta yapamıyorum köyde de turkcell tercih ediliyor? hepsi strateji bunların anlamadınız mı? ayda 10 kere süpriz nokta yapacağım da birinde internet çıkmasını bekleyeceğim. işimi şansa bırakamam hatta bu şans oyununa kızdığım için bimcelle geçmeyi düşündüm fiyat ortada paket ortada. sürpriz yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • size olayı anlatıyorum.

lifecell 7gb ek bilmem ne vs vs falan

taahhüt bitmiş.

eski fiyat 61 şimdi taahhütsüz 76 tl

turkcell arıyorum taahhüt için.

ve teklif geliyor.

6gb 1000 dk 100 sms 79 tl

3 tl fark ile sizi silkmemizi ister misiniz dedi resmen.
  • Ben anlamıyorum ki faturasızdayım. Her ay yeni ve daha iyi teklifler geliyor. ( Türkcell e göre) en son 8gb içerikli tarife 45tl idi. Faturalı konusunda türkcell berbat evet. Faturasız olarak ben çok memnunum. Fiyat hâlâ yüksek mi evet. BTK'nın umrunda olmadığı için böyle. Bkz.( bakanlık yardımcısı açıklamaları)

• mofarah kullanıcısına yanıt
    4gb 70tl verende enayidir zaten

• Turkcell'de 55GB toplam paketim 191 TL, bunu Türk Telekomda almaya kalksam 210 TL.

Bak bunu söyledim şimdi Turkcell yine zam yapacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Ocak 2019; 13:22:55 >
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    lifecell ilk çıktığında bi data araması saçmalığı döndü ama sonra 750 dk her yöne, 100 sms, 1000 bip dk, 5 gb genel ve 25 gb uygulama interneti veriyordu bu internetin 2 gb sosyal medya da geçerli olduğu için aslında 7 gb internet veriyordu diyebiliriz. bunu fiyatı 34 tl idi, paket şuan da bire bir aynı ama fiyat fırladı gitti, pakette değişen yok ise bunun btk yada internet kullanımı ile bir alakası yok.

Kur konusunu anlamamakta ilginç olmuş, telekom sektöründe kullanıcılar ve bayilerde çalışanlar hariç herşey uluslararasıdır, istasyonların antenleri, fiber kablolar, santral üniteleri, linkler, aküler, güç üniteleri, şebekeye yönelik çalışan maaşları dolar euro üzerinden rekabetci olmak zorundadır. O istasyonları bir kere kuruyorsun bakımı var yenilemesi var, bir anda bu kadar 4g yatırımı yapıyor hepsi yurt dışı kaynaklı borçlanma, sinyal geldi bitti olmuyor, sim kartların cipi bile ihtaldi en son bilmiyorum yerlisi çıktı mı...

benim maaşım dolar bazında yarı yarıya düşmüş son bir yılda, iflas ilan eden edene operatörler mi etkilenmeyecek...

• 'Lifecell Hoş Geldin 5GB'

- 5 GB internet.
    - Her yöne 500 dakika.
    - BiP'ten her yöne 1000 dakika.
    - Her yöne 100 SMS.
    - BiP'te geçerli 30 GB.
    - TV+'ta geçerli 5 GB.
    - Fizy'de geçerli 8 GB.
    - Dergilik'te geçerli 5 GB.
    - Facebook/Twitter'da geçerli 5 GB.

Bu paket 35 TL.

GollerCepte'de ayda 4 maça ücretsiz oynayın. Oynadığınız 4 maç da 0-0 bitse bile, 400 MB elde edersiniz.

'Sürpriz Nokta', 'Salla Kazan', 'Kim 1 GB İster?' gibi imkanlar da var.

Turkcell faturasız fiyatları gayet normal. Türk Telekom ve Vodafone'la benzer aralıkta. Üstelik çok daha dolu bir paket sunuyorlar.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    mesajınız çok açık olmadığı için data hattı mı ses hattı mı anlaşılmıyor ancak 55 gb olduğuna göre normal bir insanın ses hattından bu kadar kullanım yapmayacağını ön görüp data hattı her halde diyerek yorumu yazıyorum, tt de 29 tl 20 gb olan data hattı var ve her ilave 10 gb 12 tl yani 77 tl artı vergisi ile 79,5 tl ye 60 gb kullana bilirsiniz.
  • evet haklısınız faturasızda resmen atak yaptı adamlar, faturasıza özel çok güzel yurt dışı seçenekleride sunmuşlar ama faturasız kullanımı kısıtlı ben hayatta uğraşamam, düşünsene toplantıya şehir dışına gittin önemli bir iş peşindesin paket bitti, bakiye bitti, iş dünyasına hitap etmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

mesajınız çok açık olmadığı için data hattı mı ses hattı mı anlaşılmıyor ancak 55 gb olduğuna göre normal bir insanın ses hattından bu kadar kullanım yapmayacağını ön görüp data hattı her halde diyerek yorumu yazıyorum, tt de 29 tl 20 gb olan data hattı var ve her ilave 10 gb 12 tl yani 77 tl artı vergisi ile 79,5 tl ye 60 gb kullana bilirsiniz.
    Fazlası var eksiği yok.

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Ocak 2019; 14:25:32 >

• Turkcell in çok fazla baz istasyonu var bunların işletme maliyetleri yüksek. Yer kirası, elektrik, altyapı v.s.
    Rekabet kurulu da izin vermez fiyatı düşürürse tt vodafone batar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 27 Ocak 2019; 1:14:40 >
  • Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Faturalıda 70 liraya 9 GB, faturasızda 45 50 liraya 8GB paketler var gayet Turkcellde

• Faturasız kullanıyorum. Tarifem 30 tl fakat vergi muhabbeti de olunca 2 tl filan da kesinti oluyor, mecbur 40 tl yükleme olmadığı için 50 Tl yüklemek zorunda kalıyorsun. Şark kurnazlığı yapmaya başladı turkcell. İkiye katla muhabbeti de kalkınca bi cazibesi kalmadı. Bir müddet tt takılacağım istemeye istemeye.

• Yeni GNC paketlerinde zam gelmemiş, birazda içeriği genişletmişler.

TT hatlarımdan birini kapattım ona vereceğim parayı Turkcell e vereyim dedim ve eşimin hattını yeni GNC tarifelerinden Genç Süper'e geçirdim. Eski fiyat 92tl di, şimdi 88.90 vereceğim ve +5GB tv için +2GB'da instagram için alacağım.4 ay boyunca 4GB'da hediye etti.

Kampanyaları ve hediyeleriyle 25GB rahat toplanıyor. (Gece 10gb hariç)

Asıl olay Platinum paketlerde oldu. 191 TL ödeyip aldığım 35GB'lık paketin yeni halinde 30GB'a düşürüp 188.90'dan satıyorlar. 129 TL verip aldığım 25GB'lık paket şimdi 16GB'a düştü falan. Neyse ki çabuk davrandım eski paket kapatmadan yeni taahhüt yaptım.

Sırf platinum'a yaptıkları bu olay için arayıp kızdım baya bi. Efendim haklısınız biliyoruz, çok şikayet geldi vs. dediler. Hotspot'da şikayetlerin sonunda Turkcell'in geri adım attığını gördük, inşallah bu saçma sapan yeni tarifeler ve fiyat olayında da yaparlar.

Diğer operatörler daha zam yapmadı, bu yüzden Turkcell daha çok göze batıyor. 4 gün sonra turbo 3g sona eriyor onun yerine ne gelecek fiyatı ne olacak merakla bekliyorum. Bir an önce ya yeni kampanyalar yapmalı ya da fiyatları düzenlemeli. Şu saçma fiyat ve içeriğe sahip turbo paketlerini kaldırmalı. Aksi durumda platinum harici kullanıcı sayısı baya bi azalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 26 Ocak 2019; 21:34:8 >

• Btk en ucuz tarifeyi vermesini yasaklıyor. İki kat kazık olması bahane. Önce lifecell şimdi türk telekom prime kullanan birisi olarak. Çekiyor çekmiyor muhabbeti sıkıyor. Tt çok daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni platiniumlarda lifebox ilk başta 500 dü sonra 100 gb omuştu şuan 25 gb olmış 🤣🤣 fizy 19 oldu ee platiniumun avantajı ne ???
    Bye bye turkcell

• Biraz iyi düşünürsek 5-10yıl sonra türkiyede bile mobil hatlarda 8-10 megabit hızlarda sınırsız internet paketlerine geçiş yapabiliriz en büyük temenim geçiş döneminde ne koparsam kârdır mantıgıyla fiyat artışı yapıyo olabilir. Kötü düşünürsek bulmuşum kazları kendime de mecbur bırakmanın yolunu bulayım kaz tüyünden yataklarda yatıp yuvarlanıp uyuyayım diyede düşünebilir

• 35 TL ödediğim pakete en uygun 50 TL önerince bugün itibariyle hattımı turktelekom'a taşıdım. Sürpriz hediye ile birlikte 5+2 gb 50 TL olacaktı. Her ne kadar çekiminden memnun olsam da hotspot olayından sonra zaten kalmayı düşünmüyordum. Umarım 35 TL 15 gb teklifini yakalarım. Olmazsa da benzer bir tarifeye geçerim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.