Bildirim
TURKCELL'DEN 1500 TLYE TEL
Primanova Lima Çöp Kovası Kırmızı M-E06-04 : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHT429T
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP -
Hocam Xperia C4
Z3 compact
Asus zenfone 2 yi düşünün derim
bu fiyatta alınabilecek en iyi telefonlarıdır.
Selamlar -
htc e8
Sony c4 -
hocam turkcell'den alıcam diorum ya nerenizle okuyonuz onlar satılmıyo turkcellde -
quote:
Orijinalden alıntı: Sivazlı
hocam turkcell'den alıcam diorum ya nerenizle okuyonuz onlar satılmıyo turkcellde
Nerden bilelim kardeşim ? Uzaydaki cihazları önermiyoruz ya -
Hocam ayıp ediyorsunuz ama neyse o zaman A7 al var turkcellde
Selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A7. -
Samsung A7 -
hocam samsung almam daha lolipop güncellemesini almamış başka önerebilceğiniz telefon varmı fiyatı 2000 tl olsada alırım turkcellden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazlı -- 30 Temmuz 2015; 9:13:57 > -
Mehaba hocam xperia z3 düşünebilisiniz
Selamlar -
HTC Desire 820. Fiyatı 1500 lira Turkcell'de. -
Hocam bence lg G4 bütçe yetkisi alın derim
Selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence o fiyata alinabilecek 2 iyi telefon var
1z3c
2alpha
Ben alpha yi kullanıyorum kasma sadece midern combat 5 oynarkeb oldu kibsonra anladi güç tasaruf modundaymış cpu performansı düßükmüß telefonun alanı senin için önemli ise z3c çünkü sd kart takılabiliyo pil diyosan z3c tecavüz ama oerformans dersen alphadan daha performanslı sadece 2015 amiral gemilerinin 2 tanesi var bunlara s6 &edge dahil değil kamera konusunda sony başarılı ama ben alphanın kamera lensinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama mp açısından düşük sonuc olarak
Pil için z3c
Kamera z3c
Performans alpha
Kalite alpha
Tasarim alpha
Estralar olarak eşit sayılırlar birinde parmak izi zar diğerinde su geçirmezlik var ki bence bur telefonu 1 metre duyun altına sokmaktansa hiç sokmamak daha mantiklı sonuç olarak alpha almalısın bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mlhkozmoz
Bence o fiyata alinabilecek 2 iyi telefon var
1z3c
2alpha
Ben alpha yi kullanıyorum kasma sadece midern combat 5 oynarkeb oldu kibsonra anladi güç tasaruf modundaymış cpu performansı düßükmüß telefonun alanı senin için önemli ise z3c çünkü sd kart takılabiliyo pil diyosan z3c tecavüz ama oerformans dersen alphadan daha performanslı sadece 2015 amiral gemilerinin 2 tanesi var bunlara s6 &edge dahil değil kamera konusunda sony başarılı ama ben alphanın kamera lensinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama mp açısından düşük sonuc olarak
Pil için z3c
Kamera z3c
Performans alpha
Kalite alpha
Tasarim alpha
Estralar olarak eşit sayılırlar birinde parmak izi zar diğerinde su geçirmezlik var ki bence bur telefonu 1 metre duyun altına sokmaktansa hiç sokmamak daha mantiklı sonuç olarak alpha almalısın bence
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nisan'da aynı kararsizlikta kalıp Desire 820 aldim , o fiyatlarda G2 de alınabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internetten telefon alınır mı
- asker telefonu internetli
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- iphone 14 alınır mı
- telefon önerileri 2024
- xiaomi whatsapp sorunu
- telegramda video nasıl izlenir
- device health services nedir
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X