Bildirim
turkcell den taahhutlu cihaz almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba hocam ıphone 5s için son 6 fatura tutarı 500 lira ve üzeri olması gerekiyor ve geç ödenmiş fatura olmamalı. Başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim birde musteri hizmetlerini arayın son 6 aylık yada 5 aylık fatura tutarım nedir diye sorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aradim 503 filan olmasi lazim ayrica otomatik odeme talimati ile oduyorum 3 aydir sanirim bi sorun cikartmazlar ya yani 6 ay doldugunda toplam 604 lira odemis olucam.bu arada cok tesekkur ederim cwp icin
son 3 ayi otomatik odeme talimati ile oduyorum 6 ay doldugunda ise 604 lira odemis olucam alabilirmiyim cihazi
Her şekil alırsın
cok saolasin acayip kararsizdim bi 12 ay kullancan hattini diolar bi 6 ay yeter diolar bide sube inisiyatifi ile weriyolarmis dogrumu her sube ayni dilmi yani
hocam oyle bir şey yok fatura düzenli olursa son 6 ay tutarı yüksek olursa sistem de sana direk teklif çıkıyor.12 ay koşulu düşük ödeme yapanlarda geçerli
cok tesekkurler cvp lar icin hayirli aksamlar
rica ederim sizede :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X