Şimdi Ara

(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
84
Favori
117.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mega 10 paketi kullanıyordum ve bitmek üzere taahhütüm. Araştırmalarıma göre en uygun yine aynı paket 270 tlye alabiliyorum. Bir çok güzel paketi kaçırmışım zamanında bakmadığım için şimdi en uygun hangi operatör ve paket var daha uygununu bulamadım ben bilen varsa mesajıma cevap verip bilgilendirirse sevinirim teşekkürler şimdiden.

• Serdar.K kullanıcısına yanıt

Turk Telekomda 15 gün içinde 20 GB 200 TL 40 GB 270 TL bandında bir kampanya olur diye tahmin ediyorum. 40 GB + Sınırsız Sosyal medya da olacaktır 350 TL - 390 TL arası fiyata. Kesin değil,olacağını düşünüyorum önceki yıllarda Ekim ayı kampanyalarını hatırlayınca.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Bu yeni hatta taşıyınca kaç gün içinde ücretsiz tekrar taşıyabiliyoruz
  • Better Call Berger kullanıcısına yanıt

Hediye içeriği nedir

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Geçtiği saniye.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirkanim

Eski devam ediyor, nasıl bitmiş, farklı operatördeseniz buradan seçip ilerlenebiliyor.

Bugün bitmiş dün aktifti

• özket kullanıcısına yanıt

E devlet ile abone olduysanız 2 gb veriyor ve e-sim kullanıyorsanız 2 gb daha veriyor

Bayi aracılığıyla geçiş sağladım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: özket

Bayi aracılığıyla geçiş sağladım ben.

Bayiden geçtiğiniz için gözükmüyordur o zaman.

bu hediyeler bir kerelik mi yoksa her ay veriyor mu?

• NEWEST kullanıcısına yanıt

Bir kerelik oluyor.

• Taahhüt için bir msj atiyoz mu turkcelle
  • kampanya bitti mi? tam valideyi geçirdim vodafone'a taahhhütü bitti diye bugün turkcelle geçecektim tekirdağa gidip :(

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Paketi onaylarken YILLIK seçeneğini seçtinse ayrıca taahhut işlemine gerek yok. Emin olmak için 0532 532 00 00 MHizmetlerini arayabilirsin.

Uygulama (Turkcell Dijital Operatör) üzerinden Keşfet menüsünden Turkcell Biz ekibi oluşturursan ekip içi sınırsız konuşursun,ekip içi ücretsiz GB hediye edebilirsiniz. (paketinizden)

GNÇ olabilirsen ekstra hediye GB imkanların artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ekim 2024; 11:44:18 >
  • Kampanya bitti mi bilen var mı?

• 01halil kullanıcısına yanıt

Simkartlar biraz geç geldi. 6 ekimde hatları aktif edebildim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Zamsız fiyattan geçtim

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende bayiden geçtim müşteri hizmetleri olmaz deyince mecburen riske atmak istemedim
  • stranger3458 kullanıcısına yanıt

Takipteyim

• Arkadaşlar ben de kaçmaz festival 60 gigabyte’a geçmek istiyorum, sormak istediğin bir şey var kendim Tekirdağ’dayım, hattım başka birinin üzerine o kişi kampanyanın devam ettiği bir ile gidip bayiden direk başvuru yapsa yapabilir mi, ne tür evraklar istiyorlar herhangi bir ikametgâh gibi bir şey lazım oluyor mu. ya da o şehirde oturan birinin adresini versek olur mu? bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.