< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
4gb 70tl verende enayidir zaten
|
Turkcell kurumsalda çalışıyorum o dönemler 4 yıl önce falan , genel müdür yardımcısı bizim şubeyi tebriğe geliyor. Bir dangalağın sorduğu soru Turkcell neden bu kadar pahalı ? Bu sorunun muhattabı ben değilim rekabet kurumu eğer bize 6 ay için istediğimiz fiyattan fiyatlandırma imkanı verirlerse 6 ayda ne vodafone kalır ne avea demişti.
|
Turkcell in çok fazla baz istasyonu var bunların işletme maliyetleri yüksek. Yer kirası, elektrik, altyapı v.s.
Rekabet kurulu da izin vermez fiyatı düşürürse tt vodafone batar |
Açıkcası Turkcell'i gerçek anlamda sevmesemde bende Turkcell kullanıyorum. Çünkü çekim ve kalite anlamında başka alternatif yok.
Ancak çok rahatlar, yani bu durumların farkında olduklarından mıdır nedir bilmiyorum ücretlendirme konusunda yaşadığım bir sorunda hiçte sallamadılar beni. Stockholm sendromu yaşamaya başladım bende |
Ensara para lazım neden olacak. Siz de kullanmaya devam edip para kazandırın bunlara
|
Neyseki vodafone geçtim lanet turkcell kurtuldum kan emici lanetler.
|
Aklıma regal reklamı geldi, hani aynı özellikteki iki makinanın bir tarafta pahalısı bir tarafta ucuzu var hangisini seçersin diye soruyorlar senin gibi tiplemelere :) Sonra basıyorlar şamarı, şaaaaakkkkk hahahahah
Sen önce TTNet ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. nin farklı ticari varlıkları olduğunu öğren. Altyapı sahibi olan Türk Telekom alt yapı kullanım hizmetini tüm firmalara ( TTNET dahil) aynı fiyattan verdiğinden ( vermek zorunda olduğundan ) haberdar ol. Bu sayede tek el olamadığından haberdar ol. Birçok şey öğrenirsen belki birgün şirinleri görebilirsin :) Haydi uğurlar ola sana daha fazla zaman harcayamayacağım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Ocak 2019; 0:59:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |