Şimdi Ara

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
3
Favori
11.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet onu gördüm şu an en mantıklı paket gibi duruyo alınabilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsterse bedavaya versinler. Telefon çekmedikten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    3gblik olan 19 tl ye veriliyor costuran 3gb adi altinda..

• Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

Vodafone sınırsız konuşma 2000 her yöne 15gb internet 70 normalde 11 indirimli alıyorum. Çekme problemim falan da olmuyor yani. Bence çok da kötü değil TR standartlarında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi adıma ödenen fiyatla hizmet kalitesinin örtüşmesi bu Turkcell’de artık örtüşmüyor sırf bu sebeple
    operatör değişikliğine gittim sırf bu sebeplede almayı düşündüğüm Turkcell Superbox sınırsız paketini almaktan
    vazgeçtim kendileri kaybetti.

Artık taahhütlü anlaşma yapmıyorum beğenmezsem bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 27 Ocak 2019; 15:00:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

3gblik olan 19 tl ye veriliyor costuran 3gb adi altinda..
    Evet sitede buldum şimdi, ondan iyisi yok herhalde.

3gb gibi kotalar hakkaten komik ya, 5-10-15-20Mbps gibi sınırsızlar olsa keşke.

• Spooky21 kullanıcısına yanıt
    Ama o da hatti falan taşırsan yeni hat alırsan

Keske.. belki 5g de olur ama bu pinti operatörler ile oda zor.

• Sorun şehir merkezindeyseniz yaşanmıyor zaten. Sorun şehir merkezinden uzak alanlardaysanız yaşanıyor. Tabii ki sürekli İstanbul'un göbeğinde olan biri için hat fark etmez. Ucuzu seçsin kullansın. Ancak benim tecrübelerime göre;
    - Karadeniz'in bir iline İstanbul'dan otobüsle seyahat ederken Turkcell birçok yerde beni yolda bırakmamışken TT ve Vodafone'un internetinin çekmediğini söyledi yakınlarım. Aynı yolculuğu yapıyorduk.
    - Karadeniz'in bir ilinin bir ilçesinde Turkcell 3G gayet iyi çekip çok iyi hız sunarken Vodafone ve TT 3G bile sunamıyordu.
    bu bahsettiklerimin üzerinden en az 3 sene geçti tabii. Şimdi belki düzelmişlerdir.

Yaklaşık 1 sene önce de sahaya giden personele ucuz diye Vodafone veya TT alındı, şimdi tam hatırlamıyorum. Gidilen şantiyede iletişim kurulamayınca Turkcell e dönüldü.

Farklı bir olay ama daha yeni eve internet bağlattım. TT, Vodafone port yok diye bana internet bağlamadı. Superonline bağlattım ben de. Onlarda varmış. Sorun da yaşamadım hiç.

Her zaman aradığımda da adam gibi müşteri temsilcisiyle konuşmam da cabası. Çok kısa sürede ve rahat şekilde işlerimi halledebildim, hat iptali de dahil.

Turkcell in bunca çekim artısı, müşteri temsilcisi artısı falan varken ve çevremden de rakip operatörler hakkında şikayetler duyarken Turkcell den vazgeçmem. Evet pahalı ama ünlü bir deyiş vardır; 'ucuz mal alacak kadar zengin değilim'. Şu an 6 GB + 6 GB internetli tarifeye 55 TL ödüyorum (GNC tarife). Maalesef taahhüt bitiyor ve artık genç değilim Ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Sırf 6 GB verseler aynı fiyata fit olurum, o derece diğerlerine bulaşmak istemiyorum.
    VDSL 24 Mbps yalın internete de 95 TL ödüyorum. Normalde bu da pahalı ama bunda da seçeneğim yok zaten, diğerleri bana hizmet bile sunmuyorlar.

Millet diyor ki Turkcell kullanan zengin, enayi, marka takıntılı vs. vs. Yukarıda yazdığım gibi bana DSL bazlı internet sunabilen tek İSS. Şaka ama gerçek. Telefon hattı olarak da zaman zaman gitmek zorunda olduğum şehirde adam gibi çekim kalitesi sunabilen tek operatör. Oraya gidince de 3G falan illa ki internet gerekli oluyor. Diğerlerine geçerek bir maceraya atılayım mı atılmayayım mı bilmiyorum. Çok uçuk fiyatlar çekmezlerse riske girmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 27 Ocak 2019; 17:0:5 >

• TMoE T kullanıcısına yanıt
    Aynı tarifeyle devam edersen 69.90 lira +2GB'da instagram verecekler, 1 kuruş aşşağı inmezler.

Git gel yap dicem de lifecell 7gb'a geç (61 TL) +3gb hediyesiyle 10gb olur 12 ay boyunca, ama işte biraz uğraştırır.

• İnternetlerine ne demeli 59 tl ye kullandığım süperonline İnterneti aynı şekilde devam ettirmek için 99 tl istiyorlar. Ölür müsün öldürür müsün?

• Diğer operastoörlerde sürekli olarak yavaş internet ve cekmeme sorunu yaşadım.Turkcelle gectıgımden beri bunların hiç gırını yasaşamadım.Ses kalitesi bile farklı.Şimdi benim mantığım şu şekilde işliyor sorunlu bir hizmet kullanıp kanser olacağıma sorunsuz hizmete parasını verip kullanırım.Turkcellin yaptığı altyapı kimsede yok maalesef.Turkcellin ticari ve siyası ilişkilerini desteklemesemde sorunsuz hizmet verdiği için tercih tesebebim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Keske.. belki 5g de olur ama bu pinti operatörler ile oda zor.
    Şu bir gerçek ki, öyle birşeyi şuanda ancak Turkcell altyapısı kaldırır.

200 lira verip kotalı kullanmak koyuyor

Şöyle güzellik yapsa 20Mbps sabit verse n'olur..

Eyvallah hocam pazarlık için bir baz fiyatım oldu en azından. Aradıklarında konuşuruz artık Instagram'a girmiyorum, instagram hediyesi onların olsun. Biraz da internetten kırpsak (6+6 değil de daha az) belki giyat daha da düşer

Git gel le de uğraşamam açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 27 Ocak 2019; 17:22:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Eyvallah hocam pazarlık için bir baz fiyatım oldu en azından. Aradıklarında konuşuruz artık Instagram'a girmiyorum, instagram hediyesi onların olsun. Biraz da internetten kırpsak (6+6 değil de daha az) belki giyat daha da düşer

Git gel le de uğraşamam açıkçası.
    Biraz bakındım, faturasıza geçsen sonra tekrar faturalıya geçip şundan faydalanabiliyorsun sanırım. Buda aklında olsun. Dahası icin link veriyorum, detaylarına bak mutlaka.

turkcell.com.tr
    Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçiş
    https://turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri

Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
    Turkcell bu fiyat artışları ile ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

• ---turkcell pahalı ise tt kullan
    ---e ama tt çekmiyor ve hızlar çok düşük
    ----e işte tt gibi olmasın diye türkcell pahalı

• Abi Turkcell'den çok çok memnun olsam da istemeyerek Vodafone'a geçtim.

Vodafone tam anlamıyla rezalet.

Turkcell'de 2016'da 60 mbps internet hızı aldığım yerde vodafone'da 3-8 mbps görüyorum, çoğu yerde sağlıklı çekmiyor ve dalgalı zaten..

Hal böyle olunca şarj da dayanmıyor, eskiden şarjım rahat bir gün giderdi şimdi vodafone ile perişan oluyorum resmen.

İlk fırsatta tekrar turkcell'e geçeceğim ama uygun bir tarife yok maalesef bana göre...
  • Turkcell çok meraklı değil yüksek fiyat vermeye inanın dönem dönem rekabet vs ıvır zıvırından dolayı yükseltip alçaltıyor tarifeleri.

• Ben hattımı taşıdım bunlar zaten beş para etmez bir yönetim anlayışına sahip..

Vvodafone'a 35 lira veriyorum kafam rahat. 85 lira bir maliyet çıktı onu da veririm yeter ki bu ensarcıları zengin etmiyim. Çöktüler zaten şirketin üstüne at koşturuyorlar.
  • İlla yahudicell'de kalmak zorunda değilsin istersen değiştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Ocak 2019; 21:16:4 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.