Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülke gerceklerinden uzak bu fiyat politikası ile ne yapmak istiyor? Türk telekom 35 TL dediği tarife turkcell de 180 merhaba TL oluyor. Geçen seneden beri 35 TL kullandığım tarife için 65 TL öneriyorlar.

Hattı taşımak sorun değil ama yapılanı anlamak mümkün değil. Tabiki rekabet kuralları gereği yasal olarak pahalı satmak zorunda ama Türk telekom 35 ise sen de 45 veya 50 yaparsın. 10 gb ve üzeri dediğin zaman 100-110 TL den başlıyor.

Gençlik tarifeleri bile 60/70/80/100/120 diye gidiyor. İnternet desen yarısı gece yarısı gündüz ıvır zıvır. Allah belasını versin dalga geçiyorlar resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell kurumsalda çalışıyorum o dönemler 4 yıl önce falan , genel müdür yardımcısı bizim şubeyi tebriğe geliyor. Bir dangalağın sorduğu soru Turkcell neden bu kadar pahalı ? Bu sorunun muhattabı ben değilim rekabet kurumu eğer bize 6 ay için istediğimiz fiyattan fiyatlandırma imkanı verirlerse 6 ayda ne vodafone kalır ne avea demişti.
    Açıkcası Turkcell'i gerçek anlamda sevmesemde bende Turkcell kullanıyorum. Çünkü çekim ve kalite anlamında başka alternatif yok.

Ancak çok rahatlar, yani bu durumların farkında olduklarından mıdır nedir bilmiyorum ücretlendirme konusunda yaşadığım bir sorunda hiçte sallamadılar beni. Stockholm sendromu yaşamaya başladım bende
    Aklıma regal reklamı geldi, hani aynı özellikteki iki makinanın bir tarafta pahalısı bir tarafta ucuzu var hangisini seçersin diye soruyorlar senin gibi tiplemelere :) Sonra basıyorlar şamarı, şaaaaakkkkk hahahahah

Sen önce TTNet ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. nin farklı ticari varlıkları olduğunu öğren. Altyapı sahibi olan Türk Telekom alt yapı kullanım hizmetini tüm firmalara ( TTNET dahil) aynı fiyattan verdiğinden ( vermek zorunda olduğundan ) haberdar ol. Bu sayede tek el olamadığından haberdar ol. Birçok şey öğrenirsen belki birgün şirinleri görebilirsin :) Haydi uğurlar ola sana daha fazla zaman harcayamayacağım.
    Yapma gözünü seveyim. Şu yorumun 2. kısmına baktım nasıl nefret dolmuşsun.

Ne yani tt sana 50 liraya 25 GB verdi Turkcell vermedi diyemi böyle nefret dolusun, bizlere bu şekilde hakaret ediyorsun? 2 videoyu takılmadan izledin diyeTurkcell'le aynı hizmeti mi veriyor sanıyorsun?

İnanılmazsınız abi ya, harbiden yapmayın bu kadar ayıptır. 1 tane doğru düzgün yorum atan tt kullanıcısı yok. Hepiniz enayiler, kazığa oturun, ensarcılara para verin diye cümleler kuruyorsunuz. Görende faturalarımızı siz ödüyorsunuz sanacak.

Biraz saygılı olun, insanların tercihine saygı duyun.

Turkcell memnun ediyor ama aynı anda tt de kullanıyorum memnun etmiyor. Sen buna saygı duymak zorundasın, hakaret edemezsin. TT ile ilgili tarife konularında her ne kadar sevmesemde "hocam bu tarifeyi nasıl bu kadar ucuza aldın" diyenlere yardımcı oluyorum. Sen olsan Turkcell'de ki adamı TT geçirirsin. İşte bu kadar fanısınız.

Aynı ülkede yaşadığım bir insanın bu kadar çirkinleşebileceğine inanamıyor ve susuyorum.

TT ile mutluluklar.
  • Vodafone un zam yapması için zemin hazırlıyolar ki yapmaya başladı, sırada Türk Telekom da zamları yapacak makas kısalacak. Hepsi önce türkcellin zam yapmasını bekler.

• 8gbi 50tlye aldim diye sevinen olmuss forumda..

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Vodafone un zam yapması için zemin hazırlıyolar ki yapmaya başladı, sırada Türk Telekom da zamları yapacak makas kısalacak. Hepsi önce türkcellin zam yapmasını bekler.
    Turkcell kendi kârı için zam yapıyor, bu şekilde çok müşteri kaybediyor, bence diğerleri ile ilgisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-15 GB alıp çekim problemleri, hız problemleri, müşteri hizmetleri dertleri ile uğraşmaktansa 50 TL ye 8GB Turkcell kullanmak gayet mantıklı.Ayrıca bu fiyat makası olmak zorunda bu farkların büyük olmasının tek nedeni Turkcell'in kar amacından dolayı da değil. Her operatör sabit fiyattan hizmet sağlasa TT ve Vodafone mobilde kepenkleri kapatmak zorunda kalır, bu fiyat farklarına rağmen kullanıcı sayıları da ortada.Operatör başına düşen kullanıcı sayısının dengeli olması iyi bir şey bu arada, bu sayede sağlanıyor bu denge de.
  • Sonuçta Turkcell pazar lideri, çok iyi bir imaji var sektörde ve kapsama alanı konusunda rakipsiz. Fiyat konusunda da istediği gibi artış yapabiliyor pazar lideri olduğu için. Kimse bir şey demez. Tekel değil sektörde.

Bizim ülkemizde de malum marka merakı çok var. Fiyatı iki katına da çıkarsalar bile turkcell ciddi müşteri kaybetmeyecek. Bu şekilde tahmin ediyorlar. Abone sayısını azaltıp masrafları dusurecekler ama fiyat arttığı için abone sayısı azalsa bile gelirleri düşmeyecek. Belki de daha da artacak.

Hem masraf azalacak hem gelir artacak. Temiz is.

• bende 2 yıllık türkcell maceramı bu gün sonlandırdım. 50 tl ye kullandığım paketin 2 gb düşük halini 70 tl den tanımlamaya uğraştılar bende fiyat politikanız çok kötü bu kadar zam yapılmaz dedim.
    müşteri hizmetleri de biz çok daha uygun paketleri yapmak istiyoruz ama btk izin vermiyor dedi. yani turkcell deki bu pahalılık direk devlet eliyle yapılıyor.
    şimdi turkcell serbest bırakılsa turktelekom ve vodafone da müşteri kalmaz mantığı oluşuyor ama serbest bırakmak yerine biraz daha uygun hale getirilebilir. mesela t.telekomdaki 35 tl lik paket turkcelde 109 tl bu durum çok abartı. aynı paketi t.telekom 25 vodafone 35 turkcell de 50 tlden satsa turkcell e aşırı yığılma olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu işlem için fiyat normal mi?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    Bu BTK yalanına da turkcell Cok iyi alıştı, lifecell ilk çıktığında 34 tl ye on numara içerik veriyordu o zaman btk yoktu şimdi mi var, tamam btk bi denge gözetiyor ama bu kadar da değil, ama bu kur ile hemen herseyi ithal bir sektör zamsız yapamaz, digerleride zam yapacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mofarah kullanıcısına yanıt
    Senin bolge sıkıntılıysa ben napayim. Benim konumda 3hatta iyi

• lord87 kullanıcısına yanıt
    TT'nin yüksek gb 35-40 TL ye sattığı paketi Turkcell en az 2 belki 2.5 kat fiyata satmadığı sürece Red ve Prime kullanan müşterilerin büyük çoğunluğu Turkcell kullanır hocam.Turkcell yeni yeni bazı psikolojik sınırları aştığı için bu kadar ses yükseldi, bununla birlikte diğer operatörler de fiyat arttırmaz umarım. Etrafımda fiyat politikasına isyan edip Platinumdan Red, Prime'a geçenler var bin pişmanlar ve fırsat bulduklarında geri dönmeyi düşünüyorlar, Turkcell'de bunun farkında olduğundan fiyat politikasını pek de değiştirmez gibi.Bir de Turkcell dışındaki operatörlerin tarifelerine bakarken kafası karışıyor insanın, sadece yeni müşterilere, faturasızdan geçenlere veya tersi, bireysel farklı farklı yapılan teklifler, 24 ay taahhüte ilk 12 ay şu kadar, sonraki 12 ay şu kadar fiyat vs. çok fazla karıştırıyorlar.Müşteri kaybetmek Turkcelle kıyasla daha büyük problem olduğu için inanılmaz farklı fiyat veriyorlar. Turkcell gibi biraz daha net paket-fiyat sunmaları lazım.

• Madem öyle bilip bilmeden yorum yapmamak lazım.Forumda çok fazla Turkcell kullanan enayidir gibi genelleme yapılıyor.Turkcell kullananların çoğunluğunun kullanma nedeninin marka takıntısı vs. olduğunu düşünmüyorsun umarım.
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Benim için sorun yok 40 liraya 30gb ortalama internet geliyo türkcell den başka hatta bu kadar fazla hediye alamam.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Fakirlerle tt uğraşsın diyo yani

• mofarah kullanıcısına yanıt
    benim dedigim.su tcelle tepki koymak lazim. Eskiden gene mantikliydi 4gb 19 tl atiyorum vf de tt de ama tcellde 29 olurdu suan çok fazla fark var turkcell 4gb tarifeye fizy atmis 45 e veriyor bazi kisiler forumda bu duruma nolacak cerez paramiz. Kaliteli sonucda zam olucak vs diyor bundan dolayı cogu kiside enayisiniz der gibi konusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Ocak 2019; 0:59:48 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    btk konusunun yalan olduğunu düşünmüyorum, lifecell ilk çıktığında uygun fiyatlıydı ama lifecell konuşma için de interneti kullandığı için aslında farklı bir sistem ve şu anda ona da aşırı zam geldi. uydun bir lifecell 70 tl'lere çıktı. Kur konusunu zaten hiç anlamıyorum, veriler baz istasyonuna dolarla mı geliyor, çalışan maliyeti ve ilk yatırım maliyeti artar da bu kadar mı artar yani. 50 tl ye kullandığım paket 70-80 tl olmuş yani %60-%70 zam koydular resmen.
  • Pulucu P kullanıcısına yanıt
    hocam aslında anlatmak istediğim de bu. psikolojik sınır,
    aslında fiyat belirlenirken bu kadar fark olmasa insanlar o fiyatlara göre psikolojik sınır oluşturur ve turkcell e yığılmazlar. şu anda uygulanan yöntemde diğer operatörlere resmen sizde zam yapın dediler, çünkü psikolojik sınırı çok aştılar.
    turkcell şu anda 110 tl ye sattığı paketi 50 tl yapsa diğerleride 25-35 tl yapsalar. diğer operatördekiler der ki bu pakete 50 tl verilmez. böylelikle psikolojik sınırı oluşturmuş olurlar ve kendi operatörlerinde kalmaya devam ederler. Ama halkı daha fazla yolmak için zam üstüne zam devam ediyor.
  • Birde turkcell kendi uygulamalarının arkasına da sıgınıyor. işte bizde fizy tv+ bip vs vs var bunların ek kotası var. banane arkadas onlardan zaten kac kişi aaa bunda tv+ bip varmıs deyip tercih ediyor. madem kendi verimiz iceride kalınca maliyet cok cok dusuk oluyor ozaman onları bir hediyeymiş gibi sunmalısın. ama bizde bunlarda var deyip fiyatın şişik olmasına kılıf uyduruluyor extradan.
  • Ölülerinin arkasından rahmet okutuyorlar. Ankara Beypazarında ikamet ediyorum. Türk telekm ve Vodafone internet çekmeme ve görüşme anında ses gitmesi telefon kesilmesi gibi sorunlar olmaktadır. Vodafone faturasıza geçip 3 ay sonra tekrar Turkcell geleyim diyorum. Adıma kayıtlı olan vadafone faturasız hat faturalı oldu. Geçiş yaparsam yine olacağından eminim. Şerefsiz Vodafone analarını inim inim inletiyorlar. Maddi durum haliyle sıkıntı interneti yoğun kullanıyorum. Herhalde sözleşme bitince turkcell faturasıze geçerim.
  • Herkes tt ve vodafone için çekmiyor etmiyor diyor ama etrafımda kaç tane kullanan adam var her iki hattı da lakin şikayet ettiklerini daha görmedim. Bence f/p de kral tt’dir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.