Şimdi Ara

Turkcell’de ücretsiz GB paylaşma dönemi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell’de ücretsiz GB paylaşma dönemi başladı

Turkcell kullanıcıların tarifesinde GB’ları transfer edebileceği ücretsiz bir özellik kullanıma sundu. Turkcell Biz isimli platform sayesinde kullanıcılar tanıdıklarıyla grup oluşturup çeşitli fırsatlardan yararlanabilecek.

Turkcell müşterileri en az 2, en fazla 5 kişiyle Turkcell Biz grubu oluşturabiliyor. Grup içerisindekilerin aynı tarifeyi kullanma zorunluluğu yok. Gruptaki kullanıcılar tarifelerinde kullanmadığı GB’larını diğer üyelere transfer edebiliyor. Aylık 2 GB'a kadarki transferler ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca gruptaki 26 yaş altındaki tüm üyelere ayda 1 kez günlük 2 GB ücretsiz internet hediye ediliyor.

Turkcell Biz ekibinizi Dijital Operatör mobil uygulamasından veya turkcell.com.tr’den ücretsiz olarak oluşturabilirsiniz. GB transferine ek avantajlar da sunuluyor.

Turkcell Biz’in avantajları şunlar:

• Sevdiklerini Turkcell müşterisi yapan ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları, 12 ay boyunca ana paketlerine yüzde 10 indirim kazanacak, ayrıca tüm grup üyelerine 12 ay boyunca her ay günlük 1 GB internet hediye ediliyor.

• ‘Turkcell Biz’ ekip üyeleri her fatura döneminde kendi aralarında 2 GB’a kadar internet kotalarını ücretsiz paylaşabiliyorlar.

• 25 yaş ve altı her ‘Turkcell Biz’ üyesine paketine ek ayda günlük 2 GB ücretsiz internet tanımlanıyor.

• 65 yaş ve üstü ‘Turkcell Biz’ kullanıcıları akıllı fatura kampanyasından ücretsiz yararlanabiliyor.

• ‘Turkcell Biz’ üyeleri, gruplarına özel 119,90 TL’den başlayan fiyatlarla avantajlı ev interneti paketinden faydalanabiliyor.

Kaynak:https://www.turkcell.com.tr/turkcell-biz

• keske gb transferi icin bir limit konmamis olsa.... sosyal medya musterisi cok data tuketirken, sadece email alip gonderen insanlar cok daha azi ile islerini gorebiliyor, fazla gelen neti ese cocuga vs gonderebilmek guzel olurdu. bu devirde 2gb nedir kardesim sadaka mi veriyorsunuz ? ki bide parasini odemisde almisiz o interneti... zaman mi yanlis diyarmi sezemedim, omur yetermi bu kabustan uyanmak icin bilemedim....

Şu kampanyayı beğenmeyen,yok günlük 2GB nedir aylık yapsana diyen,hattımdaki bütün interneti paylaşamadıktan sonra ne işe yarar diyen kişilere şaşıyorum,gerçekten şaşıyorum. Gerçekçi olmak çok mu zor.

Şu kampanyada tek eksiklik faturasız hatların yararlanamaması.

5 kişi arasında sınırsız konuşuyorum. Kullanamadığım 2GB'ı ihtiyacı olanlara 1GB + 1GB olarak ücretsiz gönderiyorum. Ayda 1GB hediye alıyorum. GNÇ olanlar ayda 2GB ekstra hediye alıyor. Kullanmayacağın fazla interneti 1GB + 1GB olarak ekiptekilere gönderebiliyorsun. Durup dururken sana bu avantajlar sağlanmış ve tü kaka deyip kötülüyorsun.

ŞU KAMPANYAYI BEĞENMEYİP FİRMAYI KÖTÜLEYEN VE ASLINDA SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞABİLMELİYİM,HEDİYELER NEDEN HAFTALIK YADA AYLIK DEĞİL DİYENLER EVLENSE ASLA MUTLU OLMAZ,EVLİYSE DE MUTLU OLMAZ.

İşte youtube’da izlediğimiz röpörtajlardaki “şükretsene gaardeşim” zihniyeti. ABD’de, Avrupa’da yaşayan arkadaşlarım sınırsız data kullanıyor. SMS, arama ve interneti sınırsız 50$’a kullanıyor. Senin zihniyetin bunu 7 ile çarpıp woooow 350₺ çoh pahalı gaardeşim de der. Arkadaşım $5500 maaş alıyor ortalama, bunun 45 birimiyle buna sahip oluyor.

Tepki gösterip olması gerektiği gibi hizmet almak varken, “ne eleştiriyonuz gaaardeşim” de anca sen. Devam et bro bu kafayla.
  • keske gb transferi icin bir limit konmamis olsa.... sosyal medya musterisi cok data tuketirken, sadece email alip gonderen insanlar cok daha azi ile islerini gorebiliyor, fazla gelen neti ese cocuga vs gonderebilmek guzel olurdu. bu devirde 2gb nedir kardesim sadaka mi veriyorsunuz ? ki bide parasini odemisde almisiz o interneti... zaman mi yanlis diyarmi sezemedim, omur yetermi bu kabustan uyanmak icin bilemedim....

• Turkcell durdurulamiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone ne demeli sözde bir çark var ama içinden internet çıkmıyor. Çevirmek için bile en az 20 TL yüklemeni isteyen bir operatör sırf bu yüzden hattı taşıyacağım. Deprem olayı yüzünden Türk Telekom’dan geçtik ailece ama sıktı artık herhalde Turkcell geçeceğiz. Ayıp be

• Geçenlerde kolaylık olsun diye bir faturamı paycell ile ödemiştim her ay 5 TL çekmişler. İtiraz ettim bir cümle bile ama demeden iade ettiler.
    O kadar suçlularki karşılık bile vermiyorlar.
    Farketmeyen adamlar sayesinde milyonlar kazanıyorlardır havadan.

Bu biz uygulamasını kullanacaklar da faturalarına dikkat etsinler. 2 gb kazanacağım diye daha büyük paralar ödemeyin.

• Bütün tarifeyi paylaşmadıktan sonra (dakika sms) bir anlamı yok bu işin.

• Şu kampanyayı beğenmeyen,yok günlük 2GB nedir aylık yapsana diyen,hattımdaki bütün interneti paylaşamadıktan sonra ne işe yarar diyen kişilere şaşıyorum,gerçekten şaşıyorum. Gerçekçi olmak çok mu zor.

Şu kampanyada tek eksiklik faturasız hatların yararlanamaması.

5 kişi arasında sınırsız konuşuyorum. Kullanamadığım 2GB'ı ihtiyacı olanlara 1GB + 1GB olarak ücretsiz gönderiyorum. Ayda 1GB hediye alıyorum. GNÇ olanlar ayda 2GB ekstra hediye alıyor. Kullanmayacağın fazla interneti 1GB + 1GB olarak ekiptekilere gönderebiliyorsun. Durup dururken sana bu avantajlar sağlanmış ve tü kaka deyip kötülüyorsun.

ŞU KAMPANYAYI BEĞENMEYİP FİRMAYI KÖTÜLEYEN VE ASLINDA SINIRSIZ İNTERNET PAYLAŞABİLMELİYİM,HEDİYELER NEDEN HAFTALIK YADA AYLIK DEĞİL DİYENLER EVLENSE ASLA MUTLU OLMAZ,EVLİYSE DE MUTLU OLMAZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Eylül 2020; 20:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH çok sevdi sanırım bu haberi 2 defa bildirim attı

• Turkcell çok kalpler kırdı. Telafisi zor

• Neden limitli?

Misal benim 18 GB internetim var. İstediğim miktarı istediğim kişiye aktarabilsem keşke. Ulan zaten parasını veriyoruz!

• Bunlar boş iş, sınırsız internet, SMS ve dakika olan bir paket bir de sadece sınırsız internet olan bir paket sunsalar yeter.

• İşte youtube’da izlediğimiz röpörtajlardaki “şükretsene gaardeşim” zihniyeti. ABD’de, Avrupa’da yaşayan arkadaşlarım sınırsız data kullanıyor. SMS, arama ve interneti sınırsız 50$’a kullanıyor. Senin zihniyetin bunu 7 ile çarpıp woooow 350₺ çoh pahalı gaardeşim de der. Arkadaşım $5500 maaş alıyor ortalama, bunun 45 birimiyle buna sahip oluyor.

Tepki gösterip olması gerektiği gibi hizmet almak varken, “ne eleştiriyonuz gaaardeşim” de anca sen. Devam et bro bu kafayla.

• mourn kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkedeki pahalılık bir yana bahsettiğiniz 50 dolar yurtdışında çok çok değerli . Çünkü paranın alım gücü yüksek . Yani yurtdışında kimse 50 doları veya Euro’yu çıkarıp şak diye herhangi bir şeye vermiyor 50 birim diye .

• Güzel olacak gibi.

Avrupada sınırsız mobil internet 3 kuruş muhabbeti bir şehir efsanesi ve forumda defalarca anlatıldı. Turist çekmeye çalışan birkaç dünya ülkesi hariç sınırsız mobil internetin uygun fiyata verildiği örnek verebilirmisiniz link ve görsellerle.

Sınırsız internetin detaylarında hız ve download upload kısıtlaması olmasın yalnız,ona göre sunun.

İnsanları forumda gerçekçi olmayan bilgilerle oyalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Eylül 2020; 20:49:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb gibi bir kota konulmasa eminim birçok kişiyi kendine çekebilir

• sasiracak birsey yok, biraz genis dusunmek herkesin bekletilerinin ihtiyaclarinin farkli olabilecegini anlamak ve bunu kabul etmek yeterli. Sizin dediginiz gibi olursa, sukredin halinize adamlar size internet veriyora gider o is, ben musteriyim ve ulkemdeki asgari ucreti baz alarak operatorlere odenen paralari goz onune aldigimda bize yapilan tek kelime ile keriz silkelemek... cok seyler yazilir cizilirde beyhude oluyor nihayetinde.

• Tabii ki. Vereceğim linkte ABD’deki AT&T şirketinin sınırsız paket detaylarını görebilirsiniz. En uygun paket $35, en dolu paket ise $50, ve içinde HBO Max üyeliği dahil, her pakette de sınırsız data mevcut.

https://www.att.com/plans/unlimited-data-plans/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mourn -- 7 Eylül 2020; 20:40:41 >

100gb den sonra hız yavaşlar diyor orda. 169 liraya vodafoneda sınırsız dk sınırsız sms sınırsız internet var kota kısıtlaması da yok

• CAANGOZTEPE kullanıcısına yanıt
    O 5g’nin verdiği premium hız. Normal 4g sınırsız isterseniz 35 dolara olan pakedi alabilirsiniz. Onun bir kısıtlaması yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.