Şimdi Ara

Turkcell evde 4g 50gb sınırsız 79 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evde
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi

evde internet hattı olmama şaetı var

wifi modem dahil

not: kdv hariç demiş onu anlamadım

kullanan varmo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kampanya aslında. Taahhüt olayına bulaşmak istemiyorum, yoksa denerim. Turk Telekom kablo çekti ama port yok deyip bağlamamaya devam ediyor. Yıl içinde belki Vodafone fiber çeker de geçerim diye uğraşmıyorum fazla. Yoksa denenebilir.
  • Benim evde altyapı yok bana uyuyor ama taahhüt işi var

• kdv hariç diyoe?

• Vergiler dahil 79₺ olsa altyapı olmayan bölgelerde kullanılabilir gibi ama ben yinede akk sonrası 1mbit falan bekliyordum turkcell yine şaşırtmadı
  • AKK sonrası 128kbps 8mbit'e falan sabitledikleri gün abone olurum. Apartmanda baz istasyonu var zaten.
  • Geçen ay ötüyorlardı yok WTTH yok bilmemne diye. Bu mu yani. Fiber alamıyorsak ADSL gelmiyorsa, 50gb sonrası 128kbps. Eyvallah Turkcell ya zahmet etmişsin. Ev kullanıcısını çok düşünmüşsün hızın yarısını geri al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremimo

Geçen ay ötüyorlardı yok WTTH yok bilmemne diye. Bu mu yani. Fiber alamıyorsak ADSL gelmiyorsa, 50gb sonrası 128kbps. Eyvallah Turkcell ya zahmet etmişsin. Ev kullanıcısını çok düşünmüşsün hızın yarısını geri al.

O teknoloji 2017 yılı içinde diyordu.Şimdilik beklemek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpagut0 A kullanıcısına yanıt
    2017'de gelecek olan da farklı bir şey olmayacak hocam. Her konumda operatörler müşteri beklentilerini karşılamaktan yetersiz çünkü, aynen o zaman da karşılayamayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

2017'de gelecek olan da farklı bir şey olmayacak hocam. Her konumda operatörler müşteri beklentilerini karşılamaktan yetersiz çünkü, aynen o zaman da karşılayamayacaklar.

Yapılmayacak şeyler değil yapmazlarsa da keyifleri bilir.Bugüne kadar çok eksikliğini hissetmedim yine idare ederiz,bağlatmayız olur biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline başvurusundan sonra eğer bölgenizde "PORT YOK" uyarısı alırsanız ancak bu tarifeden yararlanabilirsiniz.
  • Benim binamda alt yapı yok ve Türk Telekom çekecek gibi gözükmüyor o zaman ben satın alabilir miyim

• Bende ki şansa bak. Türk telekom mobil in 20gb Wi-Fi modem li tarifesi için 59 tl ödüyorum. Bu ondan daha uygun. 79 TL olsa bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim köyde hiç biri yok 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu taahhütlü olarak aldık diyelim mesela aboneliğin 3.ayında port sorunu çözüldü ve evime sabit internet bağlatabiliyorum bu taahhüt'ü iptal edip beni superonline sabit internete geçirirlermi yoksa bitene kadar kullanmak zorundamıyım?
  • Arkadaşlar apartmanda.komple telefon hattı yok . yinede alabiliyormuyum bunu. Su anda ben 160 TL lık vinn Wi-Fi kullanıyorum eğer boyle bir paket varsa aşırı derecede kaziklaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizuga

Superonline başvurusundan sonra eğer bölgenizde "PORT YOK" uyarısı alırsanız ancak bu tarifeden yararlanabilirsiniz.

Bende port yok. 50gb da nedir ki ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bunu taahhütlü olarak aldık diyelim mesela aboneliğin 3.ayında port sorunu çözüldü ve evime sabit internet bağlatabiliyorum bu taahhüt'ü iptal edip beni superonline sabit internete geçirirlermi yoksa bitene kadar kullanmak zorundamıyım?

Gecirirler ama aldigin indirimleride odersin. 60tl falan heralde 3ay icin. Yani kalan 21ayi odemezsin. Kullanmadigin aylari odemezsin. Yinede musteri temsilcisiyle konus

• Hocam aldığım indirimleri ödedikten sonra zaten esprisi kalmıyorki direk ceza ödemeden taşıması lazım kendim için değilde dayım için sormuştum oturduğu bina yeni ve bulunduğu sokaktaki tüm binalarda altyapı yok yaklaşık 8-10 bina yakın zamanda altyapı getirirler heralde o gelene kadar kullansın diye sormuştum en doğrusu müşteri hizmetlerini arayıp iyice bilgi almak lazım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Hocam aldığım indirimleri ödedikten sonra zaten esprisi kalmıyorki direk ceza ödemeden taşıması lazım kendim için değilde dayım için sormuştum oturduğu bina yeni ve bulunduğu sokaktaki tüm binalarda altyapı yok yaklaşık 8-10 bina yakın zamanda altyapı getirirler heralde o gelene kadar kullansın diye sormuştum en doğrusu müşteri hizmetlerini arayıp iyice bilgi almak lazım teşekkürler.

superonline ile turkcell ayni firma olarak gorulur ama. Taahhutler farkli oldugu icin ordan oraya geciremez. Ozaman taahhutsuz 50gb 160tl odeyecek ve modem icinde 200 lira ya pesin yada aylik olarak odeyecek.

Ben turktelekomun kisa surede bisey yaptigini gormedim. En az 8ay surer. Bu kampanya iyidir en azindan.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.