Şimdi Ara

Turkcell'de sistemleri çalışmıyor ya da çökmüş (27 Ekim'den beri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6-7 ay önce iptal olmuş hattımı yeniden açtırmak için iki gün üst üste farklı bayiilere gittim ve sistem hepsinde birden gitmiş diyorlar. Biri dedi ki geçen pazar gününden beri durum böyleymiş.

Geçenlerde bilgisayar ağlarımıza saldırı olmuş diye bir haber okumuştum (abd yaptırımı vs denilerek.) ve ilgisi var mıdır diye düşünüyorum. Sistem güncellemesi diyorlar ve böyle uzun süren güncelleme planlı olamaz mantıken.

Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? (Bir hafta oldu geçen pazardan beri.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 3 Kasım 2019; 0:7:52 >

• Kimse numara açtıramıyor mu şimdi, tam anlayamadım da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Kimse numara açtıramıyor mu şimdi, tam anlayamadım da?
    Ertesi gün gittiğimde benim arkamdan gelenler yeni numara alacaktı ve onlar da işlemlerini yapamadılar sanırım. Ben de önceki akşam sistem yok denilince ertesi gün 10 dakika kadar yine bekledim tablet ile işlemi yapabilsin diye ve olmadı maalesef. Sonra merkezi yerdeki ve alışveriş merkezindeki toplam üç bayi daha gezdim. Hepsi sistem sorunu dedi. Üçüncüsü de dedi ki pazar gününden beri durum böyleymiş. Toplam dört bayide beş denememde de sistem gelmedi ve tüm Turkcell'de böyleymiş dediklerinde başta diğer bayileri de denemeyi seçmiştim. Geçen pazar gününden beri durum böyleymiş denince, deneme yapmaktan vazgeçtim.
  • böyle uzun süren bir güncelleme olması bana da mantıklı gelmedi. hangi bayilere gittin?
  • bende de aynısı söylendi. ekim ayında genel bir sorun vardı demek ki. benim superbox bundan gelmemiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalihsizSerüvenci

bende de aynısı söylendi. ekim ayında genel bir sorun vardı demek ki. benim superbox bundan gelmemiş olabilir.
    Bende 2 gün önce Vodafone dan numara taşıma başvurusu yaptım inşallah gecikme olmaz, 7 sinde taahhüt bitiyor, 2. döneme geçmesin.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Bugün mesaj gelmesi lazım onaylandığına dair ya yarın yada 7 si sabahı açılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksektepe1

böyle uzun süren bir güncelleme olması bana da mantıklı gelmedi. hangi bayilere gittin?
    Ankamall, Kızılay İş Bankası arkasındaki, Kızılay GMK Bulvarı üzerindeki, Ankara Bahçelievler. Bu dördünde de işlem yapılamıyordu. Bugün yeniden bakmadım herhangi bir bayiye.
  • Az önce MH ile görüştüm, aksesuar alımlarında kredi limitim olmasına rağmen, üzgünüz istediğiniz ürünü veremiyoruz diye mesaj geliyor dedim.
    Sistemlerde sıkıntı var sizden ricamız birkaç gün daha beklemeniz olacak, sabrınız için teşekkür ederiz filan dedi. Bekleyecekmişiz yani. Ara ara düzeliyor ama sık sık kontrol etmek gerek, işi internet üzerinden olanlar için söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paket almak, fatura itirazı vs. gibi işlemlere bakabiliyorlarmış sadece.

IOS 13 çıkınca böyle olmuş dedi, iletişim merkezindeki eleman.
  • superbox tada yurt dışı çıkışları kötü oldugu ıcın online oyunlarda sürekli kopuyorum bu yüzdenmi acaba
  • 1 aydır YouTube, sosyal medya ne varsa girilmiyor bulunduğum yerde çalışma varmış sözde. Daha ne kadar süreceği de meçhul diyor müşteri hizmetleri. Ne bir bildirim ne bir haber verme yok. Numara taşıdığına pişman oluyor insan Allah tan sosyal medya üyeliğim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.