Şimdi Ara

Turkcell'den Vodafone'a geçmek Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15-20 yıldır Turkcell kullanıyorum ama paketleri artık çok kazık gelmeye başladı. Vodafone paketleri daha çok hoşuma gitmeye başladı. Ankara içinde Turkcell'i aratır mı sizce. Birde hattım çok kucuk yaşta alındığından kendi üzerime değil. Suan Turkcell deyken hattı üzerime almaya kalksam 100 lira cıvarı yazıyorlarmış. Vodafoneye geçerken aynı zamanda kendi üzerime ücretsiz alma ihtimalim var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesil+ -- 7 Mart 2020; 12:30:35 >

• Özellikle sehir merkezlerinde turkcellin alternatifi vodafone degil tt dir, daha Ankara’da tepe prime da, çevre bakanlığı gibi yerlerde düzgün cekmiyordu Vodafone...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 7 Mart 2020; 12:40:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İş gereği Ankara ziyaretlerimde Ankamall avm çevresi hariç pek sorun görmedim ama kullananlardan fikir almak şart bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekmeme olursa kafayı yerim ben sürekli nete erişebiliyor olmam gerekli. Turkcel dışındakilerde büyük sehirde olsa illa ki sıkıntı cıkarıyor sanırım.
  • Vodafoneda faturasız hat devir ücreti 30-50 tl arasında değişiyor. Yaşadığım şehirdeki bir Vodafone bayisi 30 TL’ye yapabileceğini söyledi hat devrini (faturasız için) 10 güne yapmayı düşünüyorum ben de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.