Şimdi Ara

Turkcell çekim gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turlcell çekim gücü gerçekten taktiri hak ediyor. geçenlerde elimde 2 tane aynı marka ve model cep telefonuyla Ardahan-Artvin-Hopa yolu boyunca sürekli çekim kalitelerini kontrol ettim.
    Turkcell hattı o sarp ve derin dadi boyunca hiç sinyal yok uyarısı vermedi. hatta yolun çoğunluğunda 3G şebekesiyle sinyal alıyor. öteki telefonumda da Vodafone hattı vardı 5-6 noktada sinyal yok uyarısı verdi ve 3g şebekesiyse sadece ilçe merkezleri yakınlarında çekiyor yol boyunca 3g şebekesi çekmiyor. vodafondan sinyal alamadığım noktalarda Turkcell 3g şebekesiyle çekiyordu.

Ayrıca şuan bulunduğum 10 000 nufuslu ilçede sadece Turkcell 4.5g sinyali mevçut öteki operatörlerin 4g si yok.

kısaca Turkcell paketleri pahalı olsa da, Allah senin belanı versin Turkcell dedirtmiyor.

• Zaten hep öyleydi aynı zamanda turkcell süperonline da çok iyi gerçekten yaptıkları zaman kaliteli yapıyorlar.
  • Avea 2G belki bazı yerlerde hiç çekmiyor. karadeniz'de Türkcell 1.Numara Vodafone'da fena sayılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Avea 2G belki bazı yerlerde hiç çekmiyor. karadeniz'de Türkcell 1.Numara Vodafone'da fena sayılmaz.

Her zaman her yerde çekmesin, o kadar önemli değil

diyeceğim ancak işin birde kaza-bela yani acil durum tarafı var..
  • Benim calistigim isyerim yerin iki kat altinda sadece turkcell çekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka odada cekmiyo

• serdarski S kullanıcısına yanıt
    Acil durumlarda zaten telefonunuzda kullandığınız şebekenin çekmesine gerek yok çünkü acil numaralarını(155-112) çeken hat üzerinden arayabilirsiniz diye biliyorum. Zaten o nedenle hat olmayınca başka operatörün üzerinden arama için ekranda sadece acil arama için yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    112 -üCRETSiZ- aranabiliyor, 155 için bir şey diyemeyeceğim..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    155, 156, 911 vs. yerlerin ücretsiz olması gerekli. Askerde iken adamların jandarmayı kontör yükletmek için aradığını gömüştüm. :D
  • test
  • İnternet hızı iyi bir noktadayı zaten 3G ile birlikte ama çekim gücü olayı en önemli nokta. Gecikmeler Turkcell de çok düşük. Sitenin açıldı mı hızlı açılmasından ziyade açılma sürecine çabuk girmesi önemli. Diğer operatörlerde yarım yamalak açıldığını çok şahit ve sinir olurdum. Genelde hareketliyken oluyor ama.

• ordudan rizeye kadar türkcell ve vodafone 4g sinyallerine bakdım
    türkcell ordu rize arası ilçelerin hepsinde 4g vardı
    4600 nüfüslu iyidere ve 3900 nüfuslu derepazarı ilçesinde bile türkcell 4g vardı
    vodafone 4g ise ordu rize arası sadece arsin ve bulancak ilçesinde 4g vardı

ben rize ikizderedeyim bizim buralar oldukça dağlıkdır bilenler bilir zaten
    bizim köyde ve yakınlarda
    türkcell 3 vericisi var 3 vericisindede 3g var
    vodafone 3 vericisi var 2 vericisinde 3g var
    türk telekom 2 vericisi var 2 side EDGE yani 2g var
    türkcell ve vodafone bizim köyde 3g var iken avea türk telekom ise hala 2g de
    oda az çekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydın merkez Turkcell 4g kapsama alanı 1 haftadır çok kötü full çeken yer olmadığı gibi pil çok harcıyor

• 3G ve 4G durumlarını kapsama haritalarından kontrol edebilirsiniz.Türkcell bunu yayınlamadı fakat her yerde çekiyor genel anlamda ondan dolayı yayınlamıyor olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.