Bildirim
Turkcell Çekmeme Sorunu Hk. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben uçmadım, olanı söylüyorum. Mahalle mahalle ilçe ilçe dolaşıp speedtest yaptım. 10 mbit'in üstüne bir tek köyde çıkabildim.
Sizin bulunduğunuz bölgede hızı iyi diye genelleyip turkcell hızlı diyemem, maalesef bölgemde gittğim çoğu yerde en düşük hızları turkcell hat veriyor. Batıdaki büyükşehirleri çok bilmiyorum, istanbula toplasam 5 kere gitmişimdir ancak. Ama doğu şehirlerine göre baya bi daha hızlıydı turkcell. He birde dediğim gibi bayburt tunceli yalova bilecik gibi nüfusu çok az olan illerde turkcell ile yüksek hız alabildim. -
-
17 gb speedtest mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz abartıyorum ama seviyorum test yapmayı reis napim
Türkcell her yerde yoğun artık üstüne superbox geldi, onu kullananlar da ayrı rezil oluyo. Buna rağmen 5g geleceği için 4g üzerine herhangi bir yatırım yapmamalarını da anlıyorum. Ama kesinlikle eskisinden kötü türkcell buna çok çok çok eminim.
ben de ilk geçtiğimde falan çok yapıyordum yüksek hızları görmek hoşuma gidiyordu ama bu ay 58 gb da sadece 512mb speedteste gitmiş
Bi kaç test paylaşta görek reis
-
-
Azalma değilde ciddi bir düşüş var zaten, bu bariz belli. İnkâr eden de yok ama bunu bence belli başlı sebepleri var.
Kesin birşey söylenemez ama ciddi bir geçiş var Turkcell'e, özellikle ilk aya özel 20-30GB hediyesi, ücretsiz gb kampanyaları vs baya fazla. E superbox faktörünü de eklersek kapasiteler artık yetmiyor. Ha bu durumda patır patır tüm istasyonlarda kapasite arttıramaz, bu bir süreç. En azından elde imkanları var. Bu sorunların 26 eylülden sonra coşmasıda inkâr edilemez.
Kendi açımdan bakıyorum rahat rahat 1080p video izleyebiliyorum, twitch, tv+, beIN, netflix gibi rahat rahat kullanım yapıyorum.
Benim gözlemlediğim kadarıyla download ile upload arasında ciddi bi fark varsa bu istasyonda ki yoğunluktandır. Upload 27 verirken 4mbps download vermesi yoğunluk olduğunun kanıtı bence.
Eminim daha sakin saatlerde o testi yapsan hızlar daha iyi olacak.
+ hangi bandlara bağlanıyor. Band 3 + band 20 + band 7 gibi birleştirmeyle o kadar düşük hızlar zor biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Aralık 2019; 17:20:37 >
Sabaha karşı 12 mbit gördüğüm oldu. Daha yukarısına 1.5 yılda 1 kere çıktım tam kaç mbitti hatırlamıyorum ama 20 civarı birşeydi sanırım.
Banda nerden bakılıyor ?
Cihazın samsung'sa *#0011# tuşlayarak bakabilirsin.
Benim evde sadece band 3 var mesela.. Tek başına band 3'ten yayın yapıldığı için özellikle akşamları ekstra düşüyor. Talep açtım band7'yide ekleyecekler ama kimbilir ne zamana..
Ayrıca cellmapper uygulamasınıda indir bak bakalım baz istasyonuyla aranda ne kadar mesafe var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Aralık 2019; 17:52:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam samsung değil.
Cellmapper uygulaması gözükmüyor appstore da kaldırıldı mı acaba ? -
-
Köyden s7 edge'i alınca bakarım artık. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X