Şimdi Ara

Turkcell ekstre sorgulama ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde forumda Turkcellin bir servisinden bahsedilmişti yalnış hatırlamıyorsam...
    Kontörlü hatlar ayda 3 kontör karşılığında görüşme detaylarını alabiliyordu...
    Bu konuyu forumda aradım ama bulamadım...
    Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...??
    Turkcellin sitesinde de yok, belkide ben bulamadım bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halle -- 22 Mart 2009; 16:22:35 >

• Bahsettiğiniz sistem Avea kontörlü hatlar için geçerlidir. Avea online işlemler bölümünden ulaşılabilir.
  • Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim...
    Demek ki ben yalnış anlamışım...
    Yazık, güzel bir servis keşke Turkcell de de olsaydı...
  • Rica ederim.

Siz de 1-2 dakikanızı ayırıp bu dileğinizi Turkcell'e iletebilirsiniz.
  • turkcellde de olması lazım
  • Turkcell'de Kontör Extre sistemi ücretsizdir. Ancak konuşma detaylarını vermiyor. Sadece kullanılan ve yüklenen kontörlerin genel bilgisini vermektedir.
  • Turkcell hattın varsa Gir turkcell -im'e orada online işlem merkezinde kontörextra'ya tıkla istediğin ayın kontör harcamasına bak...Hem de sorgu için kontör vermiyosun...turkcell-ime giriş 2 kontör sadece bunu ödüyon o kadar...

Online işlemden tamamen ücretsiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 22 Mart 2009; 17:11:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

8 kontör karşılığında aylık görüşme bilgilerini müşteri hizmetlerinden ve extralardan talep edebilirsiniz. Posta yolu ile gelecektir.

Yakın bir zamana kadar online işlem menüsünden bu istek yapılabiliyordu ama son güncellemeden sonra kaldırıldı.

Yani bu servis turkcell'de var

Hocam o dediğinize ben bir ay üye olmuştum..sonra iptal ettirdim..(2-3 gün sonra)

Bi müşteri hizmetlerinden bayan yarım saat anlattı ne olduğunu ama bişey anlamamıştım...(çok karışık geldi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.