Şimdi Ara

Turkcell Çıldırmış Olmalı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yap Boz 250 dk paketi kullanıyorum. Verdiği hediyelerle birlikte neredeyse bedavaya görüşmeye devam ederken bugün bir yenisini daha ekledi Turkcell.
    Bahar kampanyası. Turkcellilere sınırsız görüşme, 2gb internet. Ağustos ayına kadar sürecek bu kampanya için kendilerine buradan teşekkür ediyorum.

15 liraya: 250 dk heryöne görüşme, Turkcell içi sınırsız görüşme, 2 gb + 500 mb internet, 100 sms ve salla kazandan her hafta hediyeler. Daha ne olsun.

Bizi şaşırtmaya devam et Turkcell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 21 Mart 2017; 13:51:36 >

• dakika sms vereceğine gb ver turkcel
  • Vodafone un da yanımda uygulamasını bilerek devre dışı bıraksınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet kazık görünüyor. 250dk nedir be. pttcell de 1250 HY 2GB şebeke içi sınırsız 19 tl veriyorum.
  • PTTcell ile Turkcell kıyaslaması yapabiliyorsan konuya mesaj atmasaydın keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

gayet kazık görünüyor. 250dk nedir be. pttcell de 1250 HY 2GB şebeke içi sınırsız 19 tl veriyorum.

Hizmet kalitesi çok farklı biraz elma ile armut karşılaştırması olmuş, örneğin Turkcell'in yurt dışı ücretsiz kullanım hizmeti bile sadece Turkcell'de kalmak için yeterli bir sebep.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sınırsız internet mi geldi dedim

• Leon79 kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı ücretsiz kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • canakan kullanıcısına yanıt
    Bu tarife guzel ; telekomdan gecilebilir gibi; ekstradan haydi gel kampanyasiyla 1 gb da hediye geliyosa guzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

PTTcell ile Turkcell kıyaslaması yapabiliyorsan konuya mesaj atmasaydın keşke.

her türlü kıyaslarım çünkü kapsamada turkcell geride kaldı. Telekom çeken bir çok yerde turkcell kapsaması yok. 900 MHz 3G ile Telekom işi bitirdi. Turkcell de bu teknoloji var mı yok?
  • quote:

quote:

her türlü kıyaslarım çünkü kapsamada turkcell geride kaldı. Telekom çeken bir çok yerde turkcell kapsaması yok. 900 MHz 3G ile Telekom işi bitirdi. Turkcell de bu teknoloji var mı yok?

Şu muhabbetlerden bıkmıyor musunuz? Ev adresimi vereyim gel bakalım kimin kapsaması var yada yok.
    Bursanın şehir merkezinde bile sağlıklı çalışmayan birçok noktada şebekesi tamamen kaybolan operatörü nasıl savunabiliyorsun.
    Senin bulunduğun yerde çekiyor diye tüm ülkede çekiyor mu sanıyorsun.

Taahhüdüm olduğu için cam dibinde, kesintilerle, yer değiştirip arayan kişiyi arayarak 1 sene boyunca zorla kullandım.
    Arkasından Turkcell'e geçtim. 1 ay sonra Avea müşteri hizmetleri aradı. Siz kampanya devamı için aranmadınız mı diye sordu.
    Hayır dedim kampanya olsa da olmasada önemli değil çünkü şebekeniz kötü konuşamıyorum.
    Verdiğiniz 500 veya 1000 dakikanın 100 dakikasını bile kullanamıyorum dedim. Buna karşılık tamam teşekkür ederiz diyerek telefonu kapattı.

Müşteri hizmetleri bile bu durumun farkındayken Avea'nın hangi kademesinde çalışıyorsun da şirketi savunuyorsun.

Turkcell geride kaldı da çok iddialı olmuş, bu bilgiyi BTK'ya da ver bilgi sahibi olsunlar.
    5 TL bütçene göre fazlaysa bu tip konulara yorum yapma ki insanların siniri bozulmasın.
    Avea kullanıp 5-6 TL az vereceğim diye konuşamadıktan sonra telefon kullanmanın anlamı yok.

• Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Telekom bina ici kapsama olarak hala yol almasi gerekiyor gerideler ozellikle adana da bina ici full ceksede cama yaklasmadan nete girmiyir arama kopuyordu.. 4.5g cekim olarak sehirlerde iyiler ama otobanlarda hala 2g cogu gerde 3gye cevirmediler pozanti tarafinda turkcell vodafone 4.5g iken telekom 2g idi

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Bu tarife guzel ; telekomdan gecilebilir gibi; ekstradan haydi gel kampanyasiyla 1 gb da hediye geliyosa guzel olur.

olmuyor malesef her tarifeye vermiyor haydi gel faydasını
  • quote:

quote:

quote:

Şu muhabbetlerden bıkmıyor musunuz? Ev adresimi vereyim gel bakalım kimin kapsaması var yada yok.
    Bursanın şehir merkezinde bile sağlıklı çalışmayan birçok noktada şebekesi tamamen kaybolan operatörü nasıl savunabiliyorsun.

Taahhüdüm olduğu için cam dibinde, kesintilerle, yer değiştirip arayan kişiyi arayarak 1 sene boyunca zorla kullandım.
    Arkasından Turkcell'e geçtim. 1 ay sonra Avea müşteri hizmetleri aradı. Siz kampanya devamı için aranmadınız mı diye sordu.
    Hayır dedim kampanya olsa da olmasada önemli değil çünkü şebekeniz kötü konuşamıyorum.
    Verdiğiniz 500 veya 1000 dakikanın 100 dakikasını bile kullanamıyorum dedim. Buna karşılık tamam teşekkür ederiz diyerek telefonu kapattı.

Müşteri hizmetleri bile bu durumun farkındayken Avea'nın hangi kademesinde çalışıyorsun da şirketi savunuyorsun.

Turkcell geride kaldı da çok iddialı olmuş, bu bilgiyi BTK'ya da ver bilgi sahibi olsunlar.
    5 TL bütçene göre fazlaysa bu tip konulara yorum yapma ki insanların siniri bozulmasın.
    Avea kullanıp 5-6 TL az vereceğim diye konuşamadıktan sonra telefon kullanmanın anlamı yok.

insanları kandırmayın,ben sürekli yol yapıyorum tüm ülkeyi geziyorum. turkcell tıkandı artık,yönetim boşluğundan dolayı yatırımlarda geride kaldı. telekomda çok sevilecek bir şirket değil ama 900 MHz den 3G inanılmaz bir kapsama yarattı akıl almıyor öyle böyle değil,telefonu uygun olanlar bu banda sabitlesinler görsünler. anadolunun ücra kasabalarında bile çekiyor. turkcell de bu teknoloji var mı yok? olay bitmiştir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

insanları kandırmayın,ben sürekli yol yapıyorum tüm ülkeyi geziyorum. turkcell tıkandı artık,yönetim boşluğundan dolayı yatırımlarda geride kaldı. telekomda çok sevilecek bir şirket değil ama 900 MHz den 3G inanılmaz bir kapsama yarattı akıl almıyor öyle böyle değil,telefonu uygun olanlar bu banda sabitlesinler görsünler. anadolunun ücra kasabalarında bile çekiyor. turkcell de bu teknoloji var mı yok? olay bitmiştir.

Sorunlu musun? Turkcell babamın şirketi değil Avea da akrabam değil. Hastalıklı ruh halini bırakıp yazdıklarımı okumayı öğren önce.
    Ben yaşadığımı söylüyorum sen bana hikaye anlatıyorsun. Tüm ülkeyi gezerken Bursaya geldiğinde özel mesaj at evimde misafir edeyim beraber test yaparız gelip burda devam edersin muhabbetine..

Allah akıl fikir versin...

• Anadolunun ucra koyunde ve buyuk ilcesinde de yasiyorum. Koyde avea 3g bile yok henuz. Herkes turkcell kullaniyor. İlcede de aranip ulasilmama sorunu cok yasaniyor maalesef.

• Bence de avea halen kapsamada baya geride. Ben de memlekete köye gittigimde vdfn 4g+3g, turkcell 3g cekerken avea 2 dis sinyal ile 2g var halen.

• tek tek cevap vermeyeceğim, hakaret edenlere hiç cevap vermeyeceğim.

telefonu uygun olanlar 900 MHz 3G'ye sabitlesin. telefonunuz uygun değilse ben ne yapayım. turkcell de yönetim boşluğu var,eski hali kalmadı artık. Telekomu hiç sevmem ama herifler iyi çalışmaya başladı.geçen gün çorludan kırşehire kadar gittim. yol boyunca 4g/3G sorunsuz çekti,2G ye geçtiğini bile görmedim.
  • Hiçbir operatörü sevmem, hepsi üç ayaklı domuzun birer ayağı ama kapsama konusunda Turkcell'den iyisini görmedim daha. Bölgesel olarak arada farklar olması normal, birinin çekmeyip diğerinin çektiği yerler olacaktır. Yıllardır Hakkari - Tekirdağ arası gidip geldim defalarca, geçen yaz Turkcell'de 3G çekmeyen yerleşim birimi görmedim pek. Hatta görmedim de olura uyuduğum esnada ise diye diyorum. Hem de 2100 MHz. Hatta Turkcell'in açıklarını biliyorsunuzdur, bu açıklardan istifade ettiğim bir dönemde İstanbul'dan Van'a kadar ve gittiğim başka yerlerde telefonda Youtube'da FullHD video izleyerek gittim, geldim. :D Artık Amasya'dan öte Erzincan civarı vs. engebeli yerlerde 2G'ye düşüp kullanılmaz olduğu oluyordu, daha ötelerde de baz istasyonu azlığından dolayı 720p'ye indiriyordum bazı 3G yerlerde de. Ama genel olarak çoğu yerde çalıştı 3G ile. 4G ise Şemdinli, Yüksekova vs. dahil her ilçe merkezinde aktif edilmiş anladığım kadarıyla ama daha fazla sayıda istasyona yayılması gerek.
    Köyler dışında kalan alanlarda 2G'ye düşülen yerler oluyor, özellikle Hakkari civarında köylerde 3G olsa da dağlar arasında sinyaller yayılamadığı için 2G'ye düşen veya komple düşen yerler oluyordu. Tabi bu da telefona göre değişiyor biraz. Bir de hala tamamen kapsamaya alınamamış köyler var ki evrensel fon olayı ile halletmeye çalışıyorlar daha bunları, böyle yerler de operatörlere kar sağlamayacağından dolayı yatırıma uzak duruluyor. Ama Hakkari'de bile çekmediği köye tek konteyner kurup 3G vermeye çalışıyordu Turkcell. Ama TT ucuz olduğu için memur kesim tarafından kullanılsa da Vodafone zararına iş yapıyordu mesela. Ya da TT orada bile ful çekerken Tekirdağ'daki okulumda cam boyuna mecbur edebiliyor insanları. Evim kuzeye baktığı için 4G sinyalini iyi alamıyorum diye TT geçmeye kalktım 3G bile çekmiyor imiş.
    Ha mükemmel demiyorum. Hakkari'de bile uzun süre şebeke gitmezdi mesela ama Tekirdağ'da fırtınadan dolayı yılbaşına sinyalsiz girmiştik mesela. Sorunu düzeltmeye gelen eleman bize bugün haber verildi diyordu. Bir günden fazla sinyal yoktu halbuki, bu da teşeronlarla anlaşmalarından dolayı belki.
    Ha yeni yeni TT 900'e geçti de sorunlarını çözmeye başladı ise olabilir, ama bunun çok 900 MHz ile de alakası yok. turkcell zaten 2100'd baya bir yatırım yapmıştı. Ama Turkcell'in gidip şimdi 900'e 3G yatırımı yapmasını istemem, gereksiz masraf olur, çünkü şehirden uzak yerler hariç pek bir faydası olmayacak, zaten kapsama var. Ancak sanırım 2100 bandını 4G için boşaltmak için öyle bir niyetleri varmış ama daha aktif 900 3G istasyonlarına denk gelmedim. İleride yaparlar belki. Ama kapsama farkı artık eskisi kadar muazzam düzeylerde değil kesinlikle. TT de kullanılabilir halde çoğu bölgede, yine de bölgesel sıkıntılar olabiliyor.

Ayrıca yabancı ülkelerin çok güzel kapsama haritaları var ama bizim ülkede böyle şeylere hiç merak yok. Gittiğim her yeri Sensorly, nPerf ve CellMapper ile kapsama haritasına almaya çalışıyorum ama tüm operatörlerin telefonunu taşıyacak kadar boş olmuyorum. :D Böyle kapsama haritalarına da yardımcı olun biraz. Sensorly haritasında Çorlu'dan Kırşehir'e kadar 2G'ye düşen bölgeleri görebilirsiniz. Tabi bunlar 2015 yazının verileri muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 25 Mart 2017; 19:51:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.