Yaklaşık 10 gün önce görmüştüm. Faturasızdan faturalıya geçmek için müşteri hizmetlerinden talep ettim ilk başta yıllık abonelik yapamadılar ancak sonradan düzelttiler. Turkcell'de kalmak isteyen, az kullanımı olan kişiler, az ücret ödemek isteyenler için tavsiye ediyorum. Bugün (galiba) son gündür. Özel şartları mevcut o sebeple sadece müşteri hizmetleri geçişi sağlıyor. Faturasızdan geçenler için 3 ay geri dönme hakkı mevcuttur. |
Turkcell Faturalı 600 DK Plus Paket (600 DK-SMS-MB 22 TL)
-
-
bimcell daha ucuz gibi, 19 tl olan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6GB internet sandım değilmiş.
-
Avea 10 GB 500 dk 1000 SMS 19 lira + devlet vergisi kullanıyorum. Daha iyisini görmedim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce mağduriyet yaşadığım için buraya da yazayım arkadaşlar Turkcell'de geri dönüşler ücretsiz falan değil geri dönerken ciddi anlamda sizden ücret alınıyor döndüğünüz zaman eski tarifeniz falan da kalmıyor. Mümkünse bunları göze alarak yapın nokta geri döndüğünü zaman çok çok pahalı tarife ile karşılaşıyorsunuz
Genellikle bu tarz paketler için müşteri hizmetlerinizi aradığınızda sistemde size uygun böyle bir paket yok diyerek pahallı paketlere yönlendiriyorlar, çokça tecrübeyle sabit.
Maalesef Turkcell kaliteli iletişim sunuyor fakat müşteri memnuniyeti odaklı bir firma kesinlikle değil.
-
kişiye özel paketlerinizi yazmayin şuraya.quote:
Orijinalden alıntı: tunay34bg
Avea 10 GB 500 dk 1000 SMS 19 lira + devlet vergisi kullanıyorum. Daha iyisini görmedim..
milletvekili paketi vardı sanırım, 5000 dk 10 gb 20 tl falan
quote:
Orijinalden alıntı: tunay34bg
Avea 10 GB 500 dk 1000 SMS 19 lira + devlet vergisi kullanıyorum. Daha iyisini görmedim..benimki de aria 20gb 2000dk 25ytl :)
-
Hocam haklısınız da ben 3 operatörü de denedim ömrümde 2 defa iade aldım ikisi de Turkcell'de idi. Diğerleri hepten kötü durumda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uskumrubenimki de aria 20gb 2000dk 25ytl :)
Alıntıları GösterBenim pakette 100dk 100sms 20mms aycell 19YTL
Daha ucuza sadece dk yokmu yav
paket süresi 30 gün olan süreyi 28 güne düşürdüler. Senede 1 ay fazla ödemiş oluyoruz.
Bu yüzden paket yenilemeyi her zaman geç yapın
-
quote:
Orijinalden alıntı: istceko
Daha ucuza sadece dk yokmu yavBu var, Her Yöne Konuşma 250 DK 12 TL
-
Turkcell için sormuştum ama yok herhalde.
-
Keşke faturasızda sadece konuşma paketini 2000 dk olarak satmasalar.
Yapsana 250 yada 500 dk konuşma paketini; ne olacak sanki?
Yaşlı insanlara 45 liraya 2000 dk satmanın amacı nedir? Anca fazla para kazanmaya çalışsınlar.
Faturalı 600 dk lık paket iyi ama ihtiyar bir insan her ay fatura ödemekle uğraşamaz ki. Yanlışlıkla faturayı ödeme hop 28 lira 64 kuruş cepte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muratotonasıl olsun bildiğin soygun 600 DK 25 TL sözleşme yaparsan yapmazsan 35TL
Bunun adı soygun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lexco
Keşke faturasızda sadece konuşma paketini 2000 dk olarak satmasalar.
Yapsana 250 yada 500 dk konuşma paketini; ne olacak sanki?
Yaşlı insanlara 45 liraya 2000 dk satmanın amacı nedir? Anca fazla para kazanmaya çalışsınlar.
Faturalı 600 dk lık paket iyi ama ihtiyar bir insan her ay fatura ödemekle uğraşamaz ki. Yanlışlıkla faturayı ödeme hop 28 lira 64 kuruş cepte.Yaşlılara PTTCELL yapıcaksın 500 DK 10 TL den, veya hiç paket yapmayacaksın dk 50 Krş dan konulsun
-
Şehirde yaşayanlara bimcell veya pttcell ikilisinden birini yaparız o sorun değil de; sadece turkcell in çektiği köyde yaşayanlar var onlar da 2000 dakikadan daha az konuşma paketi alamıyor turkcell yüzünden
Neyse ben konuyu fazla uzatmayacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
benimki de aria 20gb 2000dk 25ytl :) |
Benim pakette 100dk 100sms 20mms aycell 19YTL |
kişiye özel paketlerinizi yazmayin şuraya.
milletvekili paketi vardı sanırım, 5000 dk 10 gb 20 tl falan |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X