Şimdi Ara

Turkcell eski müşterilerine değer vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell yeni müşterilerine ve kontörlüden faturalıya geçen müşterilerine uygun, avantajlı paketler sunarken bizim gibi eski müşterilere değer vermiyor ve bundan dolayı pahalı paketler kullanmak zorunda kalıyoruz. Gidip paketleri ucuza satıp daha fazla para kazanmak varken (ki mantıklı, insanlar ucuz seçenekleri daha çok tercih eder) pahalıya satıp para kazandığını zannediyor akıllılar
    Turkcell'e şikayet talebi açtım ve durumu izah ettim. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Bence Turkcell'in yaptığı şey haksızlıktan başka bir şey değil.
    Başka operatöre geç rahat et diyenlere ise cevabım şu: Kontratlı cihazım var (12 ay taksitli) ve 3. taksidi 1 hafta sonra faturaya kesilecek
    Turkcell'e hakaret ettiysem özür dilerim fakat diyebileceğim en kibar şey buydu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın sonuna kadar.10 yıla yakındır Turkcell kullanırım yeni hat taşıyanlar bile benden daha uygun paketler alabiliyor.Konuyu öne çıkartıp Turkcellin görmesini sağlamalıyız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En mantıklısı zırt bırt numara taşımak.
  • Turkcell in eski müşterileri olmasa nereden para kazanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama yeni müşteriler sırf avantajlı paketlerden dolayı Turkcell'e geçiyor, 1-2 yıl sonra onlar da pahalı paket kullanmak zorunda kalınca çevresine söylüyor "Turkcell kullanmayın çünkü 1-2 yıl kullandıktan sonra pahalı paket kullanmak zorunda kalıyorsunuz" diye ve bu sözü duyan Turkcell kullanıcıları numaralarını başka operatörlere taşıyorlar ve yeni hat alanlar bu sözü duyunca başka operatörlerden hat alıyorlar. O yüzden diyorum eski müşterilerinize de bir değer verin diye. Yoksa eski müşteriler tabii ki de şart
  • Diğerleri veriyor mu?

• hocam diğerleri vermiyor diye turkcell de vermesin mantığı doğru değil. insanlar (ben dahil) zaten yıllardır turkcell’deyiz bunun nedeni de belli. burada amaç eski müşterilerin de yüzünü güldürecek tarifeler yapmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakaret etmemişsin doğru olanı söylemişsin. Yıllar öncesine kadar bende aynı sorundan muzdariptim. Sonra numaramı vodafone'a taşıdım. Aradan kaç sene geçmesine rağmen hala uygun fiyata paket alabiliyorum. Taahhüdün var demeseydin numaranı taşı diyecektim. Sanırım turkcell'de seçtiğin pakette yıllık taahhüt yapma imkanın vardı. Bir bak istersen sitesinden.

• Katılıyorum o yüzden geçen ay Vodafone geçtim daha sonra geri Turkcell'e geldim. 40 ödeyeceğim paketin 2 katı içeriğine 30 veriyorum şimdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim esas numara taşıyamama sebebim şu: 3 ay önce eski telefonum bozuldu ve yeni telefon aldım. Aldığım telefonu da taksitli olarak aldım. Daha 3. taksidini ayın 20'sinde ödeyeceğim. İşte bu yüzden numara taşıyamıyorum, eğer taşırsam 1500-2000 TL ceza keserler
    Bu arada aldığım telefon Samsung Galaxy J7 Pro 32GB modeli.
    Turkcell eski müşterilerine çok az paket seçeneği sunuyor ve fiyatları da özelliklerine göre çok yüksek. Örneğin Turbo 5GB paketinde 500 dk, 1000 SMS ve 5 GB internet var fakat paket taahhütlü alırsanız 59 TL, taahhütsüz alırsanız 69 TL
    Bazı arkadaşlarım başka operatörlerden 30-35 TL'ye 5 GB aldığını söylüyorlar.
    Şu anda kullandığım paketin adı GNÇ Süper, yıllık taahhütle ayda 49 TL'ye 2 ay önce almıştım. 1000 dk, 1000 SMS ve 5 GB + Gece geçerli 5 GB içeriyor.
    Eski müşterilerin Turkcell'den 35-45 TL arası fiyatla 5 GB alması çok zor. Paket bulsa bile tam alayım derken karşılarına çıkan mesaj şu: "Bu paket hattınız için uygun değildir"
    Benim annem de Turkcell kullanıyor fakat malesef annem benden daha fazla kazıklanıyor. Çünkü 1 GB'a 25 TL veriyor. Bir arkadaşım Turkcell'den 19 TL'ye 2 GB alabiliyor.
    Umarım Turkcell şikayet talebimi görür ve paketlerde değişiklik yapar yoksa bu fiyatlarla geçinilmez.
    Ekleme: Dün 2 tane ekran görüntüsü almıştım bu saçmalığı kanıtlayan, şimdi bu resimleri paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf6554 -- 14 Mart 2018; 23:31:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

En mantıklısı zırt bırt numara taşımak.

Su bloke isi sorun hocam.Bankalarla ugrasiyoruz hep :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bu konuda baya bi haklısınız hocam kredi kartıylan ödeme yapamadım bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Bu konuda baya bi haklısınız hocam kredi kartıylan ödeme yapamadım bu yüzden

Isin sacma tarafi garantiden 2 defa bloke kaldirdim gecen internet subeye giricem yine bloke var diyor.Garanti Cep icin ayri Bonus flash icin ayri ayri kaldirdim.Net subesi icin daha kaldirmadim 1.5 ay oldu nasilsa mobil subeden hallediyorum diye.

Saçma sapan bu bankaların işi vatandaşı uğraştıralım derdinde hepsi.
    Ya benim telefon numarama bağlı banka hesabı olmadığı için bunu hiç düşünemiyorum fakat gerçekten de en büyük sıkıntı bu
    İnşallah şikayet talebim kabul edilir. Eğer kabul edilmezse bir gün THH'ye şikayet edeceğim. Yoksa sırf çok para vermemek için banka işlerimizde büyük aksamalar yaşıyoruz
    Ama beni ilgilendirmiyor çünkü numarama kayıtlı banka hesabı yok zaten

• bu sadece turkcell için değil vodafon içinde geçerli telsimden beri hattım vardı taşıdım türktelekom hiçbir avantaj yok 3 operotörde uzun sürekli müşterilerine bişey vermiyor
  • Operatörler bu işleri kendi kafasına göre yapmıyor, rekabet kurumu denen saçmalık yüzünden hep bunlar. Bu kısıtların nedeni, bir kez bir operatöre geçen adamın sonsuza kadar orada kalması uzun vadede diğerlerini bitirir, bu anlamda hedef operatör turkcell, düşünsenize hem kalite algısı, hem de prestijiyle, bir de müşteriye sonsuza kadar en ekonomik fiyatı teklif ederse, vodafone ve aveanın bitmeme şansı yok. evet aynı kurallar avea ve vodafone da da var, ama bu kuralın asıl hedefinin turkcell oldğu gerçeğini değiştirmez.

Rekabet kurumu denen şey devletin vatandaşın çıkarlarına ters, şirketlerin amacına hizmet eden bir kurum oldupu aşikar.

• Bi de cihaz almışsınız size hiç bi türlü indirim yapmazlar mümkünse daha pahalıya tarife satarlar

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 11:7:14 >
  • yusuf6554 Y kullanıcısına yanıt
    Arada aynı içerikte iki farklı paket. Arada %25 fiyat farkı var. Yazık. Normalde olması gereken. Daha eski müşterilerine, sadakatinden dolayı daha uygun paket sunmaları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.