Şimdi Ara

Turkcell den Yeni Müşterilerine Özel Mega Sürpriz Tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
12.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kısa süreli bu kampanyalar 19 Nisan 2023 Çarşamba günü satışa sunulmuştur.

• Aboneler bu kampanya ile kontratlarını 12 ay uzattıkları, yeni kontrata geldikleri, kalan ay kadar üst pakete geçiş yaptıkları durumlarda ilk ay kullanabilecekleri 20 GB paketi aktiflenir. Aboneler 365 günde en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere bu faydayı alabilirler. Kontratın ilk ayında geçerli olan 20 GB internet paketi, Turkcell İletişim AŞ tarafından sunulmaktadır ve Turkcell mobil şebekesinde kullanılabilir.

• BiP ve WhatsApp uygulamalarında sınırsız mesajlaşma sunulmaktadır. Whatsapp uygulamasında geçerli sınırsız internet sesli ve görüntülü görüşmeleri kapsamamaktadır.

• Bu aboneler 12 fatura dönemi boyunca paketin aylık ücretinde gerçekleşecek olası fiyat değişikliklerinden etkilenmeyecektir. Kampanya bitiminde aboneler paketin o anki taahhütsüz ücreti üzerinden ücretlendirilmeye devam edecektir.

• Kampanyadan 12 aylık taahhüt süresi dolmadan ayrılan aboneler kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları indirimlerin toplamı ya da kalan taahhüt süresi boyunca ödenecek paket ücretleri toplamından hangisi lehlerine ise ona göre erken iptal ücreti ödeyeceklerdir.

• Kampanyaya katılan aboneler için, kampanyadan faydalanılan süre boyunca alınan indirimlerin toplamı hesaplanırken kampanya kapsamında sunulan 20 GB ilk ay faydasının 45TL bedeli hesaplamaya dahil edilir.

Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum…

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• mega 20 ve 35in fiyatı iyiymiş. benim turkcellde taahhütüm bitiyor, mevcut müşteriye vermiyor bunları.

• Platinum olmanın farkı veya avantajı nedir? Değer mi Mega 35 ile Mega 20 arasındaki farka?

• martenzit9 kullanıcısına yanıt
    Aslında bir fark yok hocam, önce den daha çok farkları vardı tabii.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağol hocam cevap için. Vodafone Red 30 GBlıydım. Burada yazılanları okuyup faturasıza geçeceğim dedim; 12GB + 2000dk + 250SMS duran özellikli 64₺ teklif ettler, kabul ettim.

Hayırlı olsun hocam

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Burada yazılmasa haberim olmayacaktı faturasıza geçmek istiyorum seçeneğini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone’luyum, hattimi bu paketlerden birine tasimak istiyorum ama sanirim mumkun degil, yeni hat alamam lazim

Vodafone'dan Turkcell'e ve bu tarifelere nasıl geçiş yapacağız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece yeni müşteriler mi yoksa halen Turkcelli olup 12 aylık taahhüt verenler de yararlanabiliyor mu tam anlayamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt olarak hattınızı Turkcell’e gidip bu istediğiniz tarifeler den birine taşımanız yeterli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yeni müşterilere özel hocam.

• Numara taşımayla geçiş yapılabiliyor mu

• ktyd kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

Bayiden mi yapmam gerek online sadece yeni hat olarak alabiliyorum

• ktyd kullanıcısına yanıt
    Mağaza dan geçiş yapabilirsiniz hocam.

Teşekkürler

Hocam burada yazılanlardan pek bir sey göremedim. Vodafone müşteri temsilcisine mi söylediniz faturasıza geçmek istediğinizi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.