Şimdi Ara

Turkcell faturalı hattım var faturasıza geçerken ücret alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alaka

• Taahüt bittikten sonra geçersen sorun olmaz

• Turkcell faturalıdan Turkcell faturasıza geçişte 40 küsür liralık bir geçiş bedeli oluyor, geçiş yapıldıktan sonra da karşılığında hattına 1 aylık 2GB + 500DK yükleniyor.

• Faturalıdan faturasız'a geçerseniz kesintisiz kazık paketi adında bir paket yükleniyor ve ücreti 45TL.

Karşılığı 2GB + 500dk.

Cayma bedeli + Gün bazlı fatura + Bütün yılın tkü ücreti + 45TL paket ile cayarsın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Taahütğm bitiyor hocam 1 ay kaldı ama bana önerilen en düşük tarife 90₺ ben şuanda 74 ₺ veriyorum o yüzden sordum. Taahütüm olmadığına göre yalnızca 40₺ veriyorum ozaman öyle mi hocam? Sim kart ücreti vermiyorum 150₺ -200₺.

• Taahütüm yok hocam.Bitiyor 1 sonra. 74₺ veriyordum şuanda bana önerilen 100₺ Biraz fazla geldi bilemedim gerçi herşeyin fiyatı arttı ama öğrenciyim ben de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12 aylık 70 gb paketi var hocam hazır kartta turkcellin. 450₺. Ona mı geçsem acaba diyorum. Evde internet var.

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Taahütün bitiyorsa, sadece devlete ödenen telsiz kullanım ücreti + bahsettiğim 40 lira civarı ücret son faturan olarak çıkar hocam.

Başka operatöre numara taşıma yap. Sonrası o operatörde hattın açıldığı gibi hemen geri Turkcell'e dön. Hattın Turkcell de açıldığında hatta 450TL atıp 2200'a MUTLUMEGA 70GB yazıp gönder.

• Anladım hocam bu şekilde geçiş ücreti ödememiş oluyorum mantıklı ve de müstehak bunlara. Bakalım hocam 1 ay var daha bimcell veya pttcell de mantıklı geliyor gibi ama pişman olur muyum bilemedim turkcellden geçince.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim.

Kesinlikle pttcell ya da bimcell öneririm. Türk telekom altyapısı ve şehirde gayet başarılı.

En yakın pttye gidin bir yoklama yapın. Pttcell ptt ailem maksi tarifesine geçirebilirler sizi.

20gb + 1000 dk + 1000 sms 47 tl gibi bir fiyatı var. Link bulabilirsem atacağım. Şu dönemin en fiyat performans tarifesidir. Ha faturasız istersen faturasız içinde çok güzel bir paket var pm üzerinden yaz dönerim. Bende bu paketi kullanıyorum efsane.

• Hocam bu dediğiniz çok güzelmiş 1 ay sonra taahütüm bitiyor eğer devam ediyorsa buna geçicem. Faturasız istemiyorum hocam zaten uygun fiyatlı bu turkcellde halihazırda 74₺ ödüyordum vergiler dahil. Gençturkcelliyim bu arada. Geçen aradılar sözleşmeniz bitiyor 100₺ ye 18 gb internet var ona geçirelim. Başka? Diye sordum. ya da 90₺ ye 8 gb internet dediler. Dedim işte koca operatörde başka tarife mi yok bana bu ikisini öneriyorsunuz sadece ben şuanda 14 gb kullanıyorum bu bile bana fazla geliyor 18 gb çok bana dedim. O zaman 90₺ var 8 gb dediler şaka gibi. Ben öğrenciyim dedim koca turkcell bunca yıllık müşterisine başka tarife sunamıyor mu? Cevap:

turkcell kullanım alışkanlıklarınıza göre otomatik öneriyor dedi. Dedim ki: belki alışkanlığım değişti evime internet bağlattım? Bir şey diyemedi.

Madem öyle ben de operatör değiştircem dedim ama çok umursamadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslanınKalfası -- 22 Nisan 2022; 1:18:36 >
    Turkcell böyle hocam. Müşterisini çok önemsemez ya kal ya git kafasında. Siz en iyisi en yakın pttye gidip pttcell çalışanıyla konuşun. 20 gb 47 tl'lik ptt ailem tarifesi varmış geçiş açık mı diye sorun. Geçiş olmazsa normal faturalı tarifeler de çok cazip. Onlardan birine geçersiniz. ->https://pttcell.com.tr

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 22 Nisan 2022; 1:19:29 >
  • Öyle yapacağım hocam mecburen. İyi geceler sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.