Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Popup mesajı derken bildirim olarak gelen ve iptal onay yazan bildirimleri mi kastediyorsunuz? Bu nasıl kapatılıyor merak ediyorum. Turkcell çok gönderiyor ve yanlışlıkla tıklayınca onay verince hemen geçiriyor parayı. Sonra iptal için de surunduruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

ana ekranda istek dışında ansızın beliren hücresel mesajlar, müşteri hizmetlerinden kapattırıyorsunuz sesli yanıt sistemine aktarıyor sizi oradan onaylıyorsunuz. pop-up mesajlarını kapattırmak istiyorum diyeceksiniz, vodafone içinde aynı şey geçerli yoksa abidik gubudik servislere üye olabilirsiniz yanlışlıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğime sevindim. Teşekkür ederim.

• Bayiiden numara taşıma için cihazın yanımızda olması gerekiyor mu? Onay kodu, mesajı vs geliyor mu?

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Aradım da tanıtım izinlerini kapattı hocam. İnsallah doğru adım atmısımdır 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katalikitci kullanıcısına yanıt

Kimlik yeterli

• İllere özel kampanyası ne zaman bitiyor dostlar

• kıng365 kullanıcısına yanıt

az önce subeyı aradım normalde 4 ekım ama bugun bıtecek dıye maıl geldı net bılgı veremıyoruz dedıler

• Bu esim kare kod kaç defa kullanılıyor

• Turkcell uygulamasında alttaki Hediyeler menüsünden ekstra GB paketlerini aktif etmeyi unutmayın.

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt

ana ekrana hücresel mesaj gibi aniden beliren mesajlar gelmezse sorun yok kapatmışlardır, normal şartlarda sesli yanıt sistemi ile kapatmaları lazım.

yinede benzer problemi yaşamamak adına uygulama üzerinden canlı destekten yazıp POP-UP MESAJLARI kapatmak istiyorum rızam dışında bildirim almak istemiyorum diye yazın.

not ; aynı şekilde hattıma tanımlı ücretli servislerin tamamını kapatmak istiyorum diye ekleyin.

• Evet forumdaşlar, bügün itibariyle kampanya sonlandı, yeni fiyatlar ile yeniden duyuruldu. 60gb festival'den faydalananlar için büyük avantajlı oldu. e-simle zahmetsiz geçiş yapanlar-->

Yeni fiyatlar
    (İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layun -- 3 Ekim 2024; 22:24:39 >

• Layun L kullanıcısına yanıt

Ben bugün geçiş için TIM den başvurdum, umarım eski fiyattan geçerim.

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski devam ediyor, nasıl bitmiş, farklı operatördeseniz buradan seçip ilerlenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 3 Ekim 2024; 23:38:44 >

• Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir şey yok ya davet et çıkıyor ya kendi uygulamalarına girdiriyor.

• emirkanim kullanıcısına yanıt

Dördü itibariyle bitecek denilmişti ve bitmiş görünüyor linkte.

• Fiyatlar değişmiş.

• özket kullanıcısına yanıt

Hediye geldiğine dair sms gönderilmişse orada bir link var ona tıklayın olmazsa MH ile görüşün en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.