Şimdi Ara

Turkcell Çekmeme Sorunu Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkcell tüketici şikayetlerini askıya alalı çok oldu. Platinum drğilseniz pek de skde değil türkcellin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Çağrı Merkezi personeli "Bilmiyor" değil, şirket politikası gereği şef ve müdürleri personele nasıl davranması gerektiği konusunda talimat verdiği için öyle oluyor. Çağrı merkezinde 2-3 çalıştığım için biliyorum. Ayrıca çağrı merkezi personeli operatörlerin internet sayfalarında yazanlardan farklı bir şey söylerse operatörün itibarı düşer. Internet sayfasında yazanla çağrı merkezi personelinin söyledikleri birbirini tutumak zorunda..

Ayrıca bahsettiğin videoda Aydın Ağaoğlu söylemiş bile olsa uygulamada operatörler Aydın Ağaoğlu'nun dediği gibi davranmıyor.
  • peki tecrübe etmediğim bir konuda diretmeyeceğim

konudaki hattı taşıyıp taksit ödemeye devam ettiğini söyleyen arkadaşları etiketliyorum, onlar aktarsınlar tecrübelerini

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Neyin muhabbeti zaten her türlü cihaz taksiti taksitlendiriliyor bunu bilmeyen kalmadı
    Daha öncede konuşuldu taksir taksit geldiğine dair

En kötü temsilciyi ara o bile taksite. Böler

• kalan taksitleri paycell uygulaması ile ödüyordum ancak artan hizmet ücretlerden sonra nakit olarak turkcell mağazalarından ödemeye devam ediyorum. ekstra olarak 2 tl kesiyorlar. zaten 4-5 taksit kala da toptan kapatacağım. atm ile de ödeme mevcut ama henüz başarılı olamadım her defasında hata veriyor,akbank qnb teb hepsi aynı malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bu mesaj silindi.
    konu sahibi ya tt çalışanı ya da alkolü fazla kaçırmış.

bu yaz sahra çölüne safariye çıkmıştım. türkcell orda bile full çekiyor. ama bir tepe vardı oraya çıkınca 2 diş düşmüştü çekimi. hemen müşteri temsilcisini(dikkat ha tcellde MH yoktur MT vardır, belki siz pis fakirler bilmezsiniz) neyse aradım MT'yi dedim 2 diş düştü, nasıl olur imkansız derken sağolsunlar 1 saat içerisinde istanbuldan havalanan droneler imdadıma yetişti. 😍

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bende aynı şekilde Denizin ortasında ve Antartika'da soğukta yaşadım 4.5G çekmiyordu sadece 2G çekiyordu.Ha buraya dikkat turkcell kalitesi buçuk diyoruz neden daha kaliteli çünkü.Yabancı diğer firmalar kötü buçukları bile yok düz 4G veriyorlar yazık.

Neyse 2G ile müşteri hizmetlerini aradım hemen bağlandı işte kalite farkı o tuşa bu tuşa basmak yok sakın ha sonra uydu iletişimine geçtim uydu ile internete giriyordum buçuk muçuk hikaye adamlar dünya'nın neresinde olursan ol bir telefon ile hemen çözüm sağlıyorlar.

Konu sahibi arkadaş başka operatörlerle karıştırıyor galiba.Konu sahibi arkadaş sil konuyu haşa çarpılırsın.
  • Öncelikle 532 yi arayıp baz istasyonu çözüm talebi açtırmanı öneririm. Bununla çözüm alamazsan cihazını financell e aktarıp TC üzerinden taksitle ya da peşin ödemeye devam edebilirsin. Hattını da varsa cayma bedelini falan öder kapatırsın. Ancak kapatmanı önermem. Turkcell lokomotif bir şirket. Yarın bir gün ararsın Turkcell i.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Javooz kullanıcısına yanıt
    hocam konuyu okumadınız herhalde tekrar yazayım.
    Mh, btk, açık kapı yazmadığım yer aramadığım yer kalmadı. Düzeltmiyorlar. Taksit olayını öğrendiğim iyi oldu, kontratım bitince taşırım o zaman. Turkcelli arayacağımı hiç zannetmiyorum, nereye gitsem interneti yavaş (köy hariç) eve gelsem çekmiyor...
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Platinumj sallamiyorlar artık tahattutum bitsin bir dakika durmam sadece adı kalmış turkcel in hızları yerlerde kimsenin umurunda degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Taşcell oluyor sanırım.

Turkcell Çekmeme Sorunu Hk.

Hiç kontrol etmeden direk taahhütü basarsan olacağı bu. Heryerde çekecek iyi olacak diye bir kaide yok.

Bende 3 operatörü kullanıyorum. Çünki bigün biyerlerde Turkcell ile sorun yaşayacağımın bilincindeyim ve iletişim benim için önemli olduğu için bütçem doğrultusunda önlemimi alıyorum. Yani Turkcell biyerlerde çekmese etmese bas bas bağırmam, alternatiflerim var çıkarıp onlara bakarım. Ha onlarda çekmiyorsa, sadece Turkcell düzeltsin diye uğraşırım.

Ben 2 istasyon diktirdim Turkcell'e ama kolay olmadı. 1 sene sürekli farklı numaralardan talep açtım ve nihayetinde diktiler. Bundan daha işe yarayacak bir yöntem yok.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    İstanbul uskudarda bulunan evimdede kayisdagindaki isyerimdede cekmedigi icin vodafone a gectim telefon kullanmak nasil biseymis ogrendim. Zamaninda ozgurkiz mozgur kizdiye yemisler bizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Daha çok yerler böle olduktan sonra
  • Allah kurtarsın kardeş, ne diyelim. Aman aman o şirket/operatör benden uzak kalsın. Benden onlara veya iş ortaklarına para çıkmaz. Fakat ailem kullanıyor. Şimdi kafaya koydum, onları da Türk Telekom'a geçireceğim. TT beni yıllardır pişman etmedi.
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Aman bu dediğinizi fanboylar duymasın. İkimiz de linç yeriz. Adamlara ss atıyorum yine inanmıyorlar

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hat olmadan nasıl kontrol edeyim ?
    Heryeri geçtim, merkezlerde adam akıllı hizmet verse tamam diyecem. Hangi mahalleye gidersem gideyim 4.5g'si feci yavaş. 3G daha kullanılabilir.
    Meydana gidiyorum, 5 mbit 4.5G hızı var, başka bir operatörle aynı yerde 50 kat fazlasını alıyorum.

İstasyon dikimiyle çözüm olacağını zannetmiyorum, telefon çektiği yerlerde de yavaş. Turkcellin genel sorunu sanırsam. 4.5G full çekiyor turkcelle instagrama girdiğimde akış yenilenemedi yazıyor. Vodafone ya da TT ile girdiğimde problem yok.

2020'ye gelmişiz, şehir merkezinde en büyük mahallede evimin terasında google'a zor giriyorsam ve buna rağmen pişkin pişkin bana hattınız mobil hat başka yerde kullanın diyorlarsa bu turkcellin rezilliğidir başka bir açıklaması olamaz.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    fanboyların kafasını yaşamak istiyorum cidden. Sanki babasının şirketi tırtcelli öve öve bitiremiyorlar. 4.5g hız testi konusunda birçok ss'im var 3 operatör ile farklı yerlerde yaptığım. Tırtcellin öne geçtiği tek yer köyler. Tırtcellin öne geçtiği tek yer köyler ve köyden bozma şehirler. Nüfusu az bayburt tunceli yalova bilecik gibi yerlerde hızı iyi.
  • Bu hızlarını düşme sebebi superbox, önceden 110 megabit aldığım yerde şimdi 10 alamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Oysa ki en iyi paketleri en çok parayı Turkcell v alıp vermişti.
    neden düştü hızları
    Benim de aklıma süperbox geliyordu.

5G ile birlikte gelmeliydi bence superbox hizmeti.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.