Şimdi Ara

TURKCELL'DEN 1500 TLYE TEL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den alınabilcek 1500 tl ye iyi bi telefon varmı

• UP
  • Hocam Xperia C4
    Z3 compact
    Asus zenfone 2 yi düşünün derim
    bu fiyatta alınabilecek en iyi telefonlarıdır.
    Selamlar
  • htc e8
    Sony c4
  • hocam turkcell'den alıcam diorum ya nerenizle okuyonuz onlar satılmıyo turkcellde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

hocam turkcell'den alıcam diorum ya nerenizle okuyonuz onlar satılmıyo turkcellde

Nerden bilelim kardeşim ? Uzaydaki cihazları önermiyoruz ya
  • Hocam ayıp ediyorsunuz ama neyse o zaman A7 al var turkcellde
    Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7.
  • Samsung A7
  • hocam samsung almam daha lolipop güncellemesini almamış başka önerebilceğiniz telefon varmı fiyatı 2000 tl olsada alırım turkcellden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivazlı -- 30 Temmuz 2015; 9:13:57 >
  • Sivazlı kullanıcısına yanıt
    Mehaba hocam xperia z3 düşünebilisiniz
    Selamlar
  • HTC Desire 820. Fiyatı 1500 lira Turkcell'de.
  • Hocam bence lg G4 bütçe yetkisi alın derim
    Selamlar

• Bence o fiyata alinabilecek 2 iyi telefon var
    1z3c
    2alpha
    Ben alpha yi kullanıyorum kasma sadece midern combat 5 oynarkeb oldu kibsonra anladi güç tasaruf modundaymış cpu performansı düßükmüß telefonun alanı senin için önemli ise z3c çünkü sd kart takılabiliyo pil diyosan z3c tecavüz ama oerformans dersen alphadan daha performanslı sadece 2015 amiral gemilerinin 2 tanesi var bunlara s6 &edge dahil değil kamera konusunda sony başarılı ama ben alphanın kamera lensinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama mp açısından düşük sonuc olarak
    Pil için z3c
    Kamera z3c
    Performans alpha
    Kalite alpha
    Tasarim alpha
    Estralar olarak eşit sayılırlar birinde parmak izi zar diğerinde su geçirmezlik var ki bence bur telefonu 1 metre duyun altına sokmaktansa hiç sokmamak daha mantiklı sonuç olarak alpha almalısın bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlhkozmoz

Bence o fiyata alinabilecek 2 iyi telefon var
    1z3c
    2alpha
    Ben alpha yi kullanıyorum kasma sadece midern combat 5 oynarkeb oldu kibsonra anladi güç tasaruf modundaymış cpu performansı düßükmüß telefonun alanı senin için önemli ise z3c çünkü sd kart takılabiliyo pil diyosan z3c tecavüz ama oerformans dersen alphadan daha performanslı sadece 2015 amiral gemilerinin 2 tanesi var bunlara s6 &edge dahil değil kamera konusunda sony başarılı ama ben alphanın kamera lensinin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum ama mp açısından düşük sonuc olarak
    Pil için z3c
    Kamera z3c
    Performans alpha
    Kalite alpha
    Tasarim alpha
    Estralar olarak eşit sayılırlar birinde parmak izi zar diğerinde su geçirmezlik var ki bence bur telefonu 1 metre duyun altına sokmaktansa hiç sokmamak daha mantiklı sonuç olarak alpha almalısın bence

+1

• Nisan'da aynı kararsizlikta kalıp Desire 820 aldim , o fiyatlarda G2 de alınabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.