Şimdi Ara

Turkcell e yazdığım kınama mesajım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasık 17 yıllık Turkcell musterısıyım... hazırkarttır efenım faturalı hattır hep Turkcell kullandım vede pek bi şikayetim olmadı... taaki bu son 1 ay öncesine kadar...
    şuanda bizzat benim ödediğim 4 adet Turkcell faturalı hat var 2 si benim adıma diğerleri yiğenlerimin hatları ama ben ödüyorum
    gelelim sizden ayrılmaya neden karar verdim
    sanıyorum 2 ay oncesıydı yegenıme yenı telefon sözü verdiğim için ona telefon almak ıcın Turkcell bayısıne gıttım vede bana orda çok değişik ve aşağılayıcı bı hıtap şekliyle SANA TELEFON MELEFON ÇIKMAZ SENIN SICILIN BOZUK KARA LISTEDESIN denıldı vede ordakı musterılerın yanında en onemlısı yegenımın yanında yerın dıbıne gectım

bunuda gectım

sureklı olarak goller cepte mesajı alıyordum
    vede rahatsız oluyordum
    defalarca aradım defalarca ıptalı ıcın sms attım ama nafıle

onemlı bır sms bekledıgım bır gunde yıne basladı bu goller cepte den sms ler gelemey
    yıne musterı hızmetlerını aradım
    ve karsımdakı musterı temsılcısı öyle bi çeşit ağızla benimle konusuyorkı yanı tarıfı mumkun degıl
    resmen rajonlu konusuyor yanı bitirim ağızları
    ve buna kayıtsız kalamadım vede sordum nedir bu tavrınız
    yanı bırakın uslup bozuklugunu bildiğin giderli tavırlar vede cevaplar
    sorduguma soracagıma bın pişman oldum vede koptuk karşılıklı olarak
    düşünsenize müşteri temsilcisiyle kopuyorsunuz

uzatmayalım ikinci hadisemde buydu

gelelim bugunku hadıseye

sanıyorum ben kara lıstelerındeyım bu Turkcell in
    cunku web sıtelerındekı canlı yardımda bıle bı acaıp tavırlar cevap vermemeler vede haklı oldugum konulara gırınce benı canlı yardımdan atmalar vs hatta alın sıze ısım vereyım canlı yardımda mucahit ile yaptıgım gorusmeyı ınceleyın...
    benım ona cevap verme surelerıne bakın bıde onun bana cevap verme surelerıne bakın bıde benı sohbetten gec cevap verıyorum dıye sohbetten atmasına bakın bıde uslup ve tarza bakın

anlıyacagınız Turkcell benı gozden cıkarmıs
    ve 2. sınıf insan , mülteci , parasız , sıgınmacı yada kendılerıne gebeymısım psikokozlarıyla bana hıtap etmekteler bana karsı tarzları budur

bende bunlardan sebep olarak tasarrufu konusunda hükmettiğim 4 hattıda diğer operatörlerden birisine taşıyacagım

1tl nın hesabını tutan , kuruş için musterı temsılcısıyle dakıkalarca cebelleşen bir müşteri olsamda bana böyle davransalar HAK EDIYORUM GALIBA SONUCTA ONLARDA INSAN dıye dusunurum ama... öyle bir durumda yok...

Velasılı Turkcell ya beni gözden cıkarmıs artık müşterisi olarak beni ve diğer hatlarımı görmek istemiyor yada müşteriye doymuş hiçbir müşterisine eyvallahı yok dediğim dedik pozisyonunda işinize gelirse tavırlarında

buradan Turkcell i de kınıyorum. hangi firma yada o firma hangi pozisyonda olursa olsun müşterisine böyle kötü ve ezikleyici muamele yapmamalı....

vede bu yaşadıklarımı çeşitli forum sitelerindede paylaşacağım

bana karşı olan yoğun rencide edici , umursamaz vede kahvehane stili yapmış oldugu konusmalardan dolayıda Turkcell i kınıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.