Bildirim
Turkcell çekmiyor 4.5g
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Belli ki istasyona baya bi uzaksın.
Müşteri hizmetlerini ara bir talep oluşturt. Bölgeyi inceleyip dönüş yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi yi operatörler takmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkcellin verdiği frekans xiaomi ile uyumlu olmayabilir dicem de düşük bir ihtimal. Belki. Bölgende türkcell iyi olmayabilir. Başka telefonda denedin mi?
iki hat da 4g de aynı anda durabiliyor mu? telekomu bi süreliğine kapatıp turkcellin 4g de olduğuna emin olun
arkadaşlar diğer hattı aç kapa yaptım denedim her yerde çok nadir 4.5g çekiyor onun dışında Telekom daha iyi internet genel olarak valla turkcell in tek adı varmış
Bölgesel problemler genele vurulamaz, hele ki baz istasyonu diğerlerine göre çok daha fazla olan Turkcell için bu asla kabul edilemez.quote:
Orijinalden alıntı: harya
arkadaşlar diğer hattı aç kapa yaptım denedim her yerde çok nadir 4.5g çekiyor onun dışında Telekom daha iyi internet genel olarak valla turkcell in tek adı varmış
Sadece TT, Vodafone veya Turkcell'in çektiği nice yerler mevcut. Belli ki bölgen problemli, doğru düzgün yatırım yapılmamış.
Zaten hiçbir operatör ülkeyi komple kapsadık demiyor, diyemez.
Öyle bir yazmışsın ki sanki Turkcell'in o il'de hiç istasyonu yok. Yuh yani.
Ne güzel işte, Turkcell'de dünya para ödemek zorunda değilsin. Git TT kullan, yılda bilmem kaç yüz lira kâr edersin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Mart 2019; 7:6:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Forumda daha önce de yazmıştım:
Eşimin memleketinde köyde 8 senedir Turkcell çekmiyordu,sadece Turk Telekom (Avea) çekiyordu. Köyde herkes Avea kullanıyor bu yüzden. Neyseki 2 yıldır Turkcell düzelmiş.
Benim memlekette ise,Turkcell'den başka hat iyi çekmiyordu,iyi çekmiyor derken baya baya kötü,ses kesiliyordu bildigin. Aynı şekilde Avea(Turk Telekom) da bizim memlekette çekimini bu yıl geliştirmiş,görüntülü bile görüşebiliyorum.
Bu gibi örnekler çok. Turkcell bazı yerlerde çok uğraşmasına rağmen baz istasyonu koyacak yer bulamıyor. İstanbul İsfanbul AVM yanında oturan bir yakınımın yanındaki bina çatısına baz istasyonu koyabilmek için ufak da olsa para teklif etmişler geçen. Zira orada baz istasyonundan rahatsiz olan biri mahkemeye vermiş kazanmış kaldırtmış. Baz istasyonu koyacak yer bulamıyormuş.
Baz istasyonlarina tepki gosteriyorlar. Sonra koyde cekmeyince musteri hizmetlerini ariyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X