Şimdi Ara

TURKCELL EL İNSAF DEDİRTECEK İBRETLİK FATURALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüklü fatura gelmesinden şikayetçi biriyle konuştum bugün. Bu arkadaşa hattı 40 lira gelecek diye satmışlar. Kendisi bu işlere çok yabancı, ve hiç bir şeyden anlamıyor. Faturalarını incelediğimde şok üzerine şok yaşadım. Kullanıcının bilgisizliği ve cehaletinemi yanayım, Turkcelin vicdansızlığınamı kızayım bilemedim. 50 liralık harcama dışında, diğer bütün kalemler, kullanıcının cehaletinden kaynaklı giydirilmiş ve aylarca sömürülmüş kalemler. En çarpıcı örnek ise 36 liraya bir haftalık 1GB internet. Ve daha bir çok saçma sapan ücretlendirmeler. El insanf.

• Bütün operatörleri kullandım faturalıda. Turkcell belki 2-3 yıl geçti kullanmayalı. Ardından Türk Telekom kullandım sonra Vodafone. Açıkçası faturalar gelmesi gereken gibi gelen tek operatör oldu Vodafone benim için. Fazladan tek kuruş gider vergi almıyorlar. 79 ise tam 79.

Diğerlerinde böyle değil, benden onaysız abonelikler, ek giderler, vergiler vs.
    Turkcell çok kurnazca hatta alçakca mesajlar atıyor abonelerine. Flaş sms dediğimiz ve ekranda beliren, ekranı tamamen kapatan ve TAMAM dışında seçenek olmayan sms ler. Tamam tuşuna basıyorsun mecburen, ve sonra gelsin abonelikler. Defalarca kendi hattımdan iptal ettirmiş olmama rağmen, banada geliyor hala. Bu resmen hırsızlık, dolandırıcılık.
  • Bütün operatörleri kullandım faturalıda. Turkcell belki 2-3 yıl geçti kullanmayalı. Ardından Türk Telekom kullandım sonra Vodafone. Açıkçası faturalar gelmesi gereken gibi gelen tek operatör oldu Vodafone benim için. Fazladan tek kuruş gider vergi almıyorlar. 79 ise tam 79.

Diğerlerinde böyle değil, benden onaysız abonelikler, ek giderler, vergiler vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkDmrc B kullanıcısına yanıt
    Turkcell çok kurnazca hatta alçakca mesajlar atıyor abonelerine. Flaş sms dediğimiz ve ekranda beliren, ekranı tamamen kapatan ve TAMAM dışında seçenek olmayan sms ler. Tamam tuşuna basıyorsun mecburen, ve sonra gelsin abonelikler. Defalarca kendi hattımdan iptal ettirmiş olmama rağmen, banada geliyor hala. Bu resmen hırsızlık, dolandırıcılık.
  • İyi çekiyor bir zahmet ödeyin 10-20 katı faturaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gelen uyarıya evet derse gelecek faturalar bu şekilde olur. Bizim ülkemizdeki herkes teknoloıji konusunda bilinçsiz ve özürlü. Bilinçsiz insansın neden faturalı abone olursun. Tamam oldun fazla ücret geliyor diye hiçmi bayiye gitmedin sormadın , sebebini araştırmadın.
  • Haklısın ama bu ülkede herkes bilincli degil. Olamazda. Bunu firsat bilip tuzak sms yollayip bu insanları soyanların vicdanina ne demeli.

• Hak etmiş aynen devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuşmalan -- 28 Aralık 2017; 16:55:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konuşmalan

Hak etmiş aynen devam

İlgisizlik en büyük cahilliktir. Ülkemin adamı o kadar ilgisiz ki kullandığın malın ne olduğunu bilmiyor.
  • Yıllardır Turkcell faturalı kullanıyoruz ailede herkes faturalıda kimseye bir kere fazla fatura gelmedi
  • Turbo plus sinirsiz 4gb merak ettim ben

• karmixs K kullanıcısına yanıt
    Onun ne olduğunu bende bilmiyorum. İptal ettim ama yenilenirmi acaba diye de düşünüyorum.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Sinirsiz internet paketiymis

• karmixs K kullanıcısına yanıt
    Google da aratınca genelde şikayetvar'a yapılan şikayetler çıkıyor. İptal edenler ama yinede yenilenenler şikayetlerde bulunmuş. Demekki canı yanan çok var bu paketlerden :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Paket 4 GB turbo hızda, yani 3G'de 7.2 Mbit sınırlaması olmadan kullanım hakkı veriyor, sonrasında da 128 Kbit ya da güncellenmişse 1 Kbit hıza düşüp ekstra fatura gelmesini engelliyor görünürde. Ama burada üstüne haftalık falan paket geçirmiş de durmuşlar. :)
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Geçirmek Turkcellin işi, o işte ustalar. :)
  • Operatörler son bir kaç senedir kontürlü hat aboneleri gerek cazip tarifelerle, gerek cihaz taahhütleriyle ve gerekse pahalı olan kontür fiyatlarını kullanarak faturalıya geçiriyorlar.

Ayrıca bayiler baştan savma cevaplar veriyor, çağrı merkezi çalışanları kendilerine öğretilen haricinde müşteriye bir şey söyleyemiyorlar.

Bütün bu olaylar olurken çoğu müşteri çaresiz kalıp sinir küpü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Operatörler son bir kaç senedir kontürlü hat aboneleri gerek cazip tarifelerle, gerek cihaz taahhütleriyle ve gerekse pahalı olan kontür fiyatlarını kullanarak faturalıya geçiriyorlar.

Ayrıca bayiler baştan savma cevaplar veriyor, çağrı merkezi çalışanları kendilerine öğretilen haricinde müşteriye bir şey söyleyemiyorlar.

Bütün bu olaylar olurken çoğu müşteri çaresiz kalıp sinir küpü oluyor.

Dediklerinizde hem fikirim yalnız benim bahsettiğim faturayı ödeyen adamın ilgisiz olup hiç bir şekilde hakkını aramamasından kaynaklanıyor.
  • Ağustos ayında acimamislar

• Böyle Yüzde 50 -cahil bir halka ,herşey müstahaktır..Beter olun beterrrrrrrrrrr......

• Benim 2 yılda ödediğim parayı sen bir ayda ödemişsin 24tl ay 1000dk 1000sms 6gb watsap bil wiro sınırsız kıtadan yemiyor yurtdışınada 50 mb türktelekom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.