< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (59. sayfa)
-
-
ana ekranda istek dışında ansızın beliren hücresel mesajlar, müşteri hizmetlerinden kapattırıyorsunuz sesli yanıt sistemine aktarıyor sizi oradan onaylıyorsunuz. pop-up mesajlarını kapattırmak istiyorum diyeceksiniz, vodafone içinde aynı şey geçerli yoksa abidik gubudik servislere üye olabilirsiniz yanlışlıkla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu öğrendiğime sevindim. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayiiden numara taşıma için cihazın yanımızda olması gerekiyor mu? Onay kodu, mesajı vs geliyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aradım da tanıtım izinlerini kapattı hocam. İnsallah doğru adım atmısımdır 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kimlik yeterli
-
İllere özel kampanyası ne zaman bitiyor dostlar
az önce subeyı aradım normalde 4 ekım ama bugun bıtecek dıye maıl geldı net bılgı veremıyoruz dedıler
-
Bu esim kare kod kaç defa kullanılıyor
Turkcell uygulamasında alttaki Hediyeler menüsünden ekstra GB paketlerini aktif etmeyi unutmayın.
ana ekrana hücresel mesaj gibi aniden beliren mesajlar gelmezse sorun yok kapatmışlardır, normal şartlarda sesli yanıt sistemi ile kapatmaları lazım.
yinede benzer problemi yaşamamak adına uygulama üzerinden canlı destekten yazıp POP-UP MESAJLARI kapatmak istiyorum rızam dışında bildirim almak istemiyorum diye yazın.
not ; aynı şekilde hattıma tanımlı ücretli servislerin tamamını kapatmak istiyorum diye ekleyin.
-
Ben bugün geçiş için TIM den başvurdum, umarım eski fiyattan geçerim.
-
1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski devam ediyor, nasıl bitmiş, farklı operatördeseniz buradan seçip ilerlenebiliyor.
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?card_group=illereozel&packagetype=postpaid&sort=default&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 3 Ekim 2024; 23:38:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende böyle bir şey yok ya davet et çıkıyor ya kendi uygulamalarına girdiriyor.
-
Dördü itibariyle bitecek denilmişti ve bitmiş görünüyor linkte.
-
Fiyatlar değişmiş.
Hediye geldiğine dair sms gönderilmişse orada bir link var ona tıklayın olmazsa MH ile görüşün en iyisi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X