Şimdi Ara

Turkcell'e Geçiş Yapacağım Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 TL altı konuşma + internet barındıran paketlerden kaldı mı arkadaşlar?

• 500 dk 1 gb 500 sms 70 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king56 -- 13 Mayıs 2019; 18:8:24 >

• king56 K kullanıcısına yanıt
    fiyatı çok uygun hemen geçıyorum hocam sagolun

• faturasızdan faturalıya geçersen de

• Genç veya lifecell paketleri uygun fiyatlı 25₺ ye paket varmı onu hiç sanmıyorum.
  • Lifecell hoşgeldin 2 gb var 27 tl ama. Zaten Turkcell'de en az TL yükleme miktarı 35 TL olabiliyor. Paket kapsamında 500 dk + 2gb + 1000 sms + 1 gb yaani + 2 gb facebook twitter - turkcell'in kendi uygylamalarında geçerli 5'er gb +30 gb bip var. Ayrıca sürpriz nokta, goller cepte, salla kazan, yumurta çatlatma (gnç tarifelerinde), kim 1gb ister gibi seçeneklerle internet ve konuşma hediyeleri kazanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 2GB ve 500 dakika yetiyorsa Turkcellde 6 ay paket almadan yani para vermeden hattını kullanabilirsin ki. Neden boşu boşuna 25 TL vereceksin eğer zaten 2GB ve 500 dakika yetiyorsa.
    Ben yoruldum,pes ettim @yafess_ ve @A.R.E.S. anlatabilirler belki onlar da herkese tek tek anlatabiliyorlarsa. Ben adama tek tek anlatamıyorum,şuradaki yazıları okursanız faydası olur deyince tepki görmekten korkuyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimcell den TT a geçiş
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500dk 500sms 4gb 30tl turkcell gecen ay boyle bir paket kullandim faturasiz hat.

• rexpos R kullanıcısına yanıt
    paketin adını söyler misiniz hocam.
  • imam25 kullanıcısına yanıt

bu olmasi lazim

Hattınızı taşıyacaksanız yada yeni hat alacaksanız şu linkteki kampanyalı fiyatlar en uygunları:

• quote:

Orijinalden alıntı: rexpos

500dk 500sms 4gb 30tl turkcell gecen ay boyle bir paket kullandim faturasiz hat.
    Turkcell de minimum 35 TL yüklenmiyor mu?
  • HakanG22 H kullanıcısına yanıt
    Evet zaten öyle ama paketin 30 tl oldugunu soyluyor arkadasimiz. Ben denedim ama hazirkarts yeni gelenler icin gecerli oldugu mesaji geldi turkcelden. Yani halâ bir paket bulamadim. 3-4 senelik turkcellliyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tamam da,kaç GB internet istiyorsunuz bi yazın bilelim. 2 GB mı,5 GB mı?
    Eski abonenin en iyi yapacağı yöntem Dijital Operatörde size özel paketler görünür onlara bakmak. Ha 25 TL'ye istiyorum diyorsanız açık söyliyeyim,piyasada 25 TL altı şuan Turk Telekom Coşturan paket var 3GB 500 dk 19 TL,bir de çekmeyen Vodafonenin 3GB 750 Dkika ramazana özel paket var 22 TL. Başka piyasada 25 TL altı internet ve konuşma içeren 3'lü yada 2'li paket yok.
    Turkcellde 25 TL'ye sadece 750 dakika konuşma bulabilen çok şanslıdır,hatta Türkiye şanslıdır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 14 Mayıs 2019; 16:44:21 >
  • 2 ya da 3 gb internet, 500 dk konusma. Sms onemli degil. Max 30 lira olmasini istiyorum hocam. Dijital operatör ne bu arada? Turkce uygulamasi mi?

Haydaa.. Trollemiyorsunuz değil mi?
    Telefonunuz akıllı telefonsa kurun uygulamayı. Size teklifleri bulun.

Link:
    m.turkcell.com.tr
    Dijital Operatör Uygulaması
    https://m.turkcell.com.tr/servisler/dijital-operator-uygulamasi

• Tesekkurler

• Köyde yaşamıyorsan Turk Telekom senin işini görür,git Turk Telekom bayisine Konyacell Costuran paketine hattını taşımak istedigini söyle. Hattın taşınınca işlemleri yap 19 TL'ye 3GB 500 dakika kullan rahatına bak. İstersen 1 ay sonra turkcele geri taşır 30 TL'ye 2GB paketi alırsın kampanya ile.

• Welcome the Turkcell hocam 25 liraya paket mi kaldı 😄

• mart ayinin basinda bayiden 30tl yuklendi. onun haricinde kullanmadim hatti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.