Şimdi Ara

Turkcell'den kredi kartı taahütü ile iphone paketi alan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu soruyu Turkcell bayilerinede sordum ama hep farklı cevaplar aldım.
    Şimdi faturalı hattımız 6 aylık değilse, iphone paketlerini sadece kredi kartı taahütü ile alabiliyoruz.

Şimdi atıyorum büyük paket 18 ay x 175 tl = 3150 tl yapıyor.

Bu paketi alırken kredi kartı taahütü verdiğimizde diğer taksitli alışverişler gibi kredi kartının 3150 tl lik limitine bloke koyuluyormu yoksa farklı bir taahüt şeklimi var.

Bu şekilde kredi kartı taahütü ile almış ve tecrübe etmiş arkadaşlar kesin cevabı benimle paylaşırsa sevinirim.

• Merhaba tabiki diger taksitli alisverislerde oldugu gibi tum bakiye limitten dusuyor ve aydan aya odedikce ekleniyor
  • benim de şöyle bir sorum var.. şu zamanlarda Turkcell'den kontratlı iphone 3gs almak ne kadar mantıklıdır? sonuçta önümüzdeki yaz 4g çıkacak ve daha 18 ay taksit ödemesi dururken 4g gözümüze batacak. Ne dersiniz almalı mı beklemeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WahshE

benim de şöyle bir sorum var.. şu zamanlarda Turkcell'den kontratlı iphone 3gs almak ne kadar mantıklıdır? sonuçta önümüzdeki yaz 4g çıkacak ve daha 18 ay taksit ödemesi dururken 4g gözümüze batacak. Ne dersiniz almalı mı beklemeli mi?

Aynı şeyi bende düşünüyorum almak istiyorum ama 4G çıkacak söylentileri var sonra bide Google nexus one ın yeni yılda çıkacak nesi var nesi yok onuda bi görmek istiyorum internetteki yorumları falan o yüzden çok kararsız kaldım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz
    Merhaba tabiki diger taksitli alisverislerde oldugu gibi tum bakiye limitten dusuyor ve aydan aya odedikce ekleniyor

Hayır böyle bir şey yok. Ben kardeşime kredi kartı taahhütlü 3GS aldım. Sadece kredi kartından provizyon alınıyor. Toplam bedel kadar limit olması gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gri

quote:

Merhaba tabiki diger taksitli alisverislerde oldugu gibi tum bakiye limitten dusuyor ve aydan aya odedikce ekleniyor

Hayır böyle bir şey yok. Ben kardeşime kredi kartı taahhütlü 3GS aldım. Sadece kredi kartından provizyon alınıyor. Toplam bedel kadar limit olması gerekmiyor.

Mesela 1 milyar limitli kredi kartin var 400
    tl borcun var kaldi 600 tl limit bu sekilde provizyon alinabiliyormu yani kullanilabilir limitin hic onemi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

tl borcun var kaldi 600 tl limit bu sekilde provizyon alinabiliyormu yani kullanilabilir limitin hic onemi yok ?

Aynen öyle. Bizim kredi kartının kullanıabilir limiti 425 TL idi. 409 TL küçük paket peşinatını çektiler ve verdiler cihazı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

Aynen öyle. Bizim kredi kartının kullanıabilir limiti 425 TL idi. 409 TL küçük paket peşinatını çektiler ve verdiler cihazı.

dostum senin hattın 6 aylık olmasın..oyleyse sadece tel fıyatını alırlar dıger ucret faturadan düşer zaten. ama 6 aylık olmayan bi hattın var ve 300 400 cıvarı lımıtın var o zmn olurmu ?

• Ben yeni hat + iphone kredi kartı taahütü ile aldım. Tüm ücret limitimden düştü. Limitten düşmeme gibi bir olay yok. O kadar limitinin olması gerekiyor.
  • Hayır oyleyse olmaz...kredi kartının tüm limitine girerler 6 aylık tcell kullanıcı değilsen

ayrca 4g bekleyelim diyenlere şunu hatırlatıcam...telefon yaz aylarında tanıtılacak ve tr ye gelmesi kışı rahat rahat bulur...ve siz o vakitlerde ya 5g ya da yeni bir model ismi çıkar gene ikilemde kalırsınız....teknolojiyi takip edecekseniz bu boyledir...edemeyecekseniz el mahkum olanı alacaksınız:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 7 Ocak 2010; 13:59:07 >
  • Gri arkadaşım 6 aylık turkcell üyeliğin var mıydı 3GS alırken?

( 6 aylık üyeliğin var ise kredi kartı taahhütlü almıyorsun, faturaya yansıyacak şekilde alıyorsun. sadece 409 Tl ödemek için kredi kartını kullanıyorsun. )

Düzeltme: müşteri hizmetlerineyle yaptığım görüşmede, oradan baktığı sık sorulan sorular arasında Kredi kartı limitiyle ilgili bir soru olduğunu ve cevabının, "İşlem sırasında kredi kartında vergiler dahil tüm 18 aylık ücreti kapsayabilecek kredi limitinin olması gerekir." şeklinde bir ibare yer aldığını söyledi. Bende 15'ini bekleyip limitimi açtıktan 3GS'ime kavuşabileceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaxis -- 7 Ocak 2010; 15:32:53 >
  • arkadaslar 6 aydan az süredir aboneyseniz kartınızdan kucuk paket icin 105*18=1890 tlyi 18 e bölerek cekiyorlar..cihaz parası olan 409u da taksit yapabiliyorlar isterseniz...ben 409u da 10 a böldürdm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanm -- 7 Ocak 2010; 16:04:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.