Kullanmakta olduğum tarife Turkcell Herkesle 600 paketi, yaklaşık 1 ay önce geçtim bu tarifeye. Vodafone' da yeni Herkesle 500 paketi çıkarmış. Ona geçmeyi planlıyorum fakat Vodefone'dan da Turkcell kadar memnun kalır mıyım? Turkcell'den Vodafone'a geçmiş birileri fikir verebilir mi acaba? Telefonun çektiği yerler tabi ki daha azdır ama olumlu ve olumsuz yanlarını görmemde yardımcı olursanız sevinirim.
şebeke olarak sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. şebeke meşgul,mesaj gitmeme,ses kesilmesi gibi problemler olmaz. ama eğer evinizde veya bulunduğunuz yerlerde çekmiyorsa tabiki problem olur. 45 tlye(öiv hariç) vodafone ve sabit hat sınırsız diğer operatörler 500 dk çok uygun bir fiyat. tek eksisi diğer operatörlere kullandığınız 500dkdan kaç dakika kalkdığını sorgulayabileceğiniz bir servis yok. ama pişman olacağınızı sanmıyorum.
üstüne bide sınırsız mesajı alınca turkcell ile aynı fiyata geliyo. hem sınırsız konusma hem sınırsız mesajlaşma. mantıklı geldi baya. tek çekincem işte turkcell'den ayrılmak adamlar nasıl bağladıysa bırakmak istemiyorum turkcell' i :D ama vodafone'da şebeke problemi yoksa güzel o zaman
bu tip kampanyalara katılma bağlayıcı şeyler bunlar ilerde çıkmak istediğinde problem teşkil eder öte yandan şu an en iyi her yöne tarifesi fiyat/performans olarak vodafone da bence geçin 25 TL kar edin az değil..
hepinize bilgiler ve tavsiyeler için teşekkür ederim. galiba geçicem vodafone' a.