Şimdi Ara

TURKCELL DİJİTAL OPERATÖR HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TürkTelekomdan sonra Türkcell uygulaması da çöktü erişim sağlanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TURKCELL kullanırken "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz" veya "Dijital operatör şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz" gibi hata mesajlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu hata, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• İnternet bağlantını kontrol et. Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, işlemin gerçekleştirilememesine neden olabilir.
    • Uygulamayı kapatıp tekrar açmayı dene. Bazen uygulamadaki geçici aksaklıklar bu hataya yol açabilir.
    • Telefonunu yeniden başlat. Bu işlem, cihazındaki geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • "commonerror" ifadesi, genellikle TURKCELL'de yaşanan genel bir hatayı ifade eder. Bu hata geçicidir ve genellikle kısa süre sonra çözülür.
    • Hata devam ederse, TURKCELL müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsin. Bu hata koduyla ilgili özel destek sağlayabilirler.

Bu adımları izleyerek, genellikle "İşleminizi şu anda gerçekleştiremiyoruz" veya "Dijital operatör şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz" gibi TURKCELL hatalarını çözebilirsin. Hata devam ederse, ek yardım için TURKCELL müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 saattir Yumurta Çatlattan kazandığım 1 GB interneti tanımlayamadılar. İlk bağlandığım müşteri hizmetleri çatlattan kullandığınız,1 GB interneti tanımlıyorum süreniz yeniden başlayacak dedi. Yarım saat geçti internet yok. 2.kez,aradım,bu sefer bağlanan müşteri hizmetleri hediye tanımlanamamış dedi ve sorun çözülmezse tekrar arayın dedi. 6 saatlik 1 GB internet geldi,çatlat yazmıyor,Bipten kazandığınız diyor. Sanırım telafi için yaptılar,Turkcell böyle şeyler yapıyor.
    Nedense dergi yüklemeden kazandığım 1GB tak diye geldi.

• Bakım çalışması yapılıyor yüksek ihtimalle.

• Şu an uygulama aktif hale geldi.

• Sen TTlisin bırak şu Turkcelli

• Çökme değil planlı çalışma arada geceleri yarım saat kadar bakıma alıyorlar tt gibi rezil sistemleri yok gün içinde çöküp düzeltilmesi saatleri bulmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meculadam M kullanıcısına yanıt
    Türk telekom uygulaması haftanın 5 günü çöküyor. Ben çok karşılaşıyorum. Ama hiçbirinin bu sorununu karalamam. Çünkü yıldız kare ile zaten aynı sorgu yapılabiliyor. Senelerdir TTyi kullanıyorum. Turkcelli en son 8 sene önce uzunca kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlık bakımlar ile 'çöktü' denmez.

• Bunu "çökme" olarak adlandırmak doğru değil diye düşünüyorum. Turkcell gece saatlerinde düzenli olarak bakım yapıyor, bu da onlardan biri.

• Gereksiz eleştiri gizli bir hayranlıktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuyu açana yüklenmeye gerek yok telekomdan sonra turkcell de çöktü demiş turkcelle karşı bir saldırı göremiyorum
    şu anda bakım yapılıyor yazmak yerine şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz yazıyorlarsa ben de bunu çökmek olarak nitelendiririm uzun veya kısa sürse de
    sonra uyarıyı değiştirip bakım yaptıklarını yazmışlar olması gereken bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 17 Mart 2019; 13:41:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meculadam

Çökme değil planlı çalışma arada geceleri yarım saat kadar bakıma alıyorlar tt gibi rezil sistemleri yok gün içinde çöküp düzeltilmesi saatleri bulmadı.
    Doğru yarım saat bakım
    saat 2 yi geçmiş hala çalışmıyor sende haklısın

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    önceki gözlemleri kenara bırakıp konu özelinde bakmak lazım, konuda denilen şey sadece uygulamanın çalışmadığı ben bunda bir sorun görmüyorum
    kimin açtığına bakmadan niyet okuma yapmadan sadece konuya yorum yapmak lazım diye düşünüyorum yoksa sen laf atarsın o laf atar bitmez bu iş

• Kim ne derse desin turkcell herşeyiyle 10 numara..vodafone ve türk telekomla asla kıyaslanamaz

• tt habire cöküyor bulasıcı olmaz umarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.