Mega 10 paketi kullanıyordum ve bitmek üzere taahhütüm. Araştırmalarıma göre en uygun yine aynı paket 270 tlye alabiliyorum. Bir çok güzel paketi kaçırmışım zamanında bakmadığım için şimdi en uygun hangi operatör ve paket var daha uygununu bulamadım ben bilen varsa mesajıma cevap verip bilgilendirirse sevinirim teşekkürler şimdiden. |
(İLE ÖZEL) Turkcell Büyük Festival 60GB 390₺ - 40GB 325₺ - 20GB 235₺ - 10GB 185₺ (60. sayfa)
-
-
Turk Telekomda 15 gün içinde 20 GB 200 TL 40 GB 270 TL bandında bir kampanya olur diye tahmin ediyorum. 40 GB + Sınırsız Sosyal medya da olacaktır 350 TL - 390 TL arası fiyata. Kesin değil,olacağını düşünüyorum önceki yıllarda Ekim ayı kampanyalarını hatırlayınca.
-
Bu yeni hatta taşıyınca kaç gün içinde ücretsiz tekrar taşıyabiliyoruz -
Hediye içeriği nedir
-
Geçtiği saniye.
-
Bugün bitmiş dün aktiftiquote:
Orijinalden alıntı: emirkanim
Eski devam ediyor, nasıl bitmiş, farklı operatördeseniz buradan seçip ilerlenebiliyor.
www.turkcell.com.trNumaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?card_group=illereozel&packagetype=postpaid&sort=default&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
E devlet ile abone olduysanız 2 gb veriyor ve e-sim kullanıyorsanız 2 gb daha veriyor
-
Bayi aracılığıyla geçiş sağladım ben.
-
quote:
Orijinalden alıntı: özketBayi aracılığıyla geçiş sağladım ben.
Bayiden geçtiğiniz için gözükmüyordur o zaman.
-
bu hediyeler bir kerelik mi yoksa her ay veriyor mu?
-
Bir kerelik oluyor.
-
Taahhüt için bir msj atiyoz mu turkcelle -
kampanya bitti mi? tam valideyi geçirdim vodafone'a taahhhütü bitti diye bugün turkcelle geçecektim tekirdağa gidip :(
-
Paketi onaylarken YILLIK seçeneğini seçtinse ayrıca taahhut işlemine gerek yok. Emin olmak için 0532 532 00 00 MHizmetlerini arayabilirsin.
Uygulama (Turkcell Dijital Operatör) üzerinden Keşfet menüsünden Turkcell Biz ekibi oluşturursan ekip içi sınırsız konuşursun,ekip içi ücretsiz GB hediye edebilirsiniz. (paketinizden)
GNÇ olabilirsen ekstra hediye GB imkanların artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ekim 2024; 11:44:18 > -
Kampanya bitti mi bilen var mı?
-
Simkartlar biraz geç geldi. 6 ekimde hatları aktif edebildim. Hiçbir sıkıntı olmadı. Zamsız fiyattan geçtim
-
Hayırlı olsun bende bayiden geçtim müşteri hizmetleri olmaz deyince mecburen riske atmak istemedim -
Takipteyim
-
Arkadaşlar ben de kaçmaz festival 60 gigabyte’a geçmek istiyorum, sormak istediğin bir şey var kendim Tekirdağ’dayım, hattım başka birinin üzerine o kişi kampanyanın devam ettiği bir ile gidip bayiden direk başvuru yapsa yapabilir mi, ne tür evraklar istiyorlar herhangi bir ikametgâh gibi bir şey lazım oluyor mu. ya da o şehirde oturan birinin adresini versek olur mu? bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X